Pagar dari foto pagar euro

Pagar dari kepingan profil: bagaimana untuk memasang dengan tangan anda sendiri, kos bahan

Pagar lembaga beralun atau evroshtaketnik lama tidak baru, tetapi, bagaimanapun, adalah cukup popular: praktikal, murah, boleh dipercayai, kelihatan moden dan bermaruah. Apa-apa pagar sempurna sesuai ke dalam landskap bandar atau luar bandar, ia adalah sesuai untuk plot pagar taman, serta kawasan sekitar bangunan pejabat.

Pada masa yang sama, harta benda anda tidak akan kehilangan keperibadian mereka: banyak variasi pemasangan pagar sedemikian dibangunkan, ia boleh didapati dalam pelbagai saiz dan warna - ada sesuatu untuk dipilih. Ia tidak mengambil banyak usaha dan kemahiran khusus untuk memasang pagar seperti tangan anda sendiri. Ia akan menjadi objek kebanggaan anda dan iri hati terhadap jiran-jiran.

Pagar dari papan bergelombang dengan tangan anda sendiri: langkah demi langkah arahan

 1. Bingkai. Ia diperbuat daripada paip profil logam dengan parameter 6 hingga 6 cm atau 8 hingga 8 cm. Ketebalan dinding paip adalah dari 2 hingga 4 mm. Paip dipotong menjadi panjang yang diperlukan, bergantung kepada ketinggian yang ditetapkan pada pagar ditambah sekurang-kurangnya 1.2 m hingga kedalaman penggalian. Kemudian, di tanah, gerudi lubang-lubang, ke mana mereka turun dahulu, dan kemudian paip-paip itu didorong.

Jarak antara paip sokongan menentukan ketinggian dan berat papan bergelombang, ia berubah dari 1.5 hingga 2.5 m. Lompang yang dipenuhi dengan kerikil dan dipadatkan, konkrit tidak disyorkan oleh pakar. Sebagai kesimpulan kepada kutub yang diterima

Ia adalah perlu untuk mengimpal log mendatar dari paip profil yang sama - mereka boleh dua atau tiga jika pagar melebihi dua meter.

 • Bingkai selesai Ia perlu untuk menutupi komposisi anti-menghakis khas. Ia boleh didapati dalam pelbagai warna. Ini bukan sahaja melindungi pagar anda dari kesan mekanikal faktor luaran dan memanjangkan ketahanannya, tetapi juga akan memberikan penampilan estetik. Pagar diperbuat daripada papan bergelombang akan harmoni sesuai dengan reka bentuk keseluruhan, tanpa jatuh dari palet warna.

  Hujung atas pagar euro boleh lancar, bulat, segi tiga, dalam bentuk trident, anak panah, dan sebagainya. Untuk pagar rendah, tidak dianjurkan untuk memilih snap dengan kelebihan atas tajam, ini boleh mengakibatkan kecederaan.

  Dan di sini adalah artikel yang lebih baik untuk memilih papan beralur untuk pagar.

  Berapa pagar papan bergelombang: bahan dan kerja

  Harga bahan akan bergantung kepada bukan sahaja pada bilangan meter pagar linear itu sendiri, tetapi juga pada parameter pagar. Pin tersedia dalam pelbagai saiz (0.5 hingga 3 m panjang dan lebar 8 hingga 11.5 cm). Pada meter, pagar linear memerlukan 6 hingga 8 pin, bergantung pada lebar satu bahagian.

  Pagar linear 1 meter dari papan bergelombang akan dikenakan biaya bergantung kepada pemprosesan, ketinggian, kaedah lukisan dari 500 hingga 700 rubel. Rantau ini juga memainkan peranan: jika mereka tidak menghasilkan produk yang sama, dan mereka membawa, kos akan sedikit lebih tinggi. Sekarang kalikan kos dengan bilangan meter yang berjalan. Tambah kos paip profil sokongan untuk bingkai - kira-kira 200 Rubles. setiap meter. Plus bahan pembetulan. Dan ditambah bahan tambahan untuk pemasangan dan hiasan, jika digunakan: bata, batu, kayu, serta pintu gerbang atau pintu gerbang. Jangan lupa tentang penghantaran.

  Jika anda tidak menentukan bahawa ia adalah percuma, selama satu kilometer anda perlu membayar purata 25-30 Rubel. - di setiap rantau dan harga bandar berbeza-beza.

  Dan di sini adalah satu artikel yang menceritakan tentang pagar dari bersih rabitsa.

  Pagar daripada tong euro. Ulasan

  • "Penampilan estetik pagar akan menjadi lebih baik jika anda meletakkan sedikit imaginasi dalam proses bekerja dengan kepingan berprofil - serta bahan binaan lain. Dan anda akan menjadi asal dan tidak dapat dibayangkan. Selepas papan beralun anda boleh memilih mana-mana warna, lebar dan ketinggian. Jadi berprofil dan kreativiti anda boleh mencipta keindahan seperti yang akan menggembirakan mata anda dan setia berkhidmat lebih dari satu dekad. "

  Dan artikel ini menerangkan cara memasang pagar konkrit.

  Di bahagian ini laman web kami http://ru-house.net/sistemy/ segala-galanya mengenai sistem kejuruteraan rumah anda.

  Pagar yang diperbuat daripada baja europain logam boleh dipasang dengan jurang yang berbeza dalam lebarnya. Euroshield adalah bergaya, kreatif dan praktikal.

  Adakah anda melihat ketidaktepatan, maklumat tidak lengkap atau salah? Adakah anda tahu bagaimana membuat artikel lebih baik?

  Adakah anda ingin mencadangkan foto penerbitan mengenai topik tersebut?

  Tolong bantu kami membuat laman web ini lebih baik! Tinggalkan mesej dan kenalan anda dalam komen - kami akan menghubungi anda dan bersama-sama kami akan membuat penerbitan lebih baik!

  Pagar logam boleh dipasang tidak pada satu tahap, tetapi mewujudkan peralihan yang berbeza. Sebagai contoh, gelombang atau pokok Krismas. Jadi ternyata lebih berkesan dan menarik!

  Ia kelihatan baik, ia lebih baik daripada pagar padat, di mana tiada apa yang kelihatan dan pagar kelihatan seperti penjara. Jadi ia lebih ringan dan kosnya jauh lebih murah daripada batu bata misalnya. Di samping itu, terdapat penyelesaian yang sesuai untuk pintu, ia sesuai untuk semua parameter. Dapatkan tapak desa pagar yang indah.

  Pagar dari barel euro dengan tangan anda sendiri: arahan, foto, harga

  Mana-mana pemilik rumah persendirian atau dacha lebih suka jenis pagar yang tahan lama dan moden untuk plotnya, yang akan berjaya masuk ke sudut alam semula jadi. Pada masa yang sama, tugas yang paling penting untuk menangani pilihan bahan: harga rendah, kepraktisan dan kebolehpercayaan.

  Pilihan yang paling mudah, yang memenuhi semua keperluan - pagar setong euro dengan tangan anda sendiri. Sama dengannya pagar kayu mempunyai kekuatan dan jangka hayat yang lebih rendah, dan juga memerlukan penjagaan dan pencelupan yang berterusan.

  Berlawanan dengan Euroshield bukan sahaja kuat, mudah dibersihkan, tidak memerlukan rawatan dengan antiseptik, cat, tetapi juga mengekalkan penampilan estetik yang indah untuk waktu yang lama. Kelebihan yang ketara dari pagar ini adalah reka bentuk yang mudah dan keupayaan untuk melancarkan pagar dengan cepat dengan tangan anda sendiri, yang dengan ketara mengurangkan kos dan mempercepatkan keseluruhan proses.

  galvanized keluli pagar - versi moden daripada pagar piket logam dan mempunyai pengudaraan yang baik, berat badan yang rendah, rintangan api yang tinggi, sepanjang hayat, prestasi optimum kekerasan dan kekuatan, dan rintangan kepada kakisan.

  Mengikut kaedah pemprosesan dan pengeluaran teknologi, beberapa jenis barel euro dibezakan.

  1. Dengan kaedah pemprosesan kelebihan terdapat piket (rake):
   • dengan tepi bergulir bahagian; Tepi bergulung bahagian menambah kekuatan dan memberikan penampilan yang lebih menarik kepada produk;
   • dengan uninflated. Produk dengan tepi yang tidak bercabang mempunyai harga yang lebih rendah, tetapi tidak kelihatan sangat menarik.
  2. Dengan kaedah pembuatan, berikut dibezakan:
   • Bilah-bilah yang diproses. Apabila pemotongan individu setiap bahagian, untuk meningkatkan kualiti produk, setiap rel kereta diproses pada mesin rolling. Rawatan ini menghilangkan tepi bergerigi dan meningkatkan harga produk siap;
   • Bilah yang tidak diproses. Apabila pengeluaran besar-besaran, bilah dipotong dari satu lembar yang berprofil. Hujung pagar tidak dimesin, yang mengurangkan kualiti dan kosnya.
  3. Dengan kaedah pewarnaan:
   • pewarnaan polimer satu sisi;
   • pewarnaan polimer bi-arah.

  Salutan serbuk menyediakan liputan rel di kedua-dua pihak dengan lapisan cat yang sama. Apabila lukisan unilateral, bahagian belakang tetap matte, dan kos produk dikurangkan dengan ketara.

  Varian pagar daripada penghalang euro

  Pilihan berbeza dalam bentuk meraih dan terdapat:

  • lurus;
  • gelombang, langkah 50 mm;
  • gelombang, langkah 25 mm;
  • dua gelombang;
  • dengan jahit satu sisi, satu langkah di antara rel 40 mm, 18 keping lamela per rentang;
  • dengan jahit dua belah, langkah antara rel 70 mm, 29 keping lamellas pada rentang;
  • dalam corak penjaga gol.

  Varian pagar daripada laras euro, gambar:

  Pagar dengan jahit satu sisi.

  Pagar daripada pagar dengan jahit bermuka dua

  Pagar daripada laras euro dalam corak papan penjara.

  Kos purata satu meter berjalan pagar bergantung kepada kaedah pemprosesan, pewarna, ketinggian, kaedah pemasangan (secara berasingan atau atas permintaan), bilangan meter pagar itu sendiri, dimensi pagar (panjang - 50 cm - 3 m, lebar - 8 - 11 cm).

  Bergantung pada lebar dan panjang pin, satu per meter pagar boleh diperlukan dari 6 hingga 8 keping. Bergantung kepada jenis bahan, syarikat pengilang berbeza-beza kualiti produk siap, ketinggian bar, ketebalan salutan.

  Memandangkan semua faktor, harga antara 500 hingga 1000 rubel per meter pagar linier. Untuk kemungkinan penghantaran ke wilayah terpencil atau harga bandar dari 25 hingga 30 rubel setiap kilometer.

  Pemasangan pagar dengan tangan sendiri adalah perniagaan yang bertanggungjawab, oleh itu, apabila memilih bahan untuk pagar anda, perlu memperhitungkan semua kelebihan, sejumlah kelebihan, perbedaan dan jenis troli euro.

  Bahan ini mesti sangat kuat dan tegar untuk menahan beban yang ketara, tekanan permukaan, kesan beberapa keadaan tidak menguntungkan, termasuk cuaca.

  Adalah perlu untuk mengambil kira kesederhanaan dalam keadaan pemasangan diri pagar. Piket, yang dipasang oleh skru, tidak memerlukan pengancing tambahan, jadi apa-apa unsur yang rosak adalah mudah untuk menggantikan diri anda.

  Nilai pagar ditunjukkan dalam kemungkinan reka bentuk yang hebat, yang membolehkan anda melekapkan diri pada satu dan kedua belah pagar, serta memilih warna yang anda suka atau gabungan beberapa. Jika perlu, menyegarkan rupa struktur, anda boleh mengecatnya semula dalam warna lain.

  Secara umum, struktur yang agak besar mempunyai berat yang agak kecil, yang sangat memudahkan pemasangan, pengangkutan, pemasangan, memberi kesan kepada kualiti dan harga yang agak rendah.

  Bahan berkualiti tinggi yang digunakan dalam pembuatan penghalang euro - keluli tergelek sejuk tergelincir dengan baik menahan keadaan cuaca yang tidak baik dan mempunyai hayat perkhidmatan yang panjang kira-kira lima puluh tahun.

  Pelbagai besar apabila memilih saiz membolehkan anda memilih ketinggian pagar, pintu untuk hampir semua rasa dan permintaan (dari setengah meter hingga tiga meter pagar panjang).

  Bentuk yang paling biasa rak konfigurasi n berbentuk, bagaimanapun, terdapat dikenali jenis lain: struktur n berbentuk langsung, dengan bentuk arc dan lentur dari segi dalaman arcuate dengan selekoh ke arah luar, segi tiga dan trapezium.

  Manual untuk pembuatan diri

  Pagar dari barel euro dengan tangan anda sendiri - ia pantas, berkualiti tinggi dan mudah. Tetapi sebelum anda memulakan kerja memasang pagar, anda perlu menjelaskan semua peraturan dan peraturan yang digunakan di kawasan anda mengenai lokasi dan pembinaan pagar, supaya anda tidak perlu membongkarnya. Adalah berbaloi untuk menjelaskan di mana saluran paip gas dan saluran perbandaran itu lulus, supaya tidak merosakkannya atau menyekatnya. Untuk mengelakkan risiko pemasangan tidak betul, adalah berbaloi untuk membaca dengan teliti arahan yang dihasilkan oleh pengilang.

  Sebelum pembinaan pagar baru, adalah perlu untuk membersihkan dan menandakan perimeter tanah di mana pemasangan akan dijalankan. Dari laman web ini, keluarkan semua barangan yang tidak perlu, sampah dan apa yang akan mengganggu. Pemasangan pagar itu sendiri dilakukan dalam beberapa tahap:

  1. Pada peringkat pertama, buat menandakan panjang plot, dengan menggunakan tahap, pasak, tali. Jarak yang ditentukan antara jawatan bahagian dipilih dari 1.5 hingga 2 meter. Sekarang, apabila diketahui berapa banyak bahagian dan lajur akan ada, tidak sukar untuk mengira jumlah bahan yang diperlukan untuk kerja. Perlu dipertimbangkan ketumpatan rak dan jarak di antara mereka. Untuk mendapatkan jumlah bahan yang diperlukan bagi satu bahagian, jumlah kawasan yang diperlukan dibahagikan kepada dua dan didarabkan dengan bilangan bahagian.
  2. Sediakan lubang untuk tiang. Dengan spade, gerudi petrol manual atau automatik di lubang-lubang menggali tanah untuk tiang dengan kedalaman 55 cm. Jika pagar perimeter yang besar atau dalam kesejukan musim tanah beku, trak anchor itu adalah sangat diperlukan dalam kerja.
  3. Di lubang-lubang yang disediakan, tiang pendukung. Central paip lubang rehat adalah tetap dalam kedudukan yang bersudut tepat dan sledgehammer untuk memandu kedalaman 1.1 m. Kemudian, batu lubang dipenuhi dan konkrit dituang. Untuk menyemak kedudukan tepat pos yang dipasang gunakan tingkat bangunan. Prosedur ini diulang untuk setiap pos individu.
  4. Apabila salib dipasang, yang lebih rendah ditetapkan pada 30 cm dari tanah, dan yang lebih tinggi adalah 30 cm dari permulaan pembinaan. Arahan terperinci pemasangan ketinggalan melintang. Sebagai peraturan, pemasangan bermula dari lag lebih rendah, dan hujungnya dimasukkan ke dalam cincin penahan lajur. Mulakan pemasangan dari ketinggian pertama yang lebih rendah dan secara beransur-ansur bergerak ke atas. Pemasangan ketinggian atas dilakukan kemudian.
  5. Pada peringkat seterusnya, dari bawah struktur, pagar. Selat diperolehi pada jarak yang sama antara satu sama lain -. 4-5 cm evroshtaketnika Sejak panel dipasang pada lag melintang, kemudian mulakan dengan kereta api bawah, berurutan menghampiri lag pusat dan kemudian dipasang pada lag atas item lepas.
  6. Menggunakan gam dan skru, pasangkan plat penutup. Skru penyaduran sendiri hendaklah disertakan dengan pagar. Tetapi jika anda perlu membeli diri sendiri, sebaiknya berunding dengan pakar dengan matlamat membeli alat yang berkualiti. Kadang-kadang gam digunakan untuk menetapkan lath.
  7. Pemasangan pintu gerbang - peringkat akhir pemasangan. Sebelum pemasangan mereka, pasangkan tiang-tiang untuk pemasangan pintu gerbang itu sendiri. Pasang pintu, mengikut arahan pengeluaran yang dipasang dan perhatikan butiran semasa memasang kurungan, gelung, selak.
  8. Lagipun primed semua pagar, dan sehari kemudiannya cat.

  Pada foto itu terdapat satu sisi berpintal dari rel warna-warna yang berbeza.

  Jika anda membuat keputusan apa pagar adalah lebih sesuai untuk rumah atau kawasan luar hacienda, kemudian evroshtaketnik bukan sahaja dimuatkan ke dalam landskap semula jadi, tetapi juga untuk beberapa tahun akan menggembirakan dengan keluarga moden, sopan dan seumpamanya, dan semua jiran-jiran anda.

  Terima kasih kepada pelbagai jenis kombinasi warna, jenis pagar yang membina, anda boleh membuat pilihan untuk citarasa anda dan mengubah dengan ketara, dan juga menekankan keperibadian laman web anda. Praktikal, kebolehpercayaan, ketersediaan harga telah menjadikan troli euro menjadi bahan yang sangat popular bukan sahaja di kalangan pedagang swasta, tetapi juga pemilik bangunan pejabat.

  Pilihan untuk memasang pagar dari pagar euro adalah pada video. Bahan dari saluran Pagar Pro.

  Pagar troli euro adalah harga dan dimensi. Bagaimana untuk memasang pagar dari pagar logam dengan tangan anda sendiri

  Mana-mana harta persendirian, sama ada dacha, pemilikan rumah atau taman, mesti dipagari. Sesetengah pemilik mengarahkan pagar itu dari satu pasukan profesional, yang lain memilih pagar asas dari pagar logam dengan tangan mereka sendiri. Ide ini bagus, semakin banyak bahan yang berkualiti tinggi, ketahanan.

  Kriteria utama untuk memilih bahan penamat untuk pagar ialah hayat perkhidmatan yang panjang, harga yang berpatutan, kekuatan tinggi, kebolehpercayaan. Euroshield adalah pilihan yang sangat baik untuk tukang kebun dan tukang kebun. Pagar papan bergelombang sesuai harmoni ke dalam pandangan panorama, sementara itu bersahaja dalam penyelenggaraan, murah berguna, praktikal apabila membina pagar dengan tangan anda sendiri. Penampilannya sesuai dengan apa jua saiz, sementara relevan untuk melindungi rumah tangga dan kawasan komersil.

  Jika perlu untuk melindungi plot negara, setelah membuat pagar yang boleh dipercayai dan elegan, lebih baik untuk tidak mencari bahan tersebut. Malah, ini adalah kepingan logam dimensi standard. Dimensi barel euro untuk pagar masa hadapan adalah selebar 10 cm, sementara panjangnya berbeza dari 1 hingga 3 meter. Pilihan ketinggian adalah individu. Bahan binaan seperti kelihatan sangat rapi, sementara ia mempunyai perlindungan polimer yang kuat, merangsang. Kualiti dalaman ini menjadikannya pemimpin jualan dari nisbah "ketahanan pembinaan - nilai kompromi".

  Pagar dari tong euro dengan tangan anda sendiri

  Jika anda serius berminat dengan bahan penamat ini, adalah disyorkan untuk mengkaji foto, seperti pada masa depan pagar yang dipasang kelihatan. Selepas itu, untuk mengkaji tanah, menentukan julat warna, beli helaian logam papan beralun, mengikut meter linear yang dinyatakan, untuk mengkaji arahan terperinci bagaimana untuk membuat pintu dari barel euro dengan tangan anda sendiri. Urutan tindakan adalah seperti berikut:

  1. Dari paip profil logam dengan diameter 6 atau 8 cm dipotong untuk bingkai segmen yang sama dengan saiz yang betul.
  2. Bor dalam lubang tanah yang sama mendalam, selepas itu memandu ke dalamnya profil tiub, sehingga membentuk pangkalan lajur masa depan.
  3. Lubang diisi dengan kerikil, pastikan kekuatan tinggi reka bentuk masa depan. Setelah selesai tahap ini, merawat paip logam dengan sebatian anti-menghakis.
  4. Selepas itu, kemungkinan untuk memasang pagar euro untuk pagar, adalah dianjurkan untuk memilih kepingan logam dengan tepi yang digulung atau memotongnya sendiri.
  5. Reka bentuk bahagian atas pagar dipilih secara individu, serta jarak (pelepasan) antara pagar Euro jiran. Kemunculan pintu depan bergantung pada ini.
  6. Selepas pemasangan selesai, pagar boleh dicat, bermula dari pangkalannya. Proses pewarnaan adalah pendek, tetapi kesannya berterusan untuk jangka masa yang panjang.
  7. Menurut ulasan, pagar logam untuk pagar sempurna dengan harmoni dengan bahan penamat lain, termasuk batu, bata, unsur kayu.

  Pemasangan pagar dari pagar euro

  Sebelum memasang pagar pagar, anda perlu menyediakan asas. Seorang pemula adalah lebih baik untuk tidak mengejar barang baru teknologi moden, tetapi untuk memilih lampiran Eropah klasik. Untuk melakukan ini, gunakan skema untuk menentukan susunan kepingan pemasangan papan beralun. Pertama menggali lubang, memasang pasak kayu dengan panduan untuk tali yang ketat.

  Adalah penting untuk menentukan jarak yang sama antara segmen jiran - anda akan mendapat pagar kayu bersyarat yang sesuai dengan citarasa anda. Daripada kepentingan sementara, ia hanya kekal untuk menetapkan bahagian pra-dirawat papan beralur dengan komposisi antikorrosif, dan gabungannya dengan bahan penamat lain tidak dikecualikan. Sekiranya terdapat sebarang kesulitan, adalah dinasihatkan untuk memilih arahan dari foto.

  Pagar daripada europain dan batu bata

  Foto-foto pintu gerbang yang kemas untuk kotej melimpah-limpah ekspansi web di seluruh dunia, bagaimanapun, sangat sukar untuk menghasilkan semula kecantikan seperti itu secara mandiri, terutama untuk pendatang baru yang tidak berpengalaman. Kompromi adalah pagar yang diperbuat daripada bata dan europain, yang sesuai untuk taman, rumah persendirian, taman. Ini adalah kombinasi yang popular dari dua bahan penamat, dan pelbagai warna membantu mendapatkan reka bentuk unik harta peribadi mereka. Berikut adalah beberapa maklumat yang berguna, jika anda perlu berurusan dengan barel euro:

  1. Bata boleh dibentangkan dalam susunan berperingkat, tetapi lebih sering digunakan untuk pendirian "ruang" yang disebut. Tiang-tiang itu kelihatan besar dan boleh dipercayai, mengganggu bentuk yang tipis daripada laras euro.
  2. Gabungan harmoni dua bahan semacam ini dapat mengurangkan kos pintu masa depan, tetapi kebolehpercayaan dan ketahanan reka bentuk itu sendiri akan menyenangkan setiap pelanggan. Jika anda membuat pagar dengan tangan anda sendiri, perbelanjaan kewangan adalah minimum.
  3. Mengikut ciri-ciri bahan bersahaja ini, yang, apabila dirawat dengan sebatian anticorrosive, memberi khidmat kepada pelanggan selama sedekad. Di samping itu, ia dicat dengan indah, tidak terbakar di bawah sinar matahari, jadi apabila digabungkan dengan bata memberikan komposisi keseluruhan, kebolehpercayaan yang boleh dilihat.

  Harga untuk pagar dari pagar euro

  Sekiranya anda membuat pagar dengan tangan anda sendiri, ia akan menjadi lebih murah, kerana semua kos adalah semata-mata bertujuan untuk membeli bahan api euro dan bahan penamat lain. Apabila memesan briged pembina, mereka perlu membayar perkhidmatan mereka untuk pembinaan pintu. Jika kita bercakap secara berasingan mengenai kos bahan ini, untuk satu meter berjalan, pembeli perlu membayar 50-80 rubel. Faktor-faktor penentu harga adalah kualiti bahan pembuatan, pengeluar, ciri teknikal lembaran logam.

 • Tinggalkan Balasan

  Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

  + 3 = 13