Foto pagar bata

Bagaimana untuk memilih pagar bata untuk kawasan pinggir bandar?

Pagar yang diperbuat daripada batu bata adalah lebih tinggi daripada kebolehpercayaan, kecantikan dan ketahanannya, semua pagar lain. Kemahiran reka bentuk sedemikian boleh dikaitkan dengan "minus dan ditambah" - semuanya bergantung kepada penilaian dan keupayaan individu anda. Yang paling jelas "ditambah" pagar batu bata adalah gabungan harmoni dengan mana-mana bahan bangunan yang diketahui. Satu-satunya pengecualian adalah, mungkin, hanya struktur konkrit bertetulang. Tetapi pilihan seperti ini mempunyai hak untuk hidup dalam perintah percubaan. Dalam satu perkataan - pergi!

Versi eksklusif pagar, masing-masing, agak mahal.

Dinding tinggi pagar sepenuhnya mengulangi hiasan rumah batu bata merah. Dengan pasti melindungi laman webnya dari pandangan luar dan pencerobohan asing, pemilik memikirkan daya tarikan pagar. Dia berjaya: pandangan "teruk" terhadap dinding bata telah diletakkan oleh unsur-unsur palsu yang rendah di bahagian atas pagar. Bergaya, boleh dipercayai, elegan.

Anda tidak mempunyai peluang untuk sering datang ke rumah negara anda, adakah anda bimbang tentang keselamatan harta anda? Pagar yang tinggi yang diperbuat daripada batu bata yang dihadapi sepenuhnya menutup rumah anda dan plot dari mata yang tidak sopan. Melindungi terhadap pencerobohan yang tidak dibenarkan - untuk melayakkan pagar seperti itu, mungkin, juara Olimpik dalam lonjakan tinggi dengan tiang.

Pagar pada tiang yang tinggi seolah-olah meregangkan di belakang dinding rumah dua tingkat yang luas. Dalam pembinaan pagar, batu semulajadi, menghadapi batu bata, dan unsur-unsur yang dipalsukan secara harmoni digunakan.

Reka bentuk pagar asli secara visual mengurangkan ketinggiannya. Ini dicapai melalui peletakan gerbang "sebaliknya" (refleksi cermin). Unsur-unsur semulajadi penempaan artistik digunakan sebagai inset untuk gerbang. Melalui reka bentuk ikan, seseorang dapat melihat kehijauan kebun yang subur. Pagar adalah sifat hiasan. Banyak pengagum akan menarik keaslian dan keindahan mereka.

Komanwel seperti bahan tidak seperti: bata, batu, polikarbonat selular, unsur-unsur palsu. Pada output - karya seni lengkap. Penamat socle dengan batu semula jadi diulang dalam bentuk sisipan pada sokongan batu bata. Bahagian palsu "gelombang" pagar dilindungi dengan polikarbonat yang digambarkan. Pintu masuk ke laman web ini dibuat dalam satu penyelesaian gaya dengan pagar. Reka bentuknya cantik, tahan lama, boleh dipercayai.

Bata dalam kombinasi dengan kayu adalah gabungan yang paling biasa apabila mendirikan pagar. Variasi pelbagai penyelesaian dalam gabungan klasik ini banyak. Salah seorang daripada mereka: pagar yang buta dengan bahagian kayu "gelombang" pada tiang bata besar dan tiang.

Reka bentuk pepejal dan boleh dipercayai. Dengan syarat bahawa pagar kayu secara berkala dicat, ia akan bertahan selama bertahun-tahun.

Pagar yang boleh diperbuat daripada bata dan profil logam akan melindungi laman web anda dari banyak masalah. Satu "plus" yang berat adalah murahnya mendirikan pagar.

Versi gabungan - lajur tinggi dan besar-besaran berwarna merah yang dihadapi oleh bata "dicairkan" oleh pagar logam. Dari situ "pekak" dibentuk, harmoni digabungkan dengan idealnya walaupun kerja bata.

Pendekatan reka bentuk asal, intensif buruh, kerja yang mahal. Tetapi pagar adalah karya yang bernilai. Yayasan pita berhadapan dengan batu gergaji liar. Aliran peletakan kasar yang kasar kasar ke dalam garis-garis halus bata pagar asas. Dan ia mewujudkan "celah-celah" dengan unsur-unsur palsu.

Pagar kerja terbuka diperbuat daripada bata hiasan dalam rangka kerja bata - anda tidak sering mencari pilihan sedemikian untuk memagar tapak. Tetapi seni bina asal rumah itu menentukan betul penyelesaian gaya ini, apabila semua unsur rumah dan pagar berada dalam keharmonian yang sempurna.

Mungkin idea-idea baru akan menggesa gambar-gambar pagar untuk dacha.

Adakah anda fikir ini adalah semua pilihan pagar kayu yang kami tahu? Pilihan terbaik disiarkan di sini.

Mana-mana pagar diperbuat daripada bata dengan kombinasi bahan-bahan lain yang anda pilih, perlu diingat bahawa pagar tersebut betul dianggap sebagai struktur yang paling dipercayai dan tahan lama.

Anda boleh berkongsi artikel dengan kawan-kawan anda:

Tambah komen

 • SEOintom ke rekod Membuat gerbang mengangkat di garaj dengan tangan kita sendiri
 • AlfredGot untuk merekodkan pagar indah yang diperbuat daripada pelbagai bahan
 • hicWeige ke rekod Membuat gerbang di garaj dengan tangan kita sendiri
 • Charleslar ke rekod Pagar indah bahan-bahan yang berbeza
 • playmneness to the record Kami membuat gerbang mengangkat di garaj dengan tangan kita sendiri
 • Apa yang boleh ditanam sepanjang pagar di kawasan pinggir bandar

  Spruce - pokok tahan lama, cantik dan bersahaja untuk lindung nilai

  Bagaimana untuk membuat lindung nilai hijau tui

  Lindung nilai hortikultur lama

  Tumbuh-tumbuhan yang mana untuk dipilih untuk lindung nilai

  Sepuluh semak lindung nilai terbaik

  Gambar pilihan pagar diperbuat daripada bata: pilihan untuk pelaksanaan

  Memilih bahan yang baik untuk pagar sangat penting, kerana sebagai tambahan kepada fungsi perlindungan, pagar anda akan melaksanakan fungsi estetik dan status. Lagipun, pagar adalah apa yang orang lihat dahulu. Pagar "memenuhi" semua pelawat dan tetamu anda. Oleh itu, semua kesan rumah, taman, plot akan terbentuk dari pagar indah.

  Pagar klasik diperbuat daripada bata

  Brick menghadap selalu kelihatan bermaruah dan status. Pemandangan istana purba, rumah, pagar yang mengagumkan. Malah bata dan bata yang dikupas tempatan tidak merosakkan penampilan, tetapi memberikan daya tarikan yang luar biasa dan bergaya kepada struktur seni bina sejarah. Pagar bata memberi inspirasi kepada keyakinan, rasa hormat, tetapi anda tidak perlu berfikir bahawa anda boleh membuat reka bentuk pagar yang menarik dengan satu batu bata. Pagar indah yang diperbuat daripada batu bata diperolehi dari pelbagai jenis bahan.

  Pagar cantik diperbuat daripada bata

  Pilihan apa yang paling sering digunakan untuk kandang bata?

  Banyak gambar dalam katalog syarikat yang menjalankan kerja pemasangan menawarkan versi klasik pagar berikut.

  Reka bentuk pagar diperbuat daripada batu dengan ketebalan satu, dua batu bata. Bahagian atas pagar selesai dengan halangan logam, unsur penempaan, lembaran profil. Masonry sering berubah menjadi monoton. Oleh itu, pembina telah berfikir untuk mencairkannya dengan jawatan yang dilaksanakan dari yang lain pada lukisan peletakan, dengan menggunakan lajur warna lain atau menghadapinya dengan bantuan lain.

  Selalunya untuk batu menggunakan corak klasik merah. Ini dibenarkan oleh kesejarahannya, tetapi ia tidak bernilai banyak bergantung. Sebagai contoh, jika anda menghiasi dinding rumah anda dengan menghadapi bata, jubin, lebih sesuai untuk menggunakannya juga di dalam peranti lawan pedang. Anda akan mempunyai ensemble senibina yang baik. Anda juga boleh menekankan rupa rumah anda, dan semua bangunan di laman web anda akan dibuat dalam satu komposisi gaya yang harmoni.

  Pilihan untuk menamatkan pagar hari ini, jika anda melihat melalui gambar-gambar di Internet, berbeza, kerana anda boleh membeli bata dalam apa jua warna, apa-apa saiz, rupa bumi.

  Kuning, putih, pelbagai warna dan warna hitam pun digunakan di mana-mana. Kadang-kadang anda boleh membeli barang-barang baru, yang boleh digunakan bersinar.

  Hanya harga barang-barang yang luar biasa itu akan menjadi terlalu besar, jadi penggunaannya harus dibenarkan oleh reka bentuk.

  Terima kasih kepada pelbagai pilihan batu bata yang dihadapi, anda boleh membuat pilihan eksklusif yang unik. Dengan tekstur, penamat diperoleh:

  Hiasan tekstur pada foto pagar diperbuat daripada bata kelihatan menarik dengan produk yang menghadap, meniru sebuah batu.

  Dinding figur boleh dilakukan menggunakan beberapa jenis batu. Sebagai contoh, dalam bahagian itu terdapat lengkungan yang dipenuhi dengan bahan apa pun, paling sering ia adalah batu.

  Untuk kerja keras bata, bahan ini tidak hanya digunakan dengan permukaan halus, tetapi juga dengan bahan batu yang kasar dan kasar.

  Pagar yang cemerlang kelihatan dengan bata yang sederhana, berjubin dengan jubin klinker. Tekstur jubin sangat pelbagai, jadi terdapat banyak pilihan untuk reka bentuk selesai, tidak ada batasan untuk skop imaginasi dalam hal ini.

  Tidak mahu batu anda kelihatan membosankan? Mencairkannya dengan pelbagai corak.

  Menarik akan melihat batu dengan jurang. Dalam kes ini, dan privasi dengan anda akan kekal, dan pagar akan menjadi udara.

  Indah boleh membuat bangunan, menggunakan hanya dua warna dalam batu: coklat, kuning air. Tiang-tiang, bahagian atas dan bawah bahagian terbuat dari bahan coklat, overflights berwarna kuning. Rotan lebah coklat gelap memberikan sentuhan kecanggihan, dan pagar kelihatan mahal.

  Kadang-kadang peranan yang menentukan dalam reka bentuk diberikan kepada tiang. Jadi, sebagai contoh, dalam gambar pagar batu bata yang indah terdapat tiang yang dibuat dengan penebalan di bahagian atas seperempat bata setiap baris. Cap tambahan yang diperbuat daripada logam membuat tiang padu dari tiang, menjadikan pagar menjadi kubu yang tidak dapat dikalahkan.

  Pagar bata gabungan

  Menarik adalah photovariants dengan kemasan gabungan. Sering kali, kerja keras brick digunakan untuk membina jawatan. Pilihan berbeza:

  1. Pagar bata dengan penempaan. Ia kelihatan seperti pagar, apabila lajur dan bahagian bawah dinding diperbuat daripada bata merah, dan bahagian pagar diperbuat daripada logam hitam. Pagar ini menyerupai bangunan London pada abad yang lalu.
  2. Pagar bata dengan pokok.
  3. Pagar bata dengan profil.

  Penggunaan kayu memudahkan pembinaan. Reka bentuk pagar dengan tiang dan pagar hijau kelihatan tidak biasa. Di satu pihak, sokongan kuat dari produk merah, di sisi lain - pagar yang mudah ditiup.

  Pagar moden kelihatan seperti apabila lapisan menggunakan lembaran beralun. Bayangkan: tiang abu-abu dengan batu bata dari bahan menghadap di bawah batu dan cerah moden, sebagai contoh, lembaran beralun oren. Ternyata bergaya dan bergaya.

  Sampel gabungan hampir selalu dipasang pada asas jalur, yang, seperti jawatan, diperbuat daripada bata. Ketinggian asas semacam ini selalu berbeza, tetapi cuba untuk membuat asas menonjol di atas permukaan tanah, kadang-kadang pangkal mencapai ketinggian satu meter, membentuk topi pagar. Bahagian pagar seperti itu "dipalu" dengan bahan yang berbeza. Ia boleh menjadi pokok, batu, kisi, lantai profesional walaupun grid-rabitsa.

  Berikutan keinginan dan keupayaan anda, melihat melalui pilihan pagar yang indah, anda boleh memilih reka bentuk pagar bata untuk tapak anda.

  Komen 2 pada entri "Pemilihan gambar pagar diperbuat daripada bata: pilihan untuk penjelmaan"

  LLC "Kilang batu Andreevsky" adalah pengilang batu bata yang bermasalah dengan menekan. Kilang ini terletak di wilayah Vladimir Sudogda dan telah berjaya beroperasi di pasaran sejak tahun 2008.

  Bata, menghadap, hiperpressed, jenama M200 \ F75

  Foto pagar bata

  Pagar cantik diperbuat daripada bata dan memalsukan foto

  Pagar adalah sebahagian daripada reka bentuk landskap tapak persendirian. Ia bukan hanya menyekat dan melindungi wilayah daripada tetamu yang tidak diundang, tetapi juga berfungsi sebagai hiasan hiasan. Terdapat banyak bahan untuk membuat pagar, tetapi yang paling popular adalah gabungan batu bata dan penempaan, yang kelihatan sangat mengagumkan.

  Bata dua-nada dan corak palsu yang elegan membuat pagar terang dan asli, memberikannya sejenis fantasi.

  Ia kelihatan pagar yang menarik, di mana kerja bata dan penumbuk palsu disambungkan bersama garis jatuh.

  Memasang berfungsi bukan sahaja sebagai perhiasan, tetapi juga sebagai perlindungan tambahan, tidak membenarkan penceroboh mudah memanjat pagar.

  Versi klasik pagar - jawatan bata dan rentang palsu. Kelihatan tegas, tetapi halus.

  Dalam versi ini, memalsukan seolah-olah "dipotong" melalui kerja keras, mengukuhkan kesan memasukkan hiasan.

  Memalsukan pagar tidak perlu banyak. Kadang-kadang cukup tepi di bahagian atas untuk memberikan struktur kelihatan lebih menarik.

  Dengan menggunakan pintar kombinasi kombinasi yang kompleks dengan jahitan batu bata dapat membuat karya seni yang sebenar.

  Satu pilihan yang agak mudah, yang mendapat faedah dari kehadiran keriting besar, membuat pagar lebih asli.

  Satu lagi contoh "penyisipan" spektakular untuk memasukkan palsu dalam kerja keras brickwork sentiasa merupakan penyelesaian menang-menang.

  Yang paling popular adalah corak sayuran pada penempaan, yang membolehkan fitungan yang lebih harmoni dalam pagar landskap.

  Gabungan bata merah dan penempaan hitam kelihatan berbeza dan tidak biasa - gabungan yang sangat baik.

  Pagar reka bentuk ini boleh dipanggil klasik - ia akan kelihatan hebat di sebelah rumah bata yang baik.

  Selalunya pagar bata dengan memalsukan pagar di taman depan, mendedahkan pemandangan bunga yang indah dan menghalang orang asing daripada memasuki wilayah.

  Sekiranya perlu, unsur-unsur palsu boleh dilindungi di bahagian belakang dengan kepingan polikarbonat, melindungi tapak dari pandangan luaran.

  Malah memasukkan palsu dengan corak mudah akan kelihatan menarik dalam kombinasi dengan jawatan bata.

  Sangat semulajadi dan harmoni melihat pagar bata dengan penempaan, dipasangkan dengan tumbuhan.

  Tambah komen

  Kelebihan platform udara di atas tangga

  Kejatuhan ini, kami memutuskan untuk membaiki bumbung di kampung.

  Bulgarian yang baik: tujuh kali mengukur, dan dia akan dipotong

  Pengisar sudut (USM), dipanggil mudah.

  Penggunaan kabel logam dalam pembinaan

  Mendengar frasa yang tidak menentu seperti ini: "Saraf ketika ia menjadi.

  Alat pneumatik: kekuatan, kelajuan, kebolehpercayaan

  Adakah anda tahu berapa kali orang biasa h.

  Angkat tulle kadang-kadang agak sukar, kerana kita akan berbohong.

  Di dunia moden, jumlah yang besar diwakili.

  Pembaikan di dewan adalah perkara yang serius, terutama EU.

  Lukisan yang indah pada kertas dinding 3D (20 gambar)

  Kertas dinding 3D - bahan penamat yang unik untuk.

  Lukisan yang indah pada siling regangan (20 Foto)

  Percetakan foto pada siling regangan memberikan mudah yang luas.

  Bilik berkomunikasi kecil, bilik mandi gabungan.

  Pelekat untuk polistirena tersemperit

  Pelbagai gam untuk polistirena yang tersemperit.

  Gaya dalaman restoran (10 teratas)

  Sebuah restoran moden adalah sebuah institusi.

  Bilik mandi di Khrushchev sering mewakili dengan.

  Bagi anda, pemilihan kelab yang paling indah.

  Bilik mandi adalah tempat di mana kita menghabiskan kira-kira sejam.

  The Seven Best Books on Construction

  Tujuh Buku Terbaik Mengenai Pembinaan 1. Bagaimana Membangun.

 • Tinggalkan Balasan

  Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

  49 − 40 =