Pagar dari pagar euro

Pagar dari pagar euro

Apabila seseorang memutuskan untuk membina rumahnya, salah satu perkara yang paling penting yang perlu dihadapi ialah pilihan bahan untuk pagar. Sudah tentu, saya mahu ia menjadi cantik, berfungsi dan sebaik-baiknya murah.

Pagar siap dari europain

Euroshield - ini adalah cara istimewa yang dipotong lembaran logam, secara lahiriah mengingatkan bentuk pagar pagar kayu. Lebar bahagian, sebagai peraturan, adalah dari 10 hingga 15 cm, dan lembaran panjang boleh dari satu setengah hingga tiga meter. Permukaan logam disalut dengan komposisi khas polimer, yang melindungi logam daripada kesan faktor persekitaran.

Antara kelebihan Euroshacket boleh dikenalpasti:

 • Harga yang boleh diterima untuk bahan ini membolehkan anda membelinya hampir kepada sesiapa sahaja, tanpa mengira keadaan kewangan;
 • Penampilan yang elegan dan kemas menyumbang kepada hakikat bahawa pagar digunakan di mana-mana. Bahan ini sesuai untuk pemasangan pagar di sekitar kotej, tapak dengan rumah persendirian, pejabat atau kawasan kedai;

Pagar diperbuat daripada barel euro dengan unsur logam

Variasi pagar dari permaidani euro untuk kediaman musim panas

Terima kasih kepada kemungkinan besar menggunakan barel euro, pasarannya terus berkembang. Ini memerlukan rupa warna baru dan cara pewarnaan (di bawah pokok, di bawah batu atau bahan lain), serta bentuk.

Cara pembuatan pagar boleh berbeza. Apabila bahagian memotong massa dari lembaran logam pada output, kualiti jauh lebih rendah daripada pengeluaran individu setiap bahagian. Hakikatnya adalah bahawa dalam kes pertama, tepi dan burr bergerigi mungkin muncul di pinggir pin, yang boleh dipotong. Mereka juga merosakkan rupa produk. Mengikut maklum balas pengguna, takik di tepi bahagian europipe logam adalah masalah yang sangat biasa. Jangan mengabaikan hak anda sebagai pembeli: hubungi penjual dengan soalan menggantikan bahan yang rosak.

Kaedah pewarnaan juga boleh digunakan dalam pelbagai cara. Apabila menggunakan kaedah serbuk lukisan, bahagian-bahagian itu dicat pada kedua-dua belah pihak. Dalam kes lain, jahitan ditutup dengan cat hanya pada satu sisi, sisi, dan bahagian belakang tetap putih kusam. Harga bahan tersebut jauh lebih rendah.

Peringkat pemasangan pagar dari pagar

Proses memasang pagar dari pagar euro tidak jauh berbeza dari proses pemasangan pagar jenis lain (dari proflist, kayu, jala mata). Pemasangan dijalankan dalam beberapa peringkat:

 1. Peringkat awal termasuk pemilihan bahan, perhitungan mereka, penyediaan alat.
 2. Di peringkat perancangan wilayah ditandai.
 3. Proses pemasangan untuk pemasangan bingkai dari kutub dan salib terus proses pemasangan.
 4. Peringkat akhir adalah untuk mengamankan pagar pada bingkai.

Setiap peringkat akan dipertimbangkan dengan lebih terperinci.

Untuk memasang pagar dari troli euro, bahan berikut diperlukan:

 • Logam bulat atau paip berbentuk dengan diameter 6 cm akan digunakan sebagai sokongan. Memerlukan paip c kuat cukup dari ketebalan logam sekurang-kurangnya 2 mm. Jika kekerapan pemasangan sokongan - setiap dua meter, maka jumlah paip, sama dengan separuh panjang pagar keseluruhan, akan diperlukan. Sekiranya pagar tidak bulat, iaitu, ia tidak menutup paip pertama, maka perlu menaikkan satu lagi paip tambahan sebagai sokongan terakhir. Apabila memilih panjang paip, adalah wajar untuk mempertimbangkan bahawa 50 cm daripadanya akan berada di bawah tanah;
 • Pipa profil logam dengan garis pusat 1.5 atau 2 cm untuk pembuatan salib. Ketebalan logam boleh kurang daripada 2 mm. Ia akan diikat sepanjang keseluruhan pagar dalam dua baris, jadi panjang jumlah bahan ini harus dua kali panjang pagar;

Contoh silang silang dari paip

Seringkali, semasa pemasangan, ternyata bahawa beberapa bahan mungkin tidak mencukupi, walaupun sepertinya pengiraan adalah tepat. Sekiranya anda, anda harus sentiasa menambah kepada nilai-nilai yang dikira kira-kira 10%, agar tidak berada dalam keadaan yang sama. Biarkan bahan dibeli dengan margin, daripada itu ia tidak akan cukup.

Skim memasang pagar dari pagar euro

Apabila mengira panjang pagar, seseorang tidak boleh melupakan pintu pagar dan pintu pagar. Sokongan untuk mereka perlu lebih lama (mereka perlu menggali lebih mendalam), dan paip itu sendiri adalah lebih baik untuk memperoleh diameter lebih besar.

Untuk memasang pagar, anda mungkin perlu:

 • Sekop atau gerudi untuk pemasangan lubang bawah pendukung;
 • Pegangan dan benang untuk menandakan wilayah;
 • Tahap, rolet;
 • Mesin kimpalan elektrik;
 • Berus atau penggelek untuk melukis bingkai;
 • Bulgaria dengan cakera cut-off untuk logam;
 • Pemutar skru atau gerudi.

Selepas menyelesaikan semua kerja persediaan, anda boleh teruskan terus ke pemasangan.

Tempat di bawah pagar hendaklah ditandai dengan pasak kayu. Pertama, pasak pertama terdedah di sudut, dan benang memanjang sepanjang mereka. Sepanjang rentetan, buasir ditumbuk setiap dua meter di tempat-tempat di mana sokongan akan dipasang. Pukulan hampir menggali lubang dengan kedalaman 50 cm dan dimensi 40 * 40 atau digerudi setengah lubang meter gerudi. Kekerapan pemasangan sokongan mungkin berbeza, jika keadaan memerlukannya. Oleh itu, jika tidak mungkin untuk membeli sekeping sekurang-kurangnya sekurang-kurangnya dua meter panjang, jurang antara pendukung ditebak di bawah saiz paip melintang.

Lubang-lubang ditetapkan dengan tegak menegak. Setelah pengesahan itu, lubang-lubang itu dipenuhi dengan batu yang dihancurkan dan dipadatkan. Jika boleh, lebih baik untuk menggunakan konkrit untuk menuangkan asas di bawah pendukung, kerana kaedah pengancing ini lebih dipercayai. Dalam kes ini, sebelum memasang paip, anda perlu membina kusyen pasir di dasar telaga, dan kemudian telah mengisi tiang yang dipasang secara menegak dengan batu dihancurkan dan konkrit.

Pemasangan dan pengisian pos pagar

Jika perlu, anda boleh memohon dan lapisan ketiga, tetapi biasanya cukup dan dua.

Selepas itu, lubang atas paip sokongan ditutup dengan palam. Sekiranya anda tidak dapat menemui mereka, jawatan itu hanya dikimpal kepada kepingan logam kecil dari atas, dan sudutnya terbengkalai untuk mengelakkan kecederaan pada tuan rumah dan tetamu dacha.

Pada peringkat akhir pemasangan pagar, pagar dipasang ke bingkai. Seperti yang dinyatakan di atas, anda boleh melakukannya dengan dua cara.

Dengan kaedah pertama, pin dilampirkan dari bahagian depan, dan di antara mereka kekal jurang 2-5 cm lebar. Dalam kes kedua, pin akan terhuyung-huyung di kedua-dua sisi.

Contoh pengancing bermuka dua

The predlagyu gergajian kayu pagar 40 rubles m '

Pagar troli euro adalah harga dan dimensi. Bagaimana untuk memasang pagar dari pagar logam dengan tangan anda sendiri

Mana-mana harta persendirian, sama ada dacha, pemilikan rumah atau taman, mesti dipagari. Sesetengah pemilik mengarahkan pagar itu dari satu pasukan profesional, yang lain memilih pagar asas dari pagar logam dengan tangan mereka sendiri. Ide ini bagus, semakin banyak bahan yang berkualiti tinggi, ketahanan.

Kriteria utama untuk memilih bahan penamat untuk pagar ialah hayat perkhidmatan yang panjang, harga yang berpatutan, kekuatan tinggi, kebolehpercayaan. Euroshield adalah pilihan yang sangat baik untuk tukang kebun dan tukang kebun. Pagar papan bergelombang sesuai harmoni ke dalam pandangan panorama, sementara itu bersahaja dalam penyelenggaraan, murah berguna, praktikal apabila membina pagar dengan tangan anda sendiri. Penampilannya sesuai dengan apa jua saiz, sementara relevan untuk melindungi rumah tangga dan kawasan komersil.

Jika perlu untuk melindungi plot negara, setelah membuat pagar yang boleh dipercayai dan elegan, lebih baik untuk tidak mencari bahan tersebut. Malah, ini adalah kepingan logam dimensi standard. Dimensi barel euro untuk pagar masa hadapan adalah selebar 10 cm, sementara panjangnya berbeza dari 1 hingga 3 meter. Pilihan ketinggian adalah individu. Bahan binaan seperti kelihatan sangat rapi, sementara ia mempunyai perlindungan polimer yang kuat, merangsang. Kualiti dalaman ini menjadikannya pemimpin jualan dari nisbah "ketahanan pembinaan - nilai kompromi".

Pagar dari tong euro dengan tangan anda sendiri

Jika anda serius berminat dengan bahan penamat ini, adalah disyorkan untuk mengkaji foto, seperti pada masa depan pagar yang dipasang kelihatan. Selepas itu, untuk mengkaji tanah, menentukan julat warna, beli helaian logam papan beralun, mengikut meter linear yang dinyatakan, untuk mengkaji arahan terperinci bagaimana untuk membuat pintu dari barel euro dengan tangan anda sendiri. Urutan tindakan adalah seperti berikut:

 1. Dari paip profil logam dengan diameter 6 atau 8 cm dipotong untuk bingkai segmen yang sama dengan saiz yang betul.
 2. Bor dalam lubang tanah yang sama mendalam, selepas itu memandu ke dalamnya profil tiub, sehingga membentuk pangkalan lajur masa depan.
 3. Lubang diisi dengan kerikil, pastikan kekuatan tinggi reka bentuk masa depan. Setelah selesai tahap ini, merawat paip logam dengan sebatian anti-menghakis.
 4. Selepas itu, kemungkinan untuk memasang pagar euro untuk pagar, adalah dianjurkan untuk memilih kepingan logam dengan tepi yang digulung atau memotongnya sendiri.
 5. Reka bentuk bahagian atas pagar dipilih secara individu, serta jarak (pelepasan) antara pagar Euro jiran. Kemunculan pintu depan bergantung pada ini.
 6. Selepas pemasangan selesai, pagar boleh dicat, bermula dari pangkalannya. Proses pewarnaan adalah pendek, tetapi kesannya berterusan untuk jangka masa yang panjang.
 7. Menurut ulasan, pagar logam untuk pagar sempurna dengan harmoni dengan bahan penamat lain, termasuk batu, bata, unsur kayu.

Pemasangan pagar dari pagar euro

Sebelum memasang pagar pagar, anda perlu menyediakan asas. Seorang pemula adalah lebih baik untuk tidak mengejar barang baru teknologi moden, tetapi untuk memilih lampiran Eropah klasik. Untuk melakukan ini, gunakan skema untuk menentukan susunan kepingan pemasangan papan beralun. Pertama menggali lubang, memasang pasak kayu dengan panduan untuk tali yang ketat.

Adalah penting untuk menentukan jarak yang sama antara segmen jiran - anda akan mendapat pagar kayu bersyarat yang sesuai dengan citarasa anda. Daripada kepentingan sementara, ia hanya kekal untuk menetapkan bahagian pra-dirawat papan beralur dengan komposisi antikorrosif, dan gabungannya dengan bahan penamat lain tidak dikecualikan. Sekiranya terdapat sebarang kesulitan, adalah dinasihatkan untuk memilih arahan dari foto.

Pagar daripada europain dan batu bata

Foto-foto pintu gerbang yang kemas untuk kotej melimpah-limpah ekspansi web di seluruh dunia, bagaimanapun, sangat sukar untuk menghasilkan semula kecantikan seperti itu secara mandiri, terutama untuk pendatang baru yang tidak berpengalaman. Kompromi adalah pagar yang diperbuat daripada bata dan europain, yang sesuai untuk taman, rumah persendirian, taman. Ini adalah kombinasi yang popular dari dua bahan penamat, dan pelbagai warna membantu mendapatkan reka bentuk unik harta peribadi mereka. Berikut adalah beberapa maklumat yang berguna, jika anda perlu berurusan dengan barel euro:

 1. Bata boleh dibentangkan dalam susunan berperingkat, tetapi lebih sering digunakan untuk pendirian "ruang" yang disebut. Tiang-tiang itu kelihatan besar dan boleh dipercayai, mengganggu bentuk yang tipis daripada laras euro.
 2. Gabungan harmoni dua bahan semacam ini dapat mengurangkan kos pintu masa depan, tetapi kebolehpercayaan dan ketahanan reka bentuk itu sendiri akan menyenangkan setiap pelanggan. Jika anda membuat pagar dengan tangan anda sendiri, perbelanjaan kewangan adalah minimum.
 3. Mengikut ciri-ciri bahan bersahaja ini, yang, apabila dirawat dengan sebatian anticorrosive, memberi khidmat kepada pelanggan selama sedekad. Di samping itu, ia dicat dengan indah, tidak terbakar di bawah sinar matahari, jadi apabila digabungkan dengan bata memberikan komposisi keseluruhan, kebolehpercayaan yang boleh dilihat.

Harga untuk pagar dari pagar euro

Sekiranya anda membuat pagar dengan tangan anda sendiri, ia akan menjadi lebih murah, kerana semua kos adalah semata-mata bertujuan untuk membeli bahan api euro dan bahan penamat lain. Apabila memesan briged pembina, mereka perlu membayar perkhidmatan mereka untuk pembinaan pintu. Jika kita bercakap secara berasingan mengenai kos bahan ini, untuk satu meter berjalan, pembeli perlu membayar 50-80 rubel. Faktor-faktor penentu harga adalah kualiti bahan pembuatan, pengeluar, ciri teknikal lembaran logam.

Pagar daripada barel euro dengan salutan polimer berwarna perlindungan-hiasan

Baru-baru ini, keluarga bahan binaan yang digunakan untuk pembinaan pagar telah diisi semula dengan jenis asli yang baru - pagar diperbuat daripada lembaran berprofil logam. Malah, bahan ini adalah lembaga yang sama, hanya memotong kilang untuk memisahkan segmen.

Ia diperbuat daripada keluli tergalvani sejuk berkualiti tinggi yang dihasilkan oleh syarikat-syarikat keluli utama seperti ArcelorMittal (Belgium) dan ThyssenKrupp (Jerman). Euroshield dari pengeluar ini dicirikan oleh kekuatan tinggi dan kebolehpercayaan.

A pagar besi, 0.5mm ketebalan mempunyai kadar penyaduran zink tidak kurang daripada 275g per 1 m2 logam dan berwarna satu atau dua belah bahagian polimer lukisan, 25 mikron tebal. Kebolehpercayaan dan ketahanan barel euro tidak kalah dengan gred terbaik logam lembaran berprofil. Hayat perkhidmatannya mencapai 40-50 tahun, dan jaminan pengeluarnya adalah 10 tahun.

Dalam kes ini, anda perlu berhati-hati memeriksa syarat-syarat syarikat itu di mana untuk membeli evroshtaketnik seolah-olah mediator sengaja mengecilkan tempoh jaminan, dalam kes ini, terdapat risiko untuk membeli tiruan bahan berkualiti rendah jenama Eropah yang terkenal.

Secara luaran, pagar logam kelihatan sama seperti rakan sekerja kayu yang digunakan untuk kita, tetapi ia lebih kuat dan lebih dipercayai daripada itu. Tidak seperti kayu, barel euro dari papan bergelombang tidak dibusuk, tidak memerlukan kos operasi dan mengekalkan penampilannya sepanjang hayat produk.

Palet warna lukisan polimer pagar logam juga kaya, seperti gamut warna warna kepingan berprofil logam. Sebagai contoh, anda boleh dengan mudah mencari setong euro untuk pokok, dan corak tekstur bar tetangga tidak akan diulang.

Ini menjadikan bukan sahaja sesuai dengan kehendak pagar pagar euro ke dalam reka bentuk landskap yang dipilih untuk tapak ini, tetapi juga menjadikannya hiasan untuk plot negara atau homestead. Selain itu, sesetengah firma mengeluarkan pagar putih pasang siap sepenuhnya meniru pagar kayu klasik.

Pada masa yang sama, pagar troli euro berjaya menggabungkan kelebihan pagar tradisional yang diperbuat daripada pagar kayu dan pagar diperbuat daripada papan bergelombang. Pagar yang diperbuat daripada bahan ini kelihatan ringan dan elegan, ia tidak mencipta ruang tertutup, ia mempunyai pengudaraan yang baik dan tidak mengaburkan kawasan tersebut. Oleh itu, untuk kawasan kecil kotej, pagar yang diperbuat daripada euro-barel amat relevan.

Pagar dari papan bergelombang dipasang dengan cepat. Untuk ini, tiada alat diperlukan, kecuali pemutar skru biasa. Oleh kerana unsur-unsur individu seperti pagar dipasang dengan jurang 3-4 cm, pelayarannya jauh lebih kecil daripada pagar konvensional dari profail. Oleh itu, beban angin pada pagar adalah lebih kecil, yang menghilangkan keperluan untuk pembinaan asas pita besar.

Semua ini juga memberi kesan kepada harga pagar dari tong euro, yang jauh lebih rendah daripada pagar pagar papan beralur. Anda boleh menempah siap pagar pagar papan beralun, harga yang - pada ketinggian 1.80 m - akan kira-kira hanya 800 Rubles setiap 1 m2. Dalam kes ini, harga yang disebut termasuk tiang pagar, jalur trim atas, kecil sedemikian mendatar, pintu pagar dan lebar pintu sebanyak 4.0 m. The pagar turnkey evroshtaketnika datang pra-bersedia dan bersedia untuk lukisan bingkai dan tiang.

Pagar diperbuat daripada pagar pagar beralun juga boleh menjadi pekak. Sangat asli melihat pagar dari tong euro, dipasang dari dua sisi dalam corak penjaga gawang.

Ketinggian trapezium profil elemen pagar logam adalah 20 mm, dan lebarnya boleh berbeza. Biasanya ia berkisar antara 70 hingga 115 mm. Pemotongan profil barel euro dibuat untuk memerintahkan, saiz standard ialah 1.5, 1.8, 2.0 dan 2.2 m.

Dalam kes ini, ia adalah yang terbaik untuk membeli evroshtaketnik daripada pengilang, kerana hubungan secara langsung dengan kilang itu akan memberikan lebih banyak fleksibiliti untuk memilih konfigurasi pagar, tetapi juga memastikan pematuhan ketat dengan keperluan anda tanpa apa-apa "telefon rosak" sebagai perantara. Dalam kes ini, Unit evroshtaketnika harga akan minimum, tetapi jika anda lakukan, dan sebahagian besar daripada panjang pagar, anda boleh dengan selamat bergantung kepada layanan istimewa dan diskaun untuk borong.

Tiang untuk pagar dari kepingan profil: apakah mereka, bagaimana untuk memasangnya. Baca dalam artikel mengenai versi kutub untuk lembaran profil lebih baik dipilih dan yang masing-masing mempunyai kelebihan.

 • Papan beralun dicat untuk pagar

  Hijau, biru, merah, coklat, kuning air dan warna asas lain dari lembaran profil untuk pagar. Contoh pagar diperbuat daripada papan beralun dengan corak batu dan kayu. Kelebihan papan bergelombang berwarna untuk pagar berbanding dengan galvanized.

 • Pemotong kayu untuk pagar kayu

  Profilist untuk pagar di bawah pokok - kelebihan dan penggunaan bahan. Kenapa pagar diperbuat daripada papan beralun di bawah pokok yang lebih baik daripada pagar kayu biasa? Baca dalam artikel

 • Situs oprofnastile.ru - maklumat yang terkini dan berguna tentang lantai profesional, pemasangan dan penggunaannya, nasihat profesional dan arahan langkah demi langkah untuk anda.

  Semua bahan teks yang diposkan di laman web ini BANYAK dilindungi menurut undang-undang semasa, di mana terdapat semua dokumen yang diperlukan, termasuk perjanjian.

  Walau bagaimanapun, jika anda ingin berkongsi apa-apa bahan dengan pembaca anda, anda boleh mencetak semulanya. Dengan berbuat demikian, anda mesti menyediakan artikel yang tidak dilindungi daripada pengindeksan oleh hiperpautan ke halaman laman web ini dari tempat bahan disalin. Pada satu sumber, anda boleh meletakkan tidak lebih daripada 5 artikel yang disalin dari laman web ini.

  Tinggalkan Balasan

  Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

  + 76 = 78