Pagar dari pokok gambar

Tinjau pagar kayu

Apapun yang mereka katakan, pokok itu, adalah dan tetap menjadi bahan terbaik untuk mendirikan kandang kawasan pinggir bandar. Ia sesuai untuk rumah dari mana-mana bahan, dan rumah-rumah yang kukuh walaupun dikelilingi oleh pagar kayu akan memperoleh ciri-ciri baru yang menarik. Terdapat begitu banyak dipercayai dan pada masa yang sama, bahan-bahan yang indah untuk perlindungan kayu, yang kita semakin memilih memihak kepada pagar kayu ringan, cantik, asli, praktikal.

Pagar klasik diperbuat daripada pagar yang dipasang dengan jurang. Terutama bagi pemilik yang bangga dengan laman web mereka dan bersedia berkongsi kegembiraan mereka dengan orang yang lewat. Daripada merit - tidak menimbulkan bayang-bayang dan memberikan tanaman pada plot untuk berkembang di kawasan yang cerah, terbuka. Daripada "minus" - tapak itu tidak dilindungi daripada angin dan mata yang tajam. Pengembangan kucing di mana-mana dan saudara-mara yang tidak bersih.

Pagar dari pagar yang tinggi tanpa lumen. Melindungi laman web dari mata, debu dan pencerobohan yang tidak dibenarkan kepada pencinta barangan orang lain. Pastikan untuk merawat antiseptik dengan pigmen warna yang berbeza - pilihan di pasaran pembinaan adalah besar dan pelbagai. Tiang ditutup dengan mastic bitumen dan merawat bahagian bawah tanah dengan juruteknik kalis air.

Pagar ini akan kekal di laman web ini untuk masa yang lama. Penting: kencangkan piket ke urat dengan skru tergalvani, tetapi bukan dengan kuku. Elakkan banyak keburukan dalam bentuk karat "melonggarkan" pagar selepas musim selepas pemasangan.

Pagar kayu dengan jurang dalam gaya "gelombang." Merujuk, bukan, ke pagar hiasan, yang tidak membawa fungsi melindungi tapak. Ia diperbuat daripada pagar yang dirancang, dipasang pada balak kayu dengan skru. Terdapat kesan pagar "sectional". Ia kelihatan hebat di rupa kawasan yang tidak rata. Adalah disyorkan untuk melindungi struktur ini dengan antiseptik dengan pigmen yang sangat ringan - ini akan menekankan fretwork pagar, ringan dan hiasan.

Refleksi cermin "gelombang". Pagar yang dilancarkan luas dipasang pada tiang kayu yang menyokong tiang besar - balusters. Tradisi senibina kayu Rusia adalah unsur-unsur ukiran di bahagian atas tiang. Kepada mercu pagar, mari kita merujuk keindahan, dekoratif dan pembersihan tapak kerana jurang kecil antara elemen pagar individu.

Kami telah menyediakan pilihan unik pagar indah. Ketahui jenis pagar yang boleh dibuat dari bahan yang paling berbeza.

Pagar kayu adalah ekologi, kerana ia terbuat dari bahan semula jadi. Dan inilah caranya untuk memberi apa-apa pagar secara langsung dalam artikel khas di sini.

Apa yang disebut "wicker Australia" menimbulkan tanggapan terhadap pagar yang tidak dapat dikalahkan kerana papan yang luas (agak pagar) bersambung. "Monumentality" dari pagar ini menguatkan asas reben, di mana tiang logam secara tegas disusun secara menegak.

Adalah penting: unsur-unsur pagar perlu dirawat dengan lebih baik dengan antiseptik dan pigmen sebelum permulaan tenunan supaya pagar sama rata berwarna. Jika ini tidak diambil kira, anda boleh "cat" pagar siap dengan menembak lampu khas.

Pagar ini mempunyai semua kelebihan pagar yang membosankan yang dicintai oleh ramai, tetapi kelihatan lebih cantik dan asli.

Braid menegak (wattle) mempunyai wajah yang sama rupa dan "underside" - cukup untuk membuat sisi papan pada kedua belah pihak dan menutupnya dengan sebatian pelindung, untuk mengikis. Pagar ini pada asas reben akan kekal di laman web anda selama bertahun-tahun. Ia hanya perlu mengemaskini cat dari semasa ke semasa.

Pagar cemara (atau tangga) adalah struktur padat yang pasti akan melindungi tapak dari mata dan pencerobohan asing. Antiseptik dan papan yang dicat dengan baik telah bertindih. Penglihatan luaran pagar padu adalah menipu, kawasan itu akan dibuang dengan baik.

Kombinasi yang menarik dari bahagian bawah pekak dan sisipan selipar yang indah.

Pokok ini berjaya digabungkan dengan konkrit. Menggantikan unsur-unsur atas pagar euro pada perisai kayu benar-benar akan mengubah rupa pagar.

Pagar dalam gaya "ladang". Ke rasuk mendatar ditambah salib papan di salib, dan tiang dihiasi dengan puncak terukir.

Pagar asal dalam kombinasi batu semula jadi sejuk dengan pokok hangat. Pagar kayu adalah "disesuaikan" dengan kekuatan batu oleh "bender" atas. Pagar semacam itu, sebagai tambahan kepada perlindungan yang baik dari laman web anda, bercakap mengenai pelupusan pemilik yang tegas.

Pagar dari pagar lebar yang berleher dibulatkan secara visual ke dalam segitiga segitiga. Bahagian atas bar mendatar - imej cermin segitiga tenunan rendah - dilengkapi dengan gelombang yang licin. Pagar itu dapat melindungi laman web ini, tanpa membuat bayangan padat di atasnya, tanpa menutup jalan yang dikaji dengan teliti untuk tuan rumah.

Pagar dari papak dan papan yang tidak dijangka kelihatan mentah. Jangan memberi kesan pertama, bukan sahaja bahan binaan murah, tetapi juga cara untuk membuat pagar praktikal dan asli.

Palisade ini jarang berlaku di rantau kita. Tiang itu selesai dengan jubin besar di bawah batu dan bersesuaian dengan pokok itu. Cantik, kuat, boleh dipercayai, hanya perasaan yang anda alami ketika melihat pagar.

Terdapat banyak pilihan untuk mendirikan pagar kayu. Cara-cara yang menarik untuk menggabungkan "rotan" kayu dengan tiang-tiang bata yang besar, dengan sfera batu semula jadi, asas, dihiasi dengan batu-plastushkoy.

Anda boleh berkongsi artikel dengan kawan-kawan anda:

Bagi saya, jadi pagar kayu kelihatan lebih bagus daripada yang lain. Tetapi kelemahan yang besar adalah jangka pendek. Dan lebih mudah untuk merosakkannya daripada, sebagai contoh, satu batu.

Pilihan menarik untuk pagar kayu, bukan apabila anda belum melihat pagar kayu tenunan di bawah bakul. Ia kelihatan sangat asal walaupun daripada biasa.

Tajuk

 • SEOintom ke rekod Membuat gerbang mengangkat di garaj dengan tangan kita sendiri
 • AlfredGot untuk merekodkan pagar indah yang diperbuat daripada pelbagai bahan
 • hicWeige ke rekod Membuat gerbang di garaj dengan tangan kita sendiri
 • Charleslar ke rekod Pagar indah bahan-bahan yang berbeza
 • playmneness to the record Kami membuat gerbang mengangkat di garaj dengan tangan kita sendiri
 • Apa yang boleh ditanam sepanjang pagar di kawasan pinggir bandar

  Spruce - pokok tahan lama, cantik dan bersahaja untuk lindung nilai

  Bagaimana untuk membuat lindung nilai hijau tui

  Lindung nilai hortikultur lama

  Tumbuh-tumbuhan yang mana untuk dipilih untuk lindung nilai

  Sepuluh semak lindung nilai terbaik

  Cara untuk membuat pagar indah dan asli diperbuat daripada kayu

  Untuk masa yang lama lelaki berusaha untuk melindungi wilayahnya dengan pagar.

  Pagar berperanan sebagai salah satu cara pertahanan: perlindungan terhadap serangan musuh dan serangan binatang liar.

  Dari masa ke masa, pagar menjadi bukan sahaja elemen perlindungan wilayah, tetapi juga memperoleh fungsi hiasan.

  Hari ini, pameran bekas kembali ke pagar kayu. Dan mereka didirikan bukan sahaja kerana murahnya (walaupun ini boleh dikatakan), tetapi sebagai elemen reka bentuk landskap yang menarik.

  Kami sudah menulis tentang jenis pagar kayu di salah satu artikel sebelumnya, hari ini ia akan lebih lanjut mengenai menghias pagar diperbuat daripada kayu, tentang fungsi dan estetika pagar ini.

  Fungsi utama pagar

  Fungsi utama pagar adalah dua:

  Dengan penunjukan dan penggunaan dalam pembangunan individu kediaman, kami akan membahagikan pagar ke jenis berikut:

  • pagar seluruh wilayah rumah apartmen, kawasan kampung, dan sebagainya;
  • pagar untuk haiwan;
  • pagar taman depan, bunga bunga, katil bunga.

  Untuk melindungi wilayah dari pencerobohan yang tidak diingini dan pandangan luaran memohon pagar buta.

  Pagar yang padat boleh dibuat dalam bentuk sekeping balak bulat, pegangan yang digerakkan ke tanah dan, sebagai peraturan, menunjuk pada bahagian atas.

  Jenis pagar ini kelihatan hebat digabungkan dengan bangunan (rumah, mandi) dari log bulat, dan sering digunakan oleh tukang kebun untuk melindungi tanaman dari "tetamu yang tidak diundang", terutamanya jika wilayahnya sering kosong dalam menjangkakan pemiliknya.

  Pagar yang buta boleh dibina dari papan tepi, papak, lapisan.

  Untuk kestabilan dan dekoratif yang lebih tinggi daripada pagar, tiang yang dibuat dari batu, batu bata atau logam digunakan sebagai sokongan bantalan, dan lembaran lembaran beralun diletakkan di atas pagar akan melindungi cuaca.

  Lukisan yang indah boleh dicapai dengan menyusun papan di corak penjaga papan atau bertindih, secara mendatar, menegak atau diagonal.

  Kesan pagar "rotan" diperoleh dengan membetulkan papan antara pendukung, sama ada dari luar atau dari dalam, seolah-olah mengepakkan tiang kayu atau logam.

  Pagar dengan ketelusan 10-50% adalah gabungan fungsi perlindungan dan hiasan di pagar. Oleh kerana bahan untuk pagar menggunakan jenis kayu gergajian di atas, serta bar, selat, anggur dan cabang pohon fleksibel.

  Pagar pagar mudah, sering digunakan (tinggi atau rendah), kedua-duanya dari papan pada tiang kayu, dan digabungkan dengan pelbagai bahan binaan.

  Wattle - pagar anggur, ranting, ranting, berpintal antara panduan menegak atau mendatar. Ia mempunyai hiasan khas, jenis pagar yang amat diperlukan untuk landskap dalam gaya "negara Rusia".

  Grid-pagar diperbuat daripada rel kayu. Pagar ini boleh dilakukan sendiri, atau anda boleh membeli panel selesai.

  Mana-mana, walaupun pagar yang paling mudah boleh menjadi karya, cukup untuk menunjukkan imaginasi dan kepintaran. Sedikit (atau banyak) masa lapang, keinginan, pembantu dan bahan binaan, alat, idea yang matang - dan pagar anda akan menjadi yang paling menarik di daerah.

  Malah stok biasa tidak akan membosankan, membosankan, dan yang paling penting menakutkan, jika kayu itu hanya dicat dengan warna yang berbeza seperti pensel berwarna.

  Pagar mudah papan boleh berubah menjadi kunci piano. Penyelesaian asal tidak memerlukan banyak masa dan kos. Pada papan yang dicat putih, bar hitam dengan padang tertentu disumbat. Dan kedengarannya seperti muzik yang menyenangkan, dan karya itu berdebat.

  Begitu juga, anda boleh menghiasi papan pra-dicat, mengisi mereka dengan patung-patung jigsaw - kreativiti untuk seluruh keluarga - dari kecil ke besar.

  Rumah kayu dengan plat diukir, dihias secara tradisinya dengan pagar pagar dari dostochek yang diukir. Sebelum tingkap ia adalah adat untuk mengatur kebun bunga, taman depan. Untuk mendapatkan cahaya matahari, serta mengkaji komposisi bunga, di pagar yang buta, sisipan dibuat dari pagar pagar piket-ukiran.

  Pagar, dihiasi dengan balak, kelihatan sangat luar biasa. Pagar sedemikian akan digabungkan sepenuhnya dengan senibina kayu dan laluan langkah demi langkah di taman dari "pusingan" yang sama.

  Potong dari papan pada elemen templat, buat permukaan yang tidak biasa. Kerja ini susah payah, tetapi keputusannya adalah berbaloi.

  Pagar pagar dari cawangan tumbuhan-lianas atau anggur boleh dibuat dalam bentuk kisan. Lebih dari pagar seperti itu perlu bekerja keras.

  Penutup dari papan yang diletakkan di arah yang berbeza mempunyai rentak dan tekstur tertentu.

  Untuk melepaskan diri dari monotoni pagar kayu pepejal yang biasa akan membantu memarut dari bar, disumbat pada pagar dengan langkah tertentu, dan berbeza dengan pesawat utama berwarna. Di musim panas, panggangan boleh dihias dengan pasu bunga.

  Mengenai penggunaan palet dalam susunan rumah dan kawasan pinggir bandar, banyak yang telah dikatakan. Daripada ini anda boleh membuat bukan sahaja perabot, tetapi juga pagar cantik.

  Dan grid pagar ini diperbuat daripada keratan biasa untuk alat kebun. Pangkalan adalah pangkalan konkrit.

  Dan saya ingin memberi perhatian kepada reka bentuk pagar kayu, atau sebaliknya, pagar untuk taman bunga dan taman depan. Bukan rahsia lagi bahawa mereka memainkan peranan penting dalam membentuk landskap kawasan tempatan.

  Warna cahaya pagar yang elegan akan menonjolkan katil bunga.

  Dengan bantuan pagar log dalam bentuk benteng, anda boleh menaikkan katil bunga. Pagar akan berfungsi sebagai semacam dinding penahan untuk tanah.

  Wicker renda - seperti keranjang rotan, di mana susunan bunga akan selesa selesaikan.

  Terdapat banyak pilihan kerana ada orang di planet ini. Reka bentuk pagar kayu bergantung bukan sahaja pada keutamaan anda, tetapi juga secara keseluruhan dari reka bentuk landskap tapak, jika anda mematuhinya.

  Fantasize dan membuat, landskap, kadang-kadang alam itu sendiri mencadangkan penyelesaian yang menarik.

  Komen (0)

  Baru di laman web ini

  Anak benih berkembang dan membina massa vegetatif dalam jumlah terhad substrat. Dan jumlah ini.

  Musim sejuk - ujian teruk untuk haiwan kesayangan. Terutamanya sukar untuk menanggungnya meletakkan ayam-ayam. Pendek.

  Rasa Tahun Baru dengan hadiah dan komposisi menu perayaan merujuk kepada hiasan dalaman rumah.

  Keselesaan kotej yang dibina jauh dari rangkaian bekalan gas tidak dapat dibayangkan tanpa dapur. Dalam sejuk.

  Liputan wilayah kawasan pinggir bandar dianggap sebagai peringkat penyusunan yang berasingan dengan zon perancangan dan.

  Frasa umum tentang kehidupan seekor anjing di zaman kita hanya berlaku untuk anjing yang sesat. .

  Membeli plot tanah dan membuat rancangan untuk rumah masa depan, anda perlu memikirkan penempatan.

  Selama 10 tahun yang lalu telah diadakan perbincangan aktif mengenai seminar sayur-sayuran dan berkebun dan forum.

  Susah sekarang untuk mencari orang yang tidak pernah mendengar apa-apa mengenai pinggan.

  Melihat beg dengan simen dan timbunan pasir, tidak setiap pemaju merasakan dirinya sendiri.

  Pagar kayu, pagar: gambar rekaan asal

  Artikel tentang pembinaan pagar. Majlis untuk pembinaan pagar. , 08/07/2016 JMSI

  Pagar dari pokok: foto ogrodzheny dalam gaya moden

  Mereka yang percaya bahawa pagar diperbuat dari kayu yang membosankan dan tidak relevan adalah unik yang salah. Jika anda perlu menyusun semula kawasan rumah anda, dengan berani memilih pagar yang diperbuat daripada kayu: gambar jelas menunjukkan betapa luar biasa, bergaya dan kreatif boleh menjadi pagar yang dibuat dari bahan ini. Sebilangan besar idea cemerlang untuk pagar kayu memungkinkan untuk memilih pilihan pilihan untuk membina tanah anda sendiri.

  Pelbagai jenis pagar kayu

  Terbukti dalam sifat masa kayu membenarkan proses dan menghasilkan dari bahan ini pelbagai produk. Selain itu, untuk pembinaan pagar, ada kemungkinan untuk menggunakan elemen kayu yang tidak dirawat. Untuk pembinaan pagar, terdapat sebuah balak dan sebuah papan (bermata, tidak diselimut, croaker), bar dan papan, batang dan m dahan pokok. Biasanya, beberapa jenis kayu gergaji digunakan untuk satu kandang.

  Pagar kayu dengan rel nipis di bahagian-bahagian dan padat dalam rak

  Pagar dalam kayu secara tradisi diwakili oleh rak sokongan, landasan p mendatar dan elemen pengisian bahagian p. Dengan pelantikan, mereka boleh dibahagikan kepada perlindungan, perlindungan dan hiasan. Bergantung pada penggunaan unsur-unsur tertentu dalam pembinaan, serta cara di mana komponen dipasang, pagar dibahagikan kepada beberapa kumpulan m:

  • pagar - jenis pagar klasik dengan jurang, bahagian yang diisi dengan papan sempit khas di jarak m yang sama;

  Pagar catur yang stabil sesuai dengan sempurna dari dunia luar

  • catur - pagar dari ni dari papan yang lebih luas, dipasang di kedua-dua belah penerbangan dalam susunan berperingkat. Papan boleh dibentangkan secara menegak atau mendatar. Pagar itu dianggap pekak, jadi bagaimana jurang kecil dapat dilihat, tetapi hanya pada sudut tertentu;
  • tangga - reka bentuk di papan, terletak kira-kira bertindih dan pada sudut. Jika anda melihat bahagian akhir, pembinaan menyerupai tangga. Pagar ini dengan jenis tirai menyembunyikan pandangan, tetapi mempunyai jurang yang kecil;

  Pagar mengikut jenis tirai p ialah papan, terletak secara mendatar pada sudut kecil

  • plaited - di pagar ini papan saling berkaitan dalam kedudukan mendatar atau menegak. Ini dalam cara meletakkan berasal dari pagar x wattle lama atau tuna. By the way, hedges rotan agak relevan di kalangan penduduk musim panas;
  • ladang - pagar d dari balak atau bar, yang dipasang pada pendukung secara mendatar. Spans boleh mempunyai dua, tiga atau lebih elemen longitudinal. Lindungan semacam itu sendiri berfungsi sebagai fungsi p dan fungsi hiasan;

  Mesh kayu baik dengan sinar matahari yang melintas ke halaman yang selesa

  • kisi adalah sejenis pagar hiasan yang diperbuat daripada bingkai kayu, di dalamnya kisi-kisi laths dibungkus. Selalunya unsur-unsur kisi digunakan untuk menghiasi pagar jenis-jenis lain, menjadikan sisipan di bahagian atas atau bawah dalam struktur;
  • palisade - pembinaan log silinder, sama dengan garis pusat. Hari ini, pagar jenis ini jarang berlaku. Digunakan untuk mencipta semula ciri-ciri luar dalam gaya desa atau etno.

  Palisade dapat dikenali dari bentuk balok yang menyerupai pensil yang tajam

  Berdasarkan ini dan jenis utama boleh dibuat dengan pelbagai variasi pagar, termasuk menggabungkan dalam kayu dengan bahan lain. Kayu dikombinasikan dengan sempurna dengan logam, bata, batu, konkrit dan lebih moden dalam bahan seperti papan beralun atau polikarbonat. Ia akan menjadi logik untuk memohon kombinasi kayu dengan bahan yang sedia ada dalam penamat struktur lain dari halaman.

  Pagar diperbuat daripada kayu: gambar penyelesaian yang menarik

  Untuk pagar anda adalah indah dan unik - ia tidak perlu mencari pereka. Anda boleh melihat penyelesaian siap sedia, menambah sesuatu yang anda sendiri dan dapatkan yang tidak biasa dengan varian yang tidak mempunyai analog. Foto pagar indah dari pokok itu memberi inspirasi dan mewujudkan projek eksklusif mereka sendiri.

  Pagar yang rendah diperbuat daripada batu bata yang digabungkan dengan pagar salji putih

  Pagar gambar dari pagar kayu

  Pagar kayu, dibuat dengan tiang dengan lumen, menanggung hiasan dan bukannya fungsi yang melekat. Cemerlang tentang kelembutan wilayah di sebalik pagar mencadangkan penyelenggaraan dari halaman, taman, katil dan katil bunga dalam keadaan sempurna. Pembinaan c akan sesuai untuk dibingkai di pondok-pondok kecil atau rumah-rumah kecil di kampung-kampung musim panas, di mana semua orang mengenali antara satu sama lain dan tidak perlu memberi pagar dengan fungsi perlindungan

  Pagar kayu, dicat dengan kuning, berfungsi sebagai sumber dengan suasana yang ceria

  Mempelajarinya dengan gambar-gambar pagar kayu yang indah, anda dapat melihat bahawa pagar telah lama melampaui pagar x yang biasa. Pagar moden diperbuat daripada slats dipotong supaya garis atas membentuk gelombang, zigzag, atau sapu burung. Lihat bahagian pagar cantik dengan unsur-unsur yang digambarkan atau diukir. Jika bahagian hadapan rumah itu kemas dengan rumput, ia boleh dibina dengan pagar hiasan.

  Pagar yang luar biasa dari dengan selat tersusun diagonal

  Nasihat berguna! Untuk membuat pagar pagar kayu lebih stabil, dengan melampirkan "kasut" ke bahagian bawah dengan tepi tiang menegak, menjadikan permukaan pendukung lebih besar.

  Untuk memberikan pagar piket lebih dengan penampilan yang lapang dan mudah, anda boleh menghiasinya dengan bahagian atas hiasan dari kayu ke gril. Sekiranya anda suka idea-idea asal, cubalah mengatur bar di pagar di dalam pepenjuru atau dalam bentuk kipas. Ternyata cantik dengan reka bentuk luar biasa. Dalam cara yang istimewa, pagar kelihatan seperti, di selat yang, dalam susunan berperingkat, sudut kecil dan kecil dipotong.

  Cat pintunya pagar akan membantu cat khas untuk pagar kayu

  Konversi pagar boleh dirawat dengan catnya untuk pagar kayu. Jika halaman anda penuh dengan kanak-kanak, ambil peluang untuk menutup setiap bar dengan sebatian warna yang berbeza. Ia ternyata luar biasa terang dan bersemangat dengan reka bentuk. Jangan malu tentang idea dan fantasi anda. Anda boleh membuat pagar dengan bahagian-bahagian berbilang berwarna. Pagar bijak putih dengan warna, membingkai katil bunga, akan menjadikan laman web ini lebih selesa.

  Bentuk pagar aci dalam tiga versi

  Walau bagaimanapun, jika ada rumah besar yang mengagumkan di sebidang tanah, lebih baik untuk mengelilingi kawasan tersebut dengan pagar dengan tiang yang terbuat dari batu m atau batu bata, meletakkannya di ruang bawah tanah konkrit. Keandalan dengan reka bentuk seperti itu banyak kali lebih besar daripada pagar dengan rak kayu. Dan penampilan estetik c akan sesuai dengan idea reka bentuk semua isi rumah. Bahan dari dekorasi parapet dan tiang dipilih dari dasar ke asas.

  Lawan pedang hiasan putih shtaketin indah digabungkan dengan tempat tidur bunga motley

  Pagar dari papan - gambar idea kreatif

  Pada masa lalu, ramai yang lebih suka di pagar kayu. Terima kasih kepada cara yang luar biasa dan cara untuk menetapkan dan menjaga papan di pagar, reka bentuk ini sepatutnya mendapat populariti. Gambar pagar dari tepi di papan mengesahkan bahawa struktur tersebut bukan sahaja dapat merangka tapak, tetapi juga menjadi perlindungan yang boleh dipercayai. Dan yang luar biasa dengan reka bentuk akan menyerlahkan sesiapa sahaja dari laman web ini.

  Papan bergolek lebar lebar digabungkan dengan reka bentuk pagar asli

  Berkesan dengan kawasan sekitarnya adalah pagar papan yang menghubungkan pendukung ke arah mendatar. Pagar diperoleh dengan pekak, tetapi tidak menjadikan bahagian luar lebih berat. Sangat menarik adalah m dan pembinaan dengan menenun sepanjang menegak. Apabila papan saling berkait, beban besar diletakkan pada tiang sokongan di tiang, jadi ia tidak diperlukan untuk mengatur di ruang bawah tanah di bawah struktur dan konkrit ke dalam rak.

  Mimpi yang asal adalah pagar yang diperbuat daripada papan "Lesenka". Ini secara luaran dengan pagar yang menarik berfungsi sebagai perlindungan untuk kepemilikan proprietari, tidak memberikan penglihatan dan pada masa yang sama membolehkan penggunaan maksimum tapak di sepanjangnya. Oleh kerana susunan dengan unsur-unsur pada sudut dengan jurang kecil, tapak itu ditiup dan tumbuhan jatuh ke dalam cahaya matahari.

  Pagar padu diperolehi dari rapat rapat dengan papan bermata

  Pagar papan yang tidak diserap kelihatan indah dan tidak biasa. Gambar-gambar di dalam bangunan menunjukkan kedua-dua menegak dan menegak di papan. Secara berkesan kelihatan mengenai papan, dibentangkan secara berperingkat melalui. Untuk memberikan pandangan lengkap pagar akan membantu dengan salutan hiasan yang berkualiti. Ia bernilai bertanya, apa dengan dan bagaimana dan cat pagar dengan indah. Pemilihan gambar contoh yang paling berjaya dapat dijadikan sebagai contoh.

  Nasihat berguna! Sebelum membuat pewarnaan, elemen kayu perlu dikeringkan dengan baik. Adalah berfaedah untuk mengelakkan penggunaan minyak dan cat, yang di bawah tindakan matahari dan hujan berkecai dan runtuh.

  Sebagai item yang menarik, anda boleh menggunakan papan untuk lukisan

  Pagar kayu pada logam di kutub

  Untuk dengan reka bentuk pagar kayu adalah dengan pepejal dan berkhidmat selagi mungkin, ia lebih baik digunakan sebagai tiang sokongan dalam tiang logam. Untuk tujuan ini, paip dengan bulat, persegi m atau sekatan segi empat tepat sesuai. Bagaimana untuk membuat pagar kayu pada logam di tiang? Pemasangan sokongan boleh dibuat dalam beberapa cara, bergantung pada jenis tanah yang berlaku di tapak anda. Ada cara sedemikian:

  • memandu di atas tanah - dalam kes ini rak tersumbat dengan sledgehammer kira-kira pada kedalaman 1/3 panjang di tiang;

  Skim dari pemasangan pagar kayu dengan tiang logam

  • digabungkan dalam kaedah - dengan kaedah ini lajur dibor untuk tiang pada separuh panjang penetrasi, selebihnya lajur didorong ke dalam tanah. Bahagian atas bahagian bawah tanah dikumpulkan dari lokasi lajur;
  • butovanie - dengan kaedah ini digerudi dan lubang setiap panjang penembusan, meletakkan tiang di lubang, ruang di sekeliling tiang dipenuhi dengan batu dihancurkan, dipadatkan dengan baik dan hanya selepas konkrit itu;
  • Konkrit - kaedah di mana struts logam yang diletakkan di dalam lubang-lubang benar-benar konkrit.

  Memohon dengan bahan yang berbeza, anda boleh mendapatkan pagar moden pada pangkalan logam

  Nasihat berguna!Untuk mengelakkan kesan pada kutub dan kakisan, adalah perlu untuk mengolah logam dengan permukaan primer, dan kemudian dengan cat.

  Kepada yang dipasang dalam jawatan adalah tetap mendatar dengan panduan. Ini boleh dilakukan dengan bantuan gadai janji tertanam. Nombor dari bar salib ditentukan secara individu berhubung ketinggian pagar. Semakin tinggi bilangannya, semakin banyak. Seperti peraturan, untuk pagar rendah 1-1.5 m cukup dalam kedua-dua panduan. Apabila bingkai dipasang - teruskan untuk mengisi baki.

  Memasang logam dari paip ke arah mendatar di dalam panduan

  Kesederhanaan dengan pemasangan dan pematuhan kayu dalam pemprosesan membolehkan anda membuat dan memasang pagar secara bebas. Sekiranya kemahiran bangunan yang sama tidak mencukupi, anda boleh memesan reka bentuk siap dengan pemasangan n pengeluar. Kos meter larian pagar bergantung kepada ketinggiannya, jenis pagar, lebar laths, penghunian di bahagian (langkah-langkah laths) dan bahan dalam bingkai.

  Rata-rata dengan harga pagar kayu untuk memilih papan yang dirancang 90x20 mm dengan langkah 1 cm dengan ketinggian 1 m ialah 610 0 rubel. untuk 1 mp, dengan ketinggian 0 2 m - 1200 rubel. Pagar yang sama dengan langkah 2 cm akan dikenakan pada ketinggian 1 m - 560 rubel, pada ketinggian 2 m - 1090 rubel. Harga termasuk pemasangan pagar pusingan. Anda boleh memesan dengan antiseptik perlindungan pagar, harga pemprosesan y akan menjadi 210 rubel. untuk 1 m² meliputi m

  Dataran dengan asas logam adalah aksen yang terang kerana pewarna hijau a

  Pagar hiasan diperbuat daripada pagar gambar kayu

  Hari ini, semakin banyak perhatian diberikan kepada reka bentuk landskap rumah dan kotej. Ramai yang berusaha untuk menyempurnakan wilayah bersebelahan dengan m dan mewujudkan keselesaan maksimum. Tidak peranan paling sedikit dalam harmoni dengan organisasi ruang bermain pagar hiasan. Dan kerana kesesuaian ekologi kayu, bahan semacam itu tidak dapat digabungkan dengan alam semula jadi dalam landskap.

  Hiasan dengan pagar putih menyoroti keindahan taman bunga yang indah m

  Sangat menyentuh melihat katil bunga, dibingkai dengan pagar kayu hiasan berwarna putih atau kuning terang dengan warna. Hiasan itu menekankan kehijauan padat dalam tumbuh-tumbuhan dan warna-warna yang berair dari bunga. Untuk pagar lindung nilai pagar ini atau dalam kisi. Rendaan yang sama boleh digunakan untuk memisahkan taman dari taman atau memperbaikinya yang kecil dengan tempat tidur bunga di depan rumah. Menariknya m dan dengan ketara memandang pagar pendek, bergaya di pensel berwarna-warni. Lindung nilai sedemikian sangat baik dengan memperuntukkan tapak semaian atau di tempat sukan.

  Grille pagar sangat baik dengan harmoni dengan tumbuh-tumbuhan di halaman sebuah rumah persendirian

  Sekiranya kawasan utama diperuntukkan untuk kawasan dari rumput, bunga, slaid alpine dan kawasan rehat, ia adalah sesuai untuk menggunakan grid hiasan dengan kisi. Reiki hedges boleh diseberang di mana-mana sudut, mewujudkan corak yang berbeza. Ini dia lindung nilai yang terang sempurna melengkapkan landskap, memberi dia kecanggihan dan daya tarikan m

  Nasihat berguna! Mengumpul dalam kisi rak untuk pagar kayu, penggunaan dan untuk memasang kuku h atau pemotong diri dengan galvanized dan bersalut, yang tidak mudah terkena kakisan.

  Tinggi dan pagar slats kayu

  Idea yang bagus adalah untuk membentuk pagar hiasan unsur-unsur pekeliling memotong seluruh batang. Terutamanya adalah semula jadi untuk melihat reka bentuk seperti itu, jika plot itu terletak di dalam hutan di zon itu. Sokongan dalam reka bentuk reka bentuk adalah mungkin dengan meletakkan laluan n sama dengan serpihan kayu bulat.

  Pagar ladang berbeza dengan rentang yang besar dan kesederhanaan pelaksanaan

  Banyak n suka pagar hiasan dalam bentuk tuna. Varian seperti pagar boleh didapati dengan agak kerap dalam reka bentuk kotej negara dari plot. Ia tidak perlu untuk melampirkan seluruh wilayah, cukup untuk membuat beberapa kecil kecil dan secara tradisinya menghiasi mereka dengan periuk tanah liat, kendi atau tumbuhan bersama dengan bunga besar. Dan dengan pagar ini tidak kelihatan kesepian di dalamnya, anda boleh menyimpulkan dalam bingkai rotan besar di batang pohon-pohon taman.

  Setelah membuat pilihan memihak kepada pagar kayu, anda akan mendapat bangunan ekologi, tahan lama dan estetik yang menarik, dengan sempurna selaras dengan mana-mana dan landskap semula jadi.

  Tambah komen Balas balasan

  Anda mesti log masuk untuk menghantar komen.

 • Tinggalkan Balasan

  Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

  61 + = 68