Pagar untuk gambar harga murah

Pagar untuk kediaman musim panas

Kami sentiasa gembira untuk menawarkan anda seluruh kitaran perkhidmatan dari pembuatan ke pemasangan pagar di negara ini. Untuk ini, kami akan mengambil wang dari anda, tetapi hanya untuk yang dipersetujui. Dan kami akan memberi anda jaminan pada pagar logam:

Pagar diperbuat daripada papan beralun untuk kotej

Banyak pilihan reka bentuk.

Kemungkinan untuk menempah dan membeli mengikut lakaran anda.

Pagar dikimpal palsu

Dari pagar besi

Dari grid Gitter

Dari jejaring Rabinets

Pagar pada tiang bata

Jenis-jenis jenis produk ini boleh dipesan tanpa prabayar. Kami tidak akan menolak bayaran balik, jika Pelanggan ingin mengukuhkan kewajipan bersama. Dengan pilihan standard, 5% akan berpuas hati.

Membina pagar di St Petersburg dan Wilayah Leningrad

Video: keseluruhan proses pemasangan dalam satu minit

Contoh video cara untuk memasang tiang

Kami akan mengeluarkan dan menghantar produk ke alamat di St Petersburg atau Rantau Leningrad.

Tanya soalan: Bagaimana untuk mengelakkan membuat kesilapan ketika memilih pembekal? Harga akhir tiba-tiba akan lebih tinggi daripada nilai yang diisytiharkan pada mulanya? Ketakutan yang cukup difahami, jadi pengiraan terakhir selepas pemasangan pagar di negara ini. Ini menghilangkan kemungkinan kelebihan pembayaran.

Kami bekerja tanpa perantara. Semua bahan dan struktur diproses dan dihasilkan dalam pengeluaran kami di St Petersburg. Kami hanya membeli paip logam baru dan cadar untuk membuat pagar. Ini membantu meminimumkan kos produk akhir, untuk menjamin kualiti yang baik.

Kos terendah ialah pagar jejaring. Kelebihan utama:

  • Harga produk dari grid adalah yang paling berpatutan
  • Ketelusan membolehkan cahaya matahari (ditambah untuk berkebun)
  • Kelajuan tinggi pemasangan
  • Tidak berguna dari pandangan yang tidak diingini
  • Mudah diatasi

Ia sering digunakan untuk merujuk wilayah di kawasan pinggir bandar.

Pagar besi diperbuat daripada papan beralun

Mungkin jenis pagar yang paling popular di pasaran moden. Mempunyai nisbah kualiti harga terbaik. Kelebihan tertentu adalah salutan pelbagai lapisan berteknologi tinggi dari papan beralun, yang menyediakan eksploitasi jangka panjang di kampung musim panas. Untuk membina pagar di dacha dari profaila bermakna untuk menutup wilayah dari mata prying. Ini sangat meningkatkan keselamatan kawasan pinggir bandar.

Terdapat juga momen negatif untuk jenis pagar ini. Ia tidak membiarkan cahaya matahari - diperlukan untuk kemakmuran tumbuh-tumbuhan. Untuk laman hortikultur dan dacha - satu perkara penting.

Imbangan kebolehpercayaan dan ketelusan yang baik. Jenis pagar jenis ini mempunyai ciri kekuatan tinggi, berbanding dengan grid. Pada masa yang sama, tidak mengaburkan tapak dari cahaya matahari. Mudah dimuatkan ke dalam reka bentuk apa pun.

Anda boleh membeli mana-mana pagar secara keseluruhan dengan pemasangan, dan sebahagian - aksesori. Mana-mana produk boleh dipesan dengan menghantar lakaran, kami pastinya akan mempertimbangkan tawaran dan jawapannya.

Pagar untuk kotej di Nizhny Novgorod

Di syarikat kami, anda dijamin mendapat syarat yang baik untuk membeli pagar untuk kediaman musim panas dengan pemasangan. Katalog luas kami dengan foto-foto pelbagai model akan membantu anda menilai pelbagai penyelesaian reka bentuk yang tersedia dan bahan yang digunakan untuk pengeluaran. Pada kami harga yang menarik untuk pagar untuk kediaman musim panas dari pengilang dan pemasangan mereka mengharapkan anda.

Foto kotej musim panas kami

Waranti untuk semua produk - 2 tahun

Kami bertanggungjawab terhadap kualiti produk kami dan memenuhi obligasi jaminan kami

Masa pengeluaran - dari 2 hari

Sekiranya anda perlu memasang pagar di tapak, maka ini adalah untuk kami

Pada akhir kontrak - pelepasan percuma gauger itu

Anda hanya membayar kerja pemasangan dan pembuatan

Tiada bayaran tersembunyi dan tambahan

Skim kerja kami adalah telus - tiada tambahan surcaj tambahan yang diperlukan melebihi jumlah asal

Pagar untuk kotej diperbuat daripada papan beralun

Hari ini, kebanyakan pemilik dacha cuba memasang pagar jenis ini. Struktur yang diperbuat daripada papan bergelombang mempunyai margin keselamatan yang tinggi, tahan terhadap keadaan iklim yang berbeza dan boleh digunakan beberapa dekad. Walau bagaimanapun, produk tersebut agak murah. Ada yang percaya bahawa lantai berprofil tidak sesuai untuk menyelesaikan plot elit disebabkan penampilannya yang mudah. Walau bagaimanapun, teknologi moden memungkinkan untuk menjadikan pagar logam dacha menjadi batu bata atau pagar batu kerana salutan tiruan. Pembiakan di bawah kayu juga mungkin.

Pagar untuk kediaman musim panas dari grid-rabitsy

Pagar yang diperbuat daripada segmen peregangan tidak mempunyai ciri-ciri hiasan yang tinggi, yang dikompensasikan dengan banyak martabat praktikal. Pertama sekali, ini adalah varian reka bentuk pagar termurah. Lebih-lebih lagi, ia agak tahan lasak dan elastik, jadi apabila daya dikenakan ia hanya selekoh, tetapi tidak pecah. Juga, pembinaan jejaring tidak mengganggu cahaya, yang baik untuk penanaman. By the way, ia dapat dilihat dalam gambar-gambar yang bar cut-off bahan tajam. Jika kelebihan atas dibiarkan terbuka, mereka akan menjadi elemen perlindungan penembusan tambahan.

Pagar daripada polikarbonat

Bagi mereka yang bermimpi mempunyai tapak di atas pagar yang sangat moden untuk memberi, pilihan terbaik adalah struktur polikarbonat. Bahan polimer baru hari ini menjadi semakin banyak permintaan dalam pelbagai arahan pembinaan kerana kekuatannya, ringan dan fleksibiliti. Di samping itu, lembarannya adalah murah, tetapi mereka kelihatan sangat mengagumkan. Permukaan lutut boleh mempunyai hampir apa-apa naungan, sementara ia hanya sebahagiannya melewati sinar matahari, mewujudkan kesan rumah hijau. Juga, bahan tidak takut api dan tahan terhadap kerosakan yang mengakis.

Pilihan klasik untuk perumahan sebuah bandar adalah pagar kayu untuk kotej musim panas. Pertama, ia adalah bahan mesra alam, dengan sempurna selaras dengan sifat sekitarnya. Kedua, pesanan reka bentuk sedemikian agak murah, jika ia adalah persoalan papan tepi. Dan, ketiga, adalah perlu menyebut kos pemasangan yang menarik, kerana unsur penetapan khas tidak diperlukan, seperti dalam hal dengan logam. Di samping itu, kayu adalah lebih baik daripada bahan-bahan lain yang boleh diproses dan membolehkan anda membuat karya pagar sebenar. Pilihan yang paling menarik di Nizhny Novgorod anda akan dapati di sini.

Harga yang ditunjukkan untuk pagar kayu 2 meter tinggi dengan mengambil kira pemasangan.

Harga untuk pagar kayu pepejal dengan pemasangan

Jika anda ingin memesan pagar untuk dacha, bukan hanya untuk pagar plot, tetapi untuk menghiasnya, pilihan gabungan struktur akan menjadi optimum. Di samping itu, ia akan menggabungkan kelebihan pelbagai bahan dalam satu produk pada harga yang menyenangkan. Dalam pelbagai syarikat kami, anda akan dapati model dan produk kelas ekonomi dengan reka bentuk elit. Pengilangan pagar bagi jenis perumahan yang digabungkan membayangkan gabungan asal tiang dan asas, sebagai contoh, logam dan batu bata. Ia juga mungkin untuk menghiasi kanvas dengan unsur-unsur palsu dan lain-lain.

Asas konkrit bertetulang monolitik

Pengisian - kepingan berprofil dengan salutan polimer

Dan bincangkan nuansa pesanan dengan pengurus.

pada bila-bila masa yang sesuai untuk anda

untuk e-mel

Pagar dari pagar

Pintu Wicket untuk pagar rumah negara

Pagar dikimpal untuk kediaman musim panas

Pagar musim panas dengan unsur-unsur tempa

Melukis untuk kediaman musim panas dari papan bergelombang

Pagar untuk dacha dari penjaring mata

Dacha pagar dengan pintu dan pagar

Pagar untuk dacha dari mesh dikimpal

Adakah anda mahu pagar?

Panggilan - 8 (831) 429-03-02

Ulasan mengenai pembinaan pagar

Sudah tiba masanya untuk membincangkan soalan yang terkumpul!

Atau hubungi kami:

Nizhny Novgorod, jalan Svetloyarska, 43

Pembuatan dan pemasangan pagar kunci pagar di Nizhny Novgorod

Pagar untuk kediaman musim panas: gambar reka bentuk yang murah dan bergaya

Dengan melengkapkan plot tanah, tukang kebun cenderung membinanya dengan pagar murah tetapi boleh dipercayai. Dan ramai yang memilih peranti untuk pagar untuk memberi tangan mereka sendiri. Struktur sendiri dibina mempunyai penampilan yang mudah dan menarik, memberikan kesempatan kepada pemilik dacha untuk berbangga dengan kemahiran mereka. Dan orang-orang yang tinggal di kawasan pinggir bandar sepanjang tahun, memilih pagar padat untuk memberikan: foto-foto reka bentuk yang unik menunjukkan penyelesaian yang paling terang untuk pagar.

Pagar dari pagar kayu boleh kelihatan sangat bergaya

Pagar daripada bahan buatan dengan tangan mereka sendiri

Ia adalah mungkin untuk membuat pagar di kampung dengan murah dalam beberapa cara. Salah satunya adalah pendirian bebas struktur, yang lain adalah pilihan bahan yang paling mudah diakses untuk pembuatan pagar. Dan jika kedua-dua kaedah ini digabungkan - kami mendapat reka bentuk pagar murah. Apabila membina pagar murah untuk dacha oleh tangan mereka sendiri, apa-apa bahan mentah yang ada, termasuk bahan, digunakan. Akibatnya, mereka membina pagar kreatif untuk dacha. Foto pagar ini boleh didapati di Internet.

Bar logam fleksibel membolehkan anda membina pagar apa-apa bentuk

Menunjukkan imaginasi kreatif, penduduk musim panas membina pagar dari bahan dan objek yang paling tidak dapat diramalkan. Reka bentuk dari botol plastik pelbagai warna yang ditetapkan pada penyelesaian kelihatan hebat. Sangat luar biasa dan indah adalah pagar, diperbuat daripada wayar, yang diulirkan dengan botol plastik. Sebagai peraturan, penutup berwarna-warni dikumpulkan dalam pelbagai corak mosaik.

Sangat luar biasa dan bergaya adalah pagar tayar kereta yang terhuyung-huyung. Untuk memastikan pagar ini tidak kelihatan membosankan, di dalam katil mini bunga dari tayar meletakkan tanah dan menanam pelbagai tumbuhan. Pembungaan serentak menjadikan pembinaan kelabu menjadi lindung nilai berwarna terang.

Menggunakan sebarang imaginasi, anda boleh menggunakan apa-apa bahan, sebagai contoh, roda lama

Untuk membuat pagar untuk dacha anda sendiri, anda boleh menggunakan teknologi tenunan dengan murah. Untuk mendirikan lindung nilai tersebut, hanya cawangan kering atau batang anggur yang diperlukan. Perlu diingat bahawa peranti pagar pagar adalah tugas yang sangat susah dan memakan masa. Walau bagaimanapun, jenis pagar hiasan ini di dacha sempurna melengkapi dan menghiasi halaman belakang, terutama jika anda menggunakan periuk tanah liat dan bunga matahari buatan sebagai hiasan.

Nasihat berguna! Untuk peranti tiang pagar rotan, ada kemungkinan untuk menggunakan unsur-unsur kayu bukan sahaja, tetapi juga bilah logam yang tersisa dari angker setelah kerja pembinaan.

Pagar daripada cawangan pokok tidak mahal

Membuat pagar murah di rumah negara kelihatan asli dan mewujudkan suasana nyaman dan ketenangan. Terdapat banyak pilihan untuk pelaksanaannya. Ramai gembira untuk berkongsi pagar gambar dengan tangan mereka sendiri dari bahan buatan. Setelah mengenali mereka, anda boleh belajar dari mana untuk membuat pagar murah. Tetapi kita tidak boleh lupa bahawa pagar tersebut memerlukan pembaikan berkala semasa operasi, dan kehidupan perkhidmatan mereka agak kecil.

Pagar dari pagar logam: gambar pagar yang kemas. Kelebihan dan ciri-ciri pagar Euro. Pagar dari pagar logam: foto struktur siap. Pemasangan pagar dengan tangan sendiri.

Gambar pagar kayu untuk kotej musim panas

Pagar foto untuk pondok meyakinkan bahawa yang paling biasa untuk pagar ialah pokok. Oleh kerana keserasian dan kesinambungan ekologinya, pagar kayu sempurna menyokong landskap sekitarnya dan, dengan berhati-hati, mengekalkan penampilan estetik untuk masa yang lama. Di samping itu, pematuhan bahan ke pemprosesan membolehkan anda memasang pagar sendiri. Murah membeli sekeping kayu pagar boleh dikaji dengan teliti cadangan-cadangan pengeluar.

Salah satu pilihan paling mudah dan berpatutan adalah pagar palet kayu

Model struktur kayu dibezakan oleh pelbagai jenis bentuk. Untuk pagar menggunakan kayu balak, papan (termasuk yang tidak dipadamkan), balok, selat dan unsur lain. Di samping itu, pokoknya digabungkan dengan bahan-bahan lain, sisa-sisa yang terdapat dalam bengkel setiap penduduk musim panas. Menggunakan kombinasi bahan-bahan ini, anda boleh mengurangkan kos pengambilalihan mereka dengan ketara.

Apabila memasang pagar untuk dacha, adalah penting untuk memilih reka bentuk yang tepat yang sesuai dengan organisma ke dalam ensemble seni bina yang ada. Sebuah rumah kecil kecil yang kemas adalah logik untuk merangka tangan anda dengan pagar hiasan. Sebuah foto pagar kayu, dicat putih, jelas menunjukkan cahaya dari pembinaan terhadap latar belakang landskap berbunga hijau.

Cukup dan dengan cepat untuk melukis pagar kayu adalah mungkin dengan cara pengabut

Nasihat berguna! Apabila memasang pagar kayu di dacha, bersiaplah itu secara berkala mereka perlu dirawat dengan cat dan menggantikan barang yang rosak dengan yang baru.

Rumah-rumah musim panas dari rumah log sempurna melengkapkan pagar diperbuat daripada kayu balak. Apa-apa pagar sering digabungkan dengan batu semula jadi, yang memberikan struktur kekukuhan. pagar moden papan berpuas hati dengan lokasi mereka, kedua-dua menegak dan mendatar, menggunakan pelbagai jenis cara untuk meletakkan "herringbone", "dam", "rangkaian", dan lain-lain.

Skim universal untuk memasang pagar dari pagar logam atau kayu

Sering kali anda dapat melihat di pagar kotej yang diperbuat daripada selat kayu yang bertindih diagonal. Jenis reka bentuk sedemikian ditubuhkan untuk berehat dan bersantai. Mereka biasanya kecil tinggi. Bahagian pagar sempurna melewati udara dan cahaya, jadi memanjat bunga ditanam bersama mereka. Untuk memahami bagaimana untuk membuat tangan mereka sendiri di pagar dacha pelbagai model, anda perlu mempelajari topik video bertema.

Pagar kayu Dacha untuk sebahagian besar membawa fungsi menandakan sempadan plot dan bertindak sebagai hiasan bergaya. Ini dibuktikan dengan foto-foto pagar hiasan di negara ini oleh tangan mereka sendiri, yang paling sering diletakkan di dalam rangkaian. Walau bagaimanapun, dengan adanya bahan alternatif terbaru yang tersedia pada harga kepada semua orang, banyak lindung nilai moden muncul di kampung-kampung negara.

Pagar kayu boleh dibuat lebih indah dengan bantuan bunga dan ladang hijau

Pagar untuk kotej: foto pagar yang tersedia untuk harga

Pagar Dacha pelbagai jenis mesh masih popular. Ini pagar murah untuk kotej melakukan kerja yang baik untuk melindungi laman web daripada pencerobohan yang tidak diingini. Penggunaan jejaring penyamaran untuk pagar di dacha menjadikan wilayah itu tidak boleh diakses dengan pandangan, sementara serentak melalui udara dan cahaya matahari. Untuk melaksanakan fungsi pagar, mesh pelindung digunakan pada mesh logam.

Kepada sekumpulan pagar murah tetapi berkualiti tinggi, ada kemungkinan untuk memasukkan pagar dari lembaran profil. Bahan ini membolehkan anda membina struktur ketinggian mana-mana, dan keupayaan untuk menggabungkan menjadikannya mungkin untuk menggabungkannya dengan logam, batu dan kayu. Berat ringan, pemasangan mudah dan ketahanan papan beralun menjadikannya sangat relevan untuk penduduk musim panas. Sila ambil perhatian bahawa pagar dari profil logam tuli dan ia harus diambil kira semasa menanam.

Bahan yang paling kos efektif dan berpatutan untuk pagar adalah kepingan profil

Konfigurasi pagar dari papan beralun adalah yang paling pelbagai. Ia boleh menjadi lembaran berterusan, dipasang pada bingkai logam, bahagian berasingan yang tertutup dalam bingkai, dan juga tiang yang dibuat dengan tiang bata. Varian yang lebih mahal dari pagar adalah menggabungkan lembaran profil dengan ukiran dan ukiran palsu. Pagar ini sesuai dengan luaran, di mana ada kisi-kisi palsu di tingkap atau kanopi elegan dengan unsur-unsur tempa.

Salah satu generasi paling tua dari pagar adalah struktur yang diperbuat daripada pagar logam. Jenis pagar ini terutamanya disukai oleh tukang kebun. Pagar dari tong euro mempunyai penampilan lut, ia kemas dan sangat mudah untuk dipasang. Pilihan warna bar sangat pelbagai dan anda memutuskan sama ada ia akan menjadi warna hijau, selaras dengan kehijauan plot atau, sebaliknya, berbeza, menekankan landskap semulajadi.

Pendekatan kreatif untuk pembinaan pagar akan membantu kehadiran papan bergelombang dan jubin lama

Nasihat berguna! Pagar logam dihasilkan dengan bilah atas bulat atau dengan puncak dalam bentuk "puncak". Memandangkan gaya senibina, anda boleh memilih bentuk yang paling sesuai jalur.

Pagar dari tong euro boleh dipasang pada parapet konkrit kecil dalam bentuk bahagian dengan tiang bata. Penyelesaian ini membuat reka bentuk ringan lebih besar. Perhimpunan adalah sangat mudah, produk siap mempunyai garis yang jelas, yang sempurna menggambarkan pagar foto di negara ini dengan tangan mereka sendiri dari pagar logam.

Penyelesaian yang menarik ialah penggunaan gabion dan mesh logam

Mereka menghargai pencinta di kawasan luar bandar pembinaan pagar plastik untuk kotej musim panas. Pagar ini adalah alternatif yang layak untuk analog daripada bahan tradisional. Pelbagai model dan varian warna sangat luas, mereka hanya dipasang, tidak memerlukan pemprosesan tambahan, dan kehidupan perkhidmatan mereka banyak kali lebih besar daripada produk kayu dan logam. Untuk bingkai pagar plastik anda tidak boleh hanya perimeter, tetapi juga katil bunga, katil bunga dan kawasan rekreasi.

Pagar untuk memberi murah. Harga, pagar foto

Anda boleh membeli pagar yang berpatutan dengan menghubungi pengeluar produk ini. Pakar yakin bahawa untuk membeli pagar murah untuk kotej (harga yang ditunjukkan dalam senarai harga) tidak selalu bermakna kehilangan kualiti. Organisasi menawarkan reka bentuk pagar murah, boleh dipercayai dan tahan lama dengan atau tanpa pemasangan.

Pagar yang bergaya akan datang dari papan atau tiang yang berbeza

Atas permintaan pelanggan, adalah mungkin untuk membuat salinan eksklusif pagar, yang tidak akan mempunyai mana-mana jirannya. Pengeluar menjamin pematuhan dengan semua teknologi pembuatan dan tempoh operasi pagar, walaupun kos belanjawan. Ia juga menarik fakta bahawa syarikat memenuhi permintaan pelanggan dengan sebarang tahap kemungkinan kewangan.

Sebelum membuat pesanan, lihat laman web dengan gambar model dan harga yang diserahkan untuk produk. Kos anggaran beberapa jenis pagar dibentangkan di bawah.

Harga untuk struktur kayu:

Pagar pagar kayu dipasang dalam bentuk "papan papan"

Harga pagar dari helaian berprofil:

Pagar yang tinggi profil logam akan mewujudkan suasana yang nyaman di halaman

Harga untuk pagar dari troli euro:

Euroshield mempunyai rintangan haus yang baik

Kos pagar dari grid logam "Rabitsa":

Grid Rabitz adalah dawai keluli yang saling berkait

Untuk melampirkan kawasan tapak, tidak perlu membeli bahan mahal. Ia adalah mungkin untuk memasang pagar padat untuk dacha dengan tangan anda sendiri dengan murah. Foto pagar indah dan berkualiti jelas mengesahkan ini. Ambil kesempatan daripada idea dan inspirasi yang sedia ada.

Pagar diperbuat daripada kayu: rekabentuk foto dalam reka bentuk moden

Pagar indah untuk rumah persendirian: gambar lindung nilai yang menarik

Pagar dari grid pemukul, pagar dari grid rabitsa. Foto pilihan yang berjaya

Pagar untuk rumah persendirian. Contoh foto untuk pemilihan

Pagar dan pagar untuk rumah. Pengumpulan gambar idea-idea cemerlang

Pagar dari profil logam: foto dan arahan video untuk perhimpunan diri

Pagar untuk dacha dari piket logam masih keseronokan mahal. Harga adalah tinggi. Dan hakikat bahawa artikel itu adalah bahan yang sangat berkualiti rendah dengan kandungan zink yang rendah

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

9 + 1 =