Reka bentuk studio 3d kertas dinding

Wall Photo Mural

"Matte HD" adalah bulu yang diimport licin. Harga adalah 1610 rubel bagi satu meter persegi.

"Kanvas Asli" - bulu dengan tiruan kanvas seni. Harga adalah 1670 rubel bagi setiap meter persegi. Meter

"Plaster9raquo; - kertas dinding dengan kain nonwoven dengan tiruan stuko hiasan permohonan manual. Harga adalah 1685 rubel bagi satu meter persegi.

"Mural9raquo; - kertas dinding stereoskopik dengan tiruan dinding tua. Harga adalah 1685 rubel bagi satu meter persegi.

Kedai dalam talian Design Studio 3D

"Studio Reka Bentuk 3D" - sebuah kedai dalam talian wallpapers eksklusif yang memberikan kesan ruang tiga dimensi. Untuk mengagumkan permukaan dinding, siling atau lantai dengan cerita asli tersedia untuk setiap pengguna yang ingin mengembalikan dari realiti yang membosankan. Imej aslinya digunakan untuk substrat menggunakan teknologi moden yang secara tepat menyampaikan kepelbagaian warna halftone. Peralatan progresif membantu membuat salutan untuk permukaan mana-mana saiz. Keinginan untuk mengubah apartmen akan mendapat sambutan dalam banyak pilihan pilihan pemandangan untuk wallpaper foto yang ditawarkan dalam katalog maya laman web rasmi Oboi 3D Ru.

Mewah kertas dinding 3D untuk menghias mana-mana bahagian dalam

Melaksanakan reka bentuk yang menonjol, berjinak dengan pelbagai pelbagai kertas dinding, pelawat ke laman rasmi Oboi 3D Ru akan menjadi lebih mudah. Pengilang membenarkan harapan pelanggan yang mempunyai pandangan yang tidak konvensional terhadap kehidupan. 5 tahun pengalaman dalam pasaran dengan pelanggan mencabar dan kreatif, syarikat itu mengasah gerak hati dalam pembentukan cadangan untuk membantu kedai online Design Studio 3D untuk mengekalkan kedudukan utama dalam pasaran domestik.

Reka bentuk laman web Oboi 3D Ru dan maklumat yang dipersembahkan dengan baik membantu mengarahkan pengunjung apabila mencari pilihan yang sesuai. Panel mendatar mengandungi senarai utama kategori imej dinding. Apabila anda menggerakkan kursor pada tajuk katalog, senarai terbuka, di mana cadangan itu digabungkan secara teratur. Untuk memulihkan bahagian dalam pejabat, kediaman atau institusi akan membantu:

 1. kertas dinding yang menarik imaginasi dengan realisme;
 2. foto-tirai, membolehkan untuk mengembangkan ruang dan menghidupkan semula dalam satu ruangan adegan yang hebat hati hati gambar-gambar;
 3. Gambar modular pelbagai jalan cerita.

Mengapa berhak untuk menempah kertas dinding 3D dari Design Studio 3D?

Dengan cara pemilik kertas dinding 3D yang dipilih premis mudah topeng retak atau kecacatan lain pada dinding salutan membahagikan ruang ke dalam kawasan yang berbeza fungsi (rekreasi, makan, perniagaan, hiburan). Pelanggan, berdasarkan bajet, pilihan rasa dan fantasi dia mempunyai hak untuk memilih bahan untuk gambar-gambar dinding asas, berkata semasa susunan keutamaan. Untuk perkhidmatan pelanggan Design Studio 3D:

 • pelepasan atau matte HD;
 • kanvas semulajadi atau plaster;
 • lukisan fresco atau Venesia.

Kelebihan setiap bahan wallpaper foto terperinci pada halaman laman web. Imej yang disukai dari katalog melalui percetakan polimer dan latex diletakkan pada dasar yang kuat. Produk syarikat Design Studio 3D mesra alam, tahan pudar, mudah dibersihkan, akan berlangsung selama 20 tahun.

Keputusan bagaimana mengubah keadaan dalam gaya antik, klasik atau ultra bergaya, akan matang apabila melihat katalog maya. Di antara kelebihan perkhidmatan dan produk pelanggan syarikat "Design studio 3D" ini:

 • Pelbagai imej yang menakjubkan dikemas kini secara berkala;
 • pereka tips di blog Oboi 3D Ru;
 • penghantaran pesanan segera oleh kurir ke pintu di Moscow, dengan penghantaran sendiri dari titik penghantaran atau oleh Pos Rusia;
 • bayaran selepas penerimaan;
 • cadangan tuan untuk memohon kertas dinding atau mengatur lukisan modular.

Kod Promosi Studio 3D

Pada halaman ini: Kod promosi 3D Design Studio - Harga terbaik dan diskaun pada wallpaper 3D, wallpaper dan lukisan modular dari Oboi-3D!

Kedai online oboi-3d.ru menawarkan banyak pilihan kertas dinding untuk rumah, apartmen atau pejabat. Dalam katalog terdapat beratus-ratus imej untuk apa-apa saiz dan rasa. Produk diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi, proses pengeluaran dikawal pada semua peringkat, yang membantu mengelakkan perkahwinan. Di sini anda akan dapati wallpaper terbaik!

Penghantaran di Rusia boleh menjadi kurier atau Post Rusia. Apabila menempah lebih daripada 15,000 Rubles, perkhidmatan ini adalah percuma. Juga syarikat itu mempunyai peluang untuk menghantar produk di seluruh dunia. Baca lebih lanjut di https://oboi-3d.ru/dostavka.html.

 • Secara tunai
 • Kad bank
 • Pemindahan bank

Kod Promosi 3D 3D, Kod Kupon Design Studio 3D, Bonus Design Studio 3D

Guna sehingga 30/04/2018

Guna sehingga 30/04/2018

Guna sehingga 30/04/2018

Bagaimanakah saya menggunakan kod promosi / kupon?

Di dalam troli membeli-belah, apabila memasukkan pesanan anda, masukkan kata kod dalam medan khusus dan jumlah pesanan akan secara automatik menurun apabila anda menukar.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

82 − 72 =