Pedalaman berteknologi tinggi

Gaya hi-tech di pedalaman. Foto

Gaya hi-tech di kawasan pedalaman mengambil tempat yang istimewa di kalangan arah gaya yang paling pelbagai yang digunakan dalam reka bentuk premis. Ia melambangkan keaslian, minimalism, manufacturability dan kemajuan. Untuk gaya ini dicirikan oleh ruang terbuka besar, dipenuhi dengan hanya unsur-unsur fungsional, yang mesti tertakluk kepada geometri yang ketat.

Gaya hi-tech mempunyai beberapa peraturan yang membolehkan anda membuat ruang dalaman yang unik yang akan memenuhi semua keperluan orang moden yang ingin menggunakan semua pencapaian masa kini.

Reka bentuk bilik, yang dibuat dalam penyelesaian gaya ini, mempunyai sejumlah besar logam, krom dan bahan canggih lain, serta ketersediaan garis lurus.

Gaya inspirasinya adalah hiasan berteknologi tinggi dalam reka bentuk perindustrian dan kemudian berjaya mengangkut pangsapuri dan rumah mereka.

Barang hiasan mempunyai bentuk teknologi, unsur keluli tahan karat dan permukaan krom.

Di dalam bilik yang dihiasi dengan gaya berteknologi tinggi, perabot dengan tahap yang diubah suai, tiub logam melengkung dan kerusi berputar boleh sempurna.

Interior apartmen dalam gaya hi-tech

Orang yang hidup pada abad ke-21 begitu tenggelam dalam persekitaran teknologi yang dia ingin mengisi rumahnya sepenuhnya.

Pangsapuri, yang dibuat dengan gaya berteknologi tinggi, kelihatan seperti kapal angkasa dari sisi, di mana peralatan paling moden dicatatkan dalam ruang yang dibina secara meyakinkan dengan perabot masa depan dan sekurang-kurangnya hiasan.

Gaya ini boleh digunakan untuk reka bentuk apa-apa saiz bilik, kerana bilik yang luas boleh dibahagikan oleh pintu kaca dan dinding di kawasan itu, dan bilik-bilik saiz kecil boleh visual meluaskan sempadan menggunakan sejumlah besar plastik lutsinar, cermin, kaca dan cahaya, dan juga kekurangan yang keadaan.

Interior rumah peribadi dalam gaya hi-tech

Pada masa ini, perumahan individu semakin popular, dihiasi dengan semangat berteknologi tinggi. Amerika, Jepun dan Eropah telah berjaya menghargai keselesaan dan kefungsian menakjubkan rumah-rumah seperti ini, yang nampaknya dicipta khas untuk orang-orang yang memimpin gaya hidup dinamik dan bersesuaian dengan semangat masa mereka. Rumah-rumah ini sangat terang dan sangat luas.

Selain itu, gaya berteknologi tinggi di pedalaman membolehkan anda menggunakan seluruh kawasan lebih rasional, terima kasih kepada ergonomik dan reka bentuk yang bijak.

Dalam gaya berteknologi tinggi, hanya bahan yang paling maju harus digunakan untuk pembinaan, dan bangunan itu sendiri mesti mempunyai kaedah sokongan hidup yang paling inovatif.

Rumah-rumah sedemikian boleh dua atau tiga tingkat, dan hidup di dalamnya harus sangat mudah, kerana gaya hi-tech menyediakan kehadiran segala sesuatu yang diperlukan untuk kehidupan sedemikian. Cottages mempunyai tingkap besar, kerana gaya ini mengalu-alukan sejumlah besar kaca. Tangga luaran logam juga dapat menekankan reka bentuk teknologi rumah.

Kotej, yang direka dalam gaya teknologi, merupakan peluang yang baik untuk menunjukkan rasa gaya anda, status tinggi dan kemodenan. Dia akan gembira selama bertahun-tahun dengan keasliannya bentuk-bentuknya, tanpa kerumitan prestasi seni bina dan keunikan unik.

Semua orang suka bersantai dengan selesa, tetapi masing-masing dengan caranya sendiri merawat konsep ini.

Sebuah rumah negara, yang dibuat dalam gaya berteknologi tinggi, akan merayu kepada orang-orang yang suka minimalism dan kebebasan, terbiasa dengan teknologi pintar.

Rumah seperti itu akan kelihatan seperti sebuah kotej bandar dalam gaya berteknologi tinggi, tetapi ia akan berbeza dari segi skala.

Juga di rumah negara, anda boleh memberi perhatian khusus kepada reka bentuk kawasan sekitarnya - ia juga harus disubordinasikan dengan gaya yang dipilih, serta rumah itu sendiri. Untuk mencapai matlamat ini, adalah perlu untuk meletakkan padang rumput yang berdekatan, kolam dan pelbagai kawasan hijau, yang mesti mempunyai bentuk geometri yang ketat.

technicism dicirikan rumah, pelbagai iaitu, ia digunakan secara meluas peralatan kejuruteraan, antara yang aci pengudaraan, saluran, saluran, dan tangga dan lif, semuanya boleh dilihat dari luar.

Pemilik rumah negara itu harus memberi keutamaan kepada langkah-langkah kaca dan lantai, bingkai logam, peralatan dan perabot terbina dalam.

Untuk semua bidang teknikal yang hebat ini, rangkaian bercabang pelbagai jenis alat pencahayaan memberi terang.

Selalunya ia adalah falsafah aliran gaya berteknologi tinggi di pedalaman yang menentukan ciri-ciri ciri reka bentuk permukaan di dalam bilik.

Cahaya dan gloss, kemasan laconic dan warna asas neutral membuatkan anda memilih kaedah penamat yang sesuai dan bahan yang diperlukan.

Tekstur yang paling popular adalah kaca dan plastik, bolt dan sendi yang digilap, paip krom dan permukaan logam. Sekiranya terdapat keperluan seperti itu, maka anda boleh menggunakan bahan-bahan seperti batu, kayu atau kerja bata yang terbuka.

Di lantai anda boleh meletakkan jubin seramik warna neutral atau lamina berkilat, ia juga akan kelihatan papan parket yang baik dan linoleum. Tetapi yang paling organik di pedalaman bilik akan sesuai dengan lantai.

Lantai boleh ditutup dengan permaidani atau dengan penutup karpet satu warna, sebaiknya kelihatan seperti pelapis dengan longgokan tinggi di pedalaman seperti itu.

Dinding monofonik dan lancar adalah salah satu ciri utama gaya hi-tech. Dalam kertas dinding ini digunakan sangat jarang, paling sering keutamaan diberikan kepada cat dan plaster. Warna yang paling sesuai ialah kuning air, pasir, kelabu muda dan putih.

Dan secara umumnya anda tidak boleh mengeluarkan apa-apa pemprosesan dan meninggalkan bata dan penutup konkrit dalam bentuk asalnya.

Peminat sejati minimalis lebih suka melakukan tanpa hiasan, tetapi jika dikehendaki, dinding dapat dihiasi dengan gambar hitam dan putih atau lukisan abstrak.

Tempat istimewa di kawasan pedalaman, yang dihiasi dengan gaya berteknologi tinggi, ditumpukan kepada idea pencahayaan. Itulah sebabnya pilihan terbaik di sini akan menjadi siling berkilat, yang akan mencerminkan dan menyebarkan cahaya.

Tetapi pada masa yang sama, struktur papan gipsum yang rumit boleh digunakan untuk menempatkan pelbagai alat pencahayaan di atasnya.

Tetapi walaupun terdapat semua arahan berteknologi tinggi, gaya hi-tech cukup diterima dan biasa shpaklevku.

Gaya berteknologi hiasan di kawasan pedalaman, seperti mana-mana yang lain, mempunyai ciri unik, mudah dikenali:

 • apabila menghiasi pedalaman, ia hanya perlu menggunakan teknologi terkini, perabot, perabot dan bahan;
 • bilik perlu dilengkapi dengan pelbagai sistem berteknologi tinggi, seperti sistem rasa, kawalan suhu, kawalan lampu, tetapi semua sistem berpecah dan tali perlu bersembunyi di sebalik partition palsu dan digantung siling;
 • perkakas rumah, perabot dan barangan isi rumah yang lain perlu mempunyai garis lurus yang ketat, tetapi peralihan yang lancar dan garis lurus melengkung perlu dikecualikan;
 • dalam gaya reka bentuk hi-tech harus mudah dan mudah;
 • warna utama di pedalaman adalah kotor-merah, logam, khaki, kuning air, burgundy, biru, semua warna kelabu, putih dan hitam;
 • dalam gaya berteknologi tinggi tidak seharusnya ada perhiasan, motley lukisan dan motif bunga;
 • Di kawasan pedalaman harus ada satu aksen yang terang, terletak pada latar belakang umum monofonik.

Gaya hi-tech agak ketat, jadi anda perlu berhati-hati dalam memilih keadaan. Pilihan yang baik boleh menjadi perabot lembut satu warna, yang mesti dilakukan dalam bentuk geometri mudah. Selalunya ia bertindak seperti kord warna. Contohnya boleh menjadi sofa dengan pelapis berwarna merah jambu atau merah.

Oleh kerana gaya ini cenderung berfungsi, adalah bernilai memilih kerusi dan sofa, yang terdiri daripada beberapa modul.

Kerusi logam, serta meja dan rak kaca juga sangat penting dalam pedalaman dalam gaya hi-tech.

Secara amnya, semua perabot perlu dibuat dengan teknologi terkini: untuk mempunyai fungsi yang tidak standard, mempunyai pelapis yang tidak biasa, terdiri daripada aloi inovatif.

Contoh perabot sedemikian boleh menjadi sofa, ditarik balik ke dinding, dan meja kopi, yang boleh diubah menjadi meja makan penuh.

Kaki dan lengan logam dan tempat duduk yang rendah adalah satu lagi ciri perabot, seperti puffs tanpa hala yang tidak berbentuk.

Jangan memasang banyak barangan perabot, mereka tidak sepatutnya melonggarkan ruang. Tetapi pada masa yang sama, semua unsur yang ada mesti mempunyai fungsi yang tinggi.

Bahagian dalam bilik dalam gaya hi-tech

Setiap bilik, bergantung kepada fungsi yang diberikan kepadanya, akan mendedahkan ciri-ciri khas, apabila anda merekabentuknya dengan gaya berteknologi tinggi.

Sebagai contoh, dalam perabot dapur harus menyerang dengan ergonomik dan fungsi kerana kehadiran pelbagai laci mudah dan kabinet, dan juga bangkai bertujuan untuk peralatan bina dalam.

Perabot sedemikian boleh dibuat dari kaca, akrilik, logam dan plastik. Ia adalah bahan-bahan yang boleh membentuk permukaan berkilat, yang merupakan ciri tersendiri gaya berteknologi tinggi. Pintu kaca, knalpot berkilat, rak keluli, warna terang peralatan rumah dan fasad dapat melengkapi imej.

Sebagai hiasan, anda boleh menggunakan vas dengan bunga, peranti lampu luar biasa, stensil dinding dan lukisan abstrak. Di samping itu, untuk menghias, anda boleh menyelaraskan struktur pendawaian, komunikasi dan kejuruteraan.

Ruang tamu adalah tempat berehat dan ia harus selesa, tetapi dilengkapi dengan semua inovasi teknikal yang membolehkan orang moden menikmati muzik, permainan, rancangan TV dan filem pada bila-bila masa. Gaya hi-tech harus memberikan lebihan semua manfaat ini.

ruang tamu dalaman, dilakukan dalam gaya ini, akan membuat perabot biasa dan agak sederhana, yang digabungkan dengan dinding sedikit gloss dan rak, meja kopi, rak dan kabinet.

Benar, anda tidak boleh menggunakan semua item, kerana ia mesti mempunyai butiran krom dan kaca, dan juga sesuai dengan reka bentuk keseluruhan. Bahagian dalam ruang tamu boleh dicairkan dengan perabot asli, yang dapat memiliki warna cerah atau bentuk yang aneh.

Cermin akan membantu meningkatkan ruang secara visual, dengan itu mengubah ruang tamu kecil.

Sekiranya anda ingin memisahkan bilik besar ke dalam zon, maka partisi kaca hendaklah digunakan yang tidak hanya dapat menekankan komponen gaya dalaman, tetapi juga memperkenalkan beberapa beban fungsian.

Gaya hi-tech walaupun di ruang tamu adalah hiasan, ia membolehkan kehadiran beberapa tokoh kaca, cenderamata atau sepasang patung logam.

Dengan bantuan tumbuh-tumbuhan atau bunga hidup, anda boleh membawa beberapa nota segar ke kawasan pedalaman, maka ingatlah bahawa harus ada sedikit dari mereka.

Keseragaman pedalaman boleh dicairkan dengan langsir warna tepu atau langsir cahaya dan lut sinar.

Interior bilik tidur dalam gaya hi-tech

Ciri-ciri individu boleh diberikan kepada bilik tidur dengan bantuan gabungan unsur-unsur yang berbeza dengan warna-warna sejuk utama, terutama sekali ia akan kelihatan pada contoh perabot dan dinding.

Elemen utama bilik tidur ialah, tentu saja, tempat tidur, yang sepatutnya menjadi asal yang mungkin untuk menyesuaikan gaya sepenuhnya. Anda boleh memasang katil yang akan mempunyai reka bentuk luar biasa atau dibuat dengan ketat. Memilih katil, anda harus memberi keutamaan kepada model, badan yang telah selesai dengan varnis berkilat, venir, kain atau kulit.

Kabinet mestilah berbeza dengan saiz dan padat, mereka boleh dilengkapi dengan pencahayaan LED, yang akan menekankan gabungan gaya mereka.

Ia juga mungkin untuk meletakkan di rak-rak asal dinding, secara organik menambah hiasan bilik.

Semua item yang disenaraikan di atas akan mencukupi untuk mencipta bilik tidur dengan gaya berteknologi tinggi.

Gaya hi-tech sangat asal apabila memilih butiran-butiran hiasan yang berbeza. Ia agak kurang diwakili oleh aksesori biasa, ia boleh menjadi beberapa patung, pasu dengan bunga, poster terang atau poster, beberapa gambar penulis atau lukisan abstrak.

Tetapi semangat teknologi tinggi yang terbaik memenuhi banyak pengikat dan bolt, yang mesti dipamerkan, kerana butiran tersebut adalah unsur-unsur ciri-ciri hiasan.

Bahagian wajib gaya berteknologi tinggi adalah pencahayaan. Kekayaan bentuk dan spesies mereka membolehkan anda bereksperimen dengan pembiasan cahaya pada sejumlah besar permukaan berkilat, dan juga menghias bilik-bilik dengan lebih canggih.

Puncak dalaman ini boleh menjadi akuarium asli yang besar, yang mempunyai bentuk yang luar biasa yang boleh membawa rasa futuristik ke atmosfera.

Dalam rangka realiti moden, gaya hi-tech adalah gaya yang paling organik, kerana dengan bantuannya seseorang dapat menikmati pencapaian pemikiran teknikal, ruang bebas, dan juga hidup dalam harmoni lengkap dengan dunia teknologi sekitar dan dengan diri sendiri.

Akuarium telah lama menjadi hiasan bergaya hampir mana-mana bilik. Baca lebih lanjut »

Taman sayuran di tingkap adalah oasis vitamin kecil di rumah anda. Baca lebih lanjut »

Pada zaman kita, mempunyai keinginan, serta pemikiran kreatif, anda boleh mengubah loggia biasa.

Sebuah apartmen kecil yang bagus di Poznań, Poland, dicipta oleh firma seni bina.

Ia sangat penting bagi setiap orang yang suka membuat perkara-perkara penting dalam rumah tangga sendiri.

Setiap lelaki muda mahu membuat ruang dalaman khas di dalam biliknya, tidak suka dan tidak boleh dibandingkan.

Hijau termos - rumah hijau, yang dengan ketara menjimatkan penggunaan tenaga untuk pemanasan.

Adakah anda ingin menghidupkan semula atau memodenkan ruang tamu anda? Jika ya, sila lihat gambar contoh-contohnya.

Baru-baru ini, jika mereka bertanya: "Apa jenis lantai yang anda pilih?" - mereka berkumpul.

Membina gazebo dengan tangan anda sendiri adalah menarik dan menarik. Setiap daripada kita boleh cuba.

Untuk mencipta rumah kecil dan selesa, pasangan itu bekerja dengan senang hati dan bersemangat. Di rumah.

Seperti dalaman hitam dan putih yang unik di apartmen boleh menjadi pilihan bagi mereka yang suka futuristik.

Ruang hiburan mungkin merupakan bahagian paling penting ruang tamu. Biasanya di tengah-tengah ruang tamu.

Bilik-bilik kanak-kanak yang indah sepatutnya bukan sahaja kepada orang dewasa tetapi juga kanak-kanak. Selain keindahan yang diperlukan.

Gaya berteknologi tinggi moden (hi-tech) di pedalaman - semua berteknologi tinggi

Gaya berteknologi tinggi di pedalaman adalah gaya berteknologi tinggi atau perindustrian yang muncul pada 70-an abad ke-20. Perwakilannya yang paling terkenal adalah perancang Karim Rashid. Gaya ini direka terutamanya untuk orang yang praktikal dan rasional. Segala-galanya di pedalaman ini dipenuhi dengan teknologi dan bahan moden.

Teknologi berteknologi tinggi menjaga keselesaan, kesihatan dan keselamatan hidup di rumah moden. Pintu berperisai dengan pengimbas cap jari, dari ambang batas akan menjadikan orang luar tidak boleh memasukkan harta benda anda, dan anda tidak memerlukan kunci. Pembaca cap jari yang pasti mengenal pasti sehingga 99 cap jari yang berbeza boleh digantikan dengan kad tanpa sentuh atau cip. Mengenai siapa yang berada di belakang pintu, anda akan dimaklumkan oleh kamera video yang boleh dipercayai yang dibina di pintu. Imej dari kamera boleh dihantar pada skrin TV melalui Internet, ke komputer atau telefon bimbit anda. Dan di dalam rumah kita sedang menunggu ruang dan minimalisme.

Ciri tersendiri gaya berteknologi tinggi

Seperti kebanyakan gaya, berteknologi tinggi mempunyai ciri-ciri sendiri dan perbezaan yang berbeza. Gaya ini paling sesuai untuk bilik-bilik yang luas, contohnya studio pangsapuri, yang dibahagikan dengan zon ke bahagian berasingan. Kes-kes-kes adalah popular dan ini adalah keperluan untuk berteknologi tinggi, yang membolehkan anda menjimatkan ruang. Popular dalam reka bentuk ini adalah pintu dari stele.

 • penggunaan maksimum peralatan yang berfungsi dan efisien dan teknologi tinggi;
 • sejumlah besar ruang terbuka dan besar;
 • bahan yang berkualiti dan tahan lasak dan tahan lama;
 • penggunaan kaca, logam, batu semula jadi dan tiruan, plastik.

Warna terbaik untuk pedalaman dalam gaya berteknologi tinggi: putih, hitam, kelabu, cahaya kelabu, krim dan pasir. Untuk menamatkan dinding, plester, bata dan konkrit sememangnya tulen adalah ideal.

Di lantai adalah batu semulajadi, jubin seramik, lantai cast atau permaidani yang padat.

Tetapi tingkap sering tetap terbuka sepenuhnya. Tetapi jika anda tidak boleh melakukan tanpa langsir, gantikannya dengan tirai atau tirai roller dari kain monofonik padat - contohnya, dari linen kelabu atau putih.

Anda boleh menggunakan perabot cerah untuk mempunyai satu tempat yang terang berwarna biru, hijau, kuning atau merah di dalam bilik. Tetapi perlu diingat bahawa tempat yang terang harus menjadi satu. Jangan mengumpul koleksi perabot cerah di dalam bilik. Mungkin, rasa akan menjadi sofa dengan penutup. Warna yang boleh diubah dari semasa ke semasa. Dan anda boleh memilih kerusi atau kerusi dengan trim kulit oren. Perabot kebanyakannya diperbuat daripada logam, diperbuat daripada kaca dan plastik khas. Garis lurus yang sempurna dan garis yang jelas diguna pakai. Kursi di perigi dan di ruang tamu diperbuat daripada logam, rak di dinding kaca. Hari ini ramai pereka dalam kerja mereka memilih berteknologi tinggi dalaman berteknologi tinggi.

Di samping itu, pedalaman berteknologi tinggi memerlukan pilihan pencahayaan yang baik. Untuk tujuan ini, banyak lampu penjimatan tenaga dan lampu halogen terbina dalam digunakan. Jangan gunakan lampu dan candelier kristal. Sebaliknya, terdapat lampu sorot, lampu dan jalur LED terbina dalam. Cahaya memisahkan zon berfungsi.

Dapur dan gaya di pedalaman berteknologi tinggi

Dapur didominasi oleh garisan mendatar, peranti yang diletakkan di monoblock berasingan. Hampir semua permukaan dalam keluli tahan karat, dengan kemasan berkilat atau matte digabungkan dengan kaca dan logam. Sudah tentu, ada teknik dengan kawalan sentuh dan kawalan, dengan paparan elektronik yang menyediakan semua maklumat yang diperlukan. Peti sejuk moden dengan akses ke Internet, bukan sahaja memaklumkan tentang keadaan stok, tetapi juga mengenai cuaca semasa di jalanan.

Gaya di pedalaman berteknologi tinggi dicirikan oleh kemudahan dalam peralatan. Sistem audio-video terbina dalam menjadikannya lebih menyeronokkan untuk tinggal di dapur walaupun sepanjang hari. Kopi pagi boleh diminum di bawah melodi pemain MP3, atau bersiar-siar di Internet, menonton berita atau filem di skrin LCD semasa makan malam sedang disediakan.

Gaya berteknologi tinggi tidak bertolak ansur dengan apa-apa kegunaan di wilayahnya. Lupakan cenderamata dari bercuti atau pengumpul habuk lain. Penekanannya adalah pada hiasan dalam bentuk gambar hitam dan putih dan lukisan avant-garde, pasu kaca elegan, patung-patung dan cermin dalam bingkai persegi mudah. Perabot dalam gaya hi-tech tanpa rasa malu mengakui komponen yang digunakan dalam pembinaan: kacang, bolt, tuil. Walaupun rupa "mentah" umum, keperluan untuk fungsi dan keselesaan kekal. Perabot boleh dibuat daripada plastik berkualiti, keluli tahan karat, kulit. Kabinet dan rak terbuka digantikan oleh kabinet modular tertutup, yang juga mempunyai kawalan elektronik.

Semua tentang gaya berteknologi tinggi di pedalaman

Teknologi berteknologi tinggi berteknologi tinggi di pedalaman jatuh cinta dengan senegara kita. Gabungan dinamisme ini, keaslian dengan keselesaan dan keselesaan moden. Gaya ini paling sesuai untuk orang kreatif yang mengikuti hal-hal baru di dunia teknologi dan cuba bersaing dengan zaman.

Banyak ruang cahaya, ruang dan halangan teknikal - ciri-ciri utama gaya

Pedalaman teknologi mewujudkan rasa masa depan yang jauh, yang telah datang

Teknologi berteknologi tinggi datang pada fesyen pada tahun 70-an abad yang lalu atas gelombang postmodernisme. Dalam satu dekad yang singkat, ia tersebar di seluruh Eropah dan mula menembusi ke Rusia. Dalam gaya ini terdapat sesuatu dari seni pop dan ilustrasi kepada fiksyen sains. Seperti mana-mana trend moden, gaya hi-tech adalah satu cabaran kepada semua tradisi dan usang.

Gaya ini mempunyai beberapa ciri tersendiri utama:

 • Garis yang mudah, ketat, tegar. Ini terpakai untuk dinding, perabot dan, sedikit lebih, aksesori.
 • Rak dan loker tersembunyi. Kawasan penyimpanan dipasang supaya anda tidak dapat membayangkan bahawa di sebalik permukaan rata ini tersembunyi rak.
 • Bahan-bahan perindustrian. Logam, kaca, konkrit, batu bata, plastik berlaku di pedalaman rumah berteknologi tinggi. Biarkan struktur semulajadi atau polish bersinar. Pokok itu mempunyai hak untuk wujud, tetapi ia tidak boleh dirawat.

Ini adalah gaya orang yang berani dan kreatif, bersedia untuk eksperimen

Hi-tech sepenuhnya mencerminkan trend dalam dunia teknologi dan kepantasan kemajuan

 • Elemen gelongsor. Pemisahan, dinding gelongsor dan almari dalam pelbagai warna metalik dengan sisipan kaca adalah penyelesaian yang sangat baik.
 • Banyak cahaya. Lampu terbina dalam dinding dan siling. Penempatan peranti pencahayaan juga boleh diterima di atas lantai. Lampu itu sendiri mesti diperbuat daripada logam dan kaca bersalut krom.
 • Skala warna tertentu. Ia dibenarkan untuk menggunakan dan menggabungkan warna hitam, putih, kelabu dan warna-warna logam.
 • Aksesori. Semua yang dimiliki oleh gaya avant-garde, gambar hitam dan putih.
 • Perkakas rumah tangga. Ia mesti moden. Ini adalah elemen reka bentuk utama di mana keseluruhan reka bentuk dipintal.
 • Tidak perlu menyembunyikan paip. Di pedalaman ini, mereka boleh ditinggalkan tanpa kes kayu atau plastik. Kehadiran komunikasi "telanjang" dialu-alukan.
 • Televisyen. Nah, jika ada peluang untuk meletakkan panel TV di setiap bilik.

Gaya hi-tech tidak menggunakan solo, kerana pedalaman boleh kehilangan semua keselesaan. Kami menasihatkan anda untuk "campurkan" beberapa gaya lain untuk mencairkan kelainan reka bentuk ini.

Selalunya gaya berteknologi tinggi digabungkan dengan loteng atau unsur eklektik

Unsur yang dipinjam dari gaya eklektik ("jarum" plafond, gambar, kerusi), kelihatan hebat di dalam bilik berteknologi tinggi

Berbeza dengan kepercayaan popular, pedalaman berteknologi tinggi boleh menjadi hangat dan selesa

Di sini tidak disyorkan untuk mengatur ruang 100% dalam gaya berteknologi tinggi. Adalah lebih baik untuk menambah beberapa butirannya. Sebagai contoh, katil tanpa kepala katil dengan latar belakang yang dibina dalam kes akan kelihatan moden. Menambah bahagian dalam lingkaran dalam gaya ringkas - dan ini adalah kesempurnaan separa selesai gaya berteknologi tinggi.

Lantai di dalam bilik tidur itu boleh disiapkan dengan kayu parket atau lamina, maka bilik akan secara automatik menjadi lebih selesa. Satu lagi perabot yang akan membantu anda merealisasikan impian bilik tidur dengan gaya berteknologi tinggi, sebuah almari pakaian dengan pintu kaca besar. Lampu terbina dalam kabinet ini akan menjadi tambahan yang sesuai dan sesuai.

Bilik tidur yang berwarna putih-ungu yang selesa dengan lampu neon

Bilik tidur yang terang dan moden untuk seorang remaja atau seorang lelaki muda

Bilik tidur berteknologi tinggi boleh menjadi sangat romantis

Bilik tidur berteknologi tinggi yang terang dengan perabot berwarna oren yang berair

Nasihat! Hi-tech di pedalaman bilik tidur akan merayu kepada kanak-kanak lelaki dan remaja, jadi pembaikan di dalam bilik mereka boleh diubah menjadi saluran ini. Gaya avant-garde adalah laconic dan asli, sesuai untuk kanak-kanak yang membaca sains. Gaya membolehkan anda mengatur ruang kerja di bilik remaja dan membatasinya dari ruang rehat.

Warna utama untuk bilik tidur dalam gaya berteknologi tinggi - putih, kelabu, hitam dan putih dan pasir, kuning air. Ini adalah pilihan klasik. Imajinasi anda boleh memberitahu anda lebih banyak penyelesaian asal - sebuah bilik tidur berteknologi tinggi berwarna merah jambu, emas, ungu, biru. Untuk penguji berani, pedalaman dengan warna-warna terang sesuai: hijau, oren, kuning, dan lain-lain

Bilik tidur putih yang minimalis tetapi sangat selesa

Gamma hitam dan putih - salah satu yang paling sering digunakan dalam reka bentuk pedalaman berteknologi tinggi

Selepas meratakan dinding, kaedah terbaik untuk memberi warna ialah lukisan. Satu dinding boleh disiapkan dengan batu buatan dalam teduhan mutiara kelabu. Permukaan yang sama rata di siling akan menyediakan bahan-bahan ketegangan atau struktur yang digantung.

Gaya minimalis memerlukan perabot ringan dan kecil. Tempat tidur dalam kes ini boleh menjadi subjek utama pedalaman. Malah meja kopi boleh membebankan pedalaman. Segala-galanya perlu dilakukan dengan mudah dan jelas. Aksesori hiasan tidak diperlukan, kayu perlu dipenuhi dengan fasad logam. Terdapat perabot dengan upholstery, tetapi hanya dalam warna pedalaman dan tidak terlalu banyak - cukup kerusi.

Pedalaman berteknologi tinggi sentiasa bergaya dan asli

Kehadiran partisi kaca di pedalaman bilik tidur memberikan lebih ringan dan airiness

Rasionalisasi dapur dan bilik mandi dalam gaya berteknologi tinggi

Di dapur ada banyak perkakas rumah, jadi gaya berteknologi tinggi di pedalaman dapur mudah dilakukan. Kawasan dapur adalah ergonomik dan moden. Bagaimana untuk menjadikannya lebih rasional?

 • Gunakan bahan tahan lama untuk pelapisan dinding dan lantai dalam gaya asas gaya - akrilik, kaca terbaja.
 • Perabot memilih terutamanya dengan teliti, memberikan keutamaan kepada logam dan gelongsor, struktur terbina dalam.
 • Patung-patung, pasu dan lukisan hitam dan putih akan menambah ruang kepada dapur keselesaan.

Minimalisme dan banyak peralatan dapur yang tersembunyi adalah dapur berteknologi tinggi

Minimalisme dan banyak peralatan dapur yang tersembunyi adalah dapur berteknologi tinggi

Garis besar yang luar biasa, bentuk dan kombinasi merah dan putih yang terang mencipta bahagian dalam yang kelihatan seperti rumah masa depan

Gabungan warna dan lampu berbilang yang tidak dijangka mewujudkan dalaman yang sangat selesa

Gamma biru dan putih mencipta ruang ultra-moden

Banyak logam, teknologi dan cahaya - dapur berteknologi tinggi klasik

Neon pencahayaan kawasan kerja dan permukaan hanya perlu di dapur berteknologi tinggi

Perayaan minimalis dan kejelasan bentuk di bilik mandi akan membantu mencapai gaya ini. Meliputi lantai dan dinding adalah yang paling penting, jadi perhatian besar terhadap pilihan bahan. Invois seperti kaca, cermin, plastik, logam adalah sesuai.

Gerbang seramik warna putih dengan permukaan berkilat akan dilakukan. Di atas siling, struktur yang digantung boleh digunakan. Jangan menghiasi bilik mandi dengan lukisan pada seramik dan aksesori lain.

Pipa mestilah sesuai dengan gaya berteknologi tinggi. Contohnya, bilik mandi moden atau jubin krom adalah sesuai, tetapi dari menolak mandi besi. Baskom yang diperbuat daripada logam boleh menyerupai sinki dapur, jadi cari model yang menarik di kalangan tenggelam kaca telus. Pengadun dan bahagian lain perlu diperbuat daripada logam bersalut krom dalam warna keperakan.

Dengan minimalism yang jelas, berteknologi tinggi mewujudkan dalaman mewah

Terima kasih kepada lampu latar, tab mandi kelihatan melayang di atas lantai dan menyerupai sebuah kapal angkasa

Bilik mandi yang mewah dalam gaya berteknologi tinggi dengan dinding pelepasan dan pelbagai pencahayaan

Bilik mandi putih yang bergaya dengan mandian bulat asal

Dan dalam bilik mandi berteknologi tinggi, gabungan klasik warna hitam dan putih kelihatan sangat padat dan bergaya

Gabungan logam dan lampu siang hari mewujudkan suasana yang hebat di masa depan

Perabot di bilik mandi dengan gaya berteknologi tinggi harus berfungsi. Rak adalah penyelesaian terbaik. Juga, pertimbangkan apa jenis tirai mandi atau tab mandi untuk dipilih. Pilihan win-win adalah corak geometri hitam dan putih.

Ruang tamu yang besar dalam gaya berteknologi tinggi adalah ruang yang sangat diperlukan untuk kreativiti. Kami mengesyorkan agar anda zonat bilik dengan sekatan kaca pada bingkai logam. Di sini tidak perlu dimasukkan dalam hiasan bahan semula jadi, memberi perhatian maksimum kepada industri. Gaya hi-tech adalah keunggulan manusia di alam semula jadi, kemenangannya yang menakutkan, jadi gunakan sintetik, logam, plastik, kaca.

Nasihat! Aksen warna terang - bantal merah, kerusi biru akan membantu mencairkan warna suram. Warna biru dalam harmoni sempurna dengan warna keluli.

Ruang tamu berteknologi tinggi mewah

Tumbuhan hidup dengan sempurna mencairkan bahagian dalaman teknologi

Ruang tamu hitam dan putih yang bergaya dan luas

Warna terang, angkasa, Laconisme dan ketersediaan teknologi moden - prasyarat untuk mewujudkan pedalaman berteknologi tinggi

Menghias ruang tamu dengan gaya berteknologi tinggi:

 • Gunakan hanya cat matte atau berkilat untuk dinding, tiada kertas dinding.
 • Siling ketegangan dan siling yang digantung akan kelihatan baik.
 • Adalah berfaedah untuk memikirkan pencahayaan titik untuk siling pelbagai peringkat di ruang tamu.
 • Lantai - lancar dan mengisi. Dilapisi dengan lamina tanpa pelepasan atau jubin.
 • Jangan lupa memasang sistem "lantai hangat".

Anda boleh meletakkan kuantiti minimum perabot. Jika terdapat almari pakaian di ruang tamu, pilih kabinet terbina dalam. Perabot modular Laconic akan menjadi idea yang sangat baik untuk ruang tamu dengan gaya berteknologi tinggi. Sebagai elemen hiasan, foto hitam dan putih, potret, imej sebuah megacity akan sesuai. Anda boleh mempunyai ikan, tetapi jangan menyalahgunakan tanaman dalaman. Jangan lupa bahawa panel LCD, komputer, sistem audio dan ciri-ciri kehidupan moden semestinya hadir di pedalaman berteknologi tinggi dan harmoni antara satu sama lain.

Jangan ketinggalan berita menarik dalam foto:

Gaun malam yang paling indah dan paling mahal bintang dalam sejarah

 • Resipi minuman yang paling lazat untuk penurunan berat badan

 • 12 fesyen trend musim bunga-musim panas 2018

 • Bagaimana untuk menjadikan rumah anda lebih cerah

 • 12 filem yang paling dijangkakan pada tahun 2018

 • 12 bintang mengandung yang akan menjadi ibu pada tahun 2018

 • 100 sebab mengapa saya sayang kamu! - hadiah untuk 14 Februari

 • Interior yang bergaya pada 2017-2018 tahun

 • Bagaimanakah 12 pelakon Titanic berubah dalam tempoh 20 tahun yang lalu?

 • 12 novel bertajuk PR

  Foto-foto bintang-bintang Rusia yang jarang ditemui pada masa mudanya

 • 12 salah tanggapan paling umum tentang penglihatan

 • 12 imej yang paling buruk pada "Anugerah MUZ-TV 2017"

 • 10 rahsia daya tarikan untuk jantina yang bertentangan

 • Senarai filem terbaik mengenai malaikat dan iblis

 • 10 tanda cinta palsu

 • Gambaran keseluruhan pakaian renang bergaya musim panas 2017

 • 12 melodramas Rusia baru tahun 2017

 • Kesan Ombre di dalam Interior

 • Semua yang anda ingin tahu mengenai iklan

  Penilaian aplikasi terbaik untuk iphone 2016-2017 tahun

 • Pemacu denyar USB, buatan tangan

 • Bilik mandi cermin

 • 12 gambar musim sejuk yang paling indah

 • 12 pasangan makanan popular yang tidak boleh digabungkan

 • 12 bintang foto langka, kerana anda tidak melihatnya

 • Reka bentuk landskap kawasan pinggir bandar

 • Perhatian sila! - Menyalin idea, foto dan bahan lain hanya dibenarkan dengan petunjuk pautan aktif ke sumber 12millionov.com

  © 2012 - 2018 Hak cipta terpelihara. Hak untuk teks, gambar dan ilustrasi adalah milik penulis mereka. Hubungi Kami | Peta tapak

  Tinggalkan Balasan

  Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

  50 − = 45