Pagar besar

Pagar Grand Line: perihalan, pandangan, ciri pemasangan dan ulasan

Untuk pagar wilayah dengan tujuan yang berbeza, baru-baru ini telah diterima untuk menggunakan kepingan profil, yang membentuk dasar pagar. Pasaran moden mewakili produk Grand Line, yang dihasilkan mengikut piawaian negeri dan mempunyai sijil yang sepadan.

Profiler Grand Line untuk pagar boleh mempunyai penampilan standard atau permukaan yang digambarkan dengan penebalan hiasan, yang biasanya terletak di pinggir atas. Untuk memasang pagar adalah mudah, anda boleh memilih sistem modular yang termasuk kelas premium, kelas standard atau ekonomi. Reka bentuk sedemikian memberikan pemasangan cepat tanpa kimpalan.

Pagar Grand Line adalah berdasarkan keluli tergelek sejuk berkualiti tinggi. Profil boleh mempunyai jenis pelapis yang berlainan. Perlu diperhatikan bahawa jenis menganggap ia boleh digunakan bukan sahaja sebagai pengawal, tetapi untuk menjadikannya sebahagian daripada beranda, bumbung, gazebo dan struktur lain, termasuk yang tidak mempunyai sistem longkang.

Pagar Grand Line, pada pendapat pengguna, mempunyai banyak kelebihan, di antaranya, khususnya, terdapat:

 • hayat perkhidmatan yang panjang;
 • penampilan estetik;
 • pelbagai warna;
 • berat ringan.

Pengguna memilih data sistem juga kerana bahan itu boleh dipasang di mana-mana laman web. Harganya tersedia, dan kos akhir bergantung pada jenis lembaran yang boleh digambarkan atau piawai. Pengguna seperti itu boleh dibuat kepada pagar pelanggan.

Selepas selesai kerja-kerja, lembaran beralun tidak menyediakan keperluan untuk penyelenggaraan semasa operasi. Jika pemasangan anda tidak dapat mengatasi anda sendiri, maka anda boleh menggunakan bantuan pakar pakar yang layak, yang menarik pengguna.

Jenis-jenis utama Grand Line lawan

Apabila memilih pagar untuk rumah, kekuatannya, keharmonian luaran struktur dan bangunan utama, kehadiran lapisan anticorrosive dan kebolehpercayaan sendi bahagian perlu diambil kira. Seperti yang ditunjukkan oleh amalan, pagar besi adalah jenis pagar yang paling tahan lama. Pengeluar Grand Line menawarkan untuk dijual pagar dikimpal dan modular.

Versi pertama menyediakan pemasangan mudah, kualiti dan kebolehpercayaan. Elemen pagar pagar Grand Line dihasilkan di peralatan perindustrian Eropah. Permukaan disediakan dalam 9 peringkat. Substrat ini disalut dengan polimer, yang penting untuk ketahanan kakisan. Bahan ini digunakan dalam industri automotif. Jika kita bercakap tentang pagar Grand Line, maka lapisan polimernya siap untuk bertahan lebih dari 10 tahun.

Penerangan mengenai pagar yang dikimpal Grand Line

Pagar yang dikimpal dilindungi oleh zink pada peringkat pembuatan. Pengilang memberikan jaminan 10 tahun mengenai produk. Untuk keadaan Rusia, pagar sedemikian disesuaikan, jadi mereka bersedia untuk berkhidmat selama lebih dari 50 tahun. Sistem ini mempunyai pengikat anti-vandal, menyediakan pemasangan mudah dan dilengkapi dengan kunci LOCINOX.

Wickets dan pintu mempunyai kelengkapan keluli tahan karat. Di tengah-tengah penutup dikimpal adalah sokongan peningkatan kekuatan, yang dilengkapi dengan teknologi profil dengan kunci jahitan kunci. Di semua peringkat pengeluaran, pagar dikimpal tertakluk kepada kawalan kualiti.

Pagar modular Grand Line dihasilkan dari lembaran profil yang memenuhi keperluan dan kehendak pelanggan yang paling menuntut. Asas adalah keluli bergulung panas yang dipancarkan panas, yang memanjangkan hayat strukturnya. Gunakan pagar modular untuk rumah negara, kotej dan vila, serta kawasan yang memerlukan perlindungan. Di kedua-dua belah pagar modular kelihatan menarik. Pengilang menawarkan untuk menjual sistem tersebut dalam 30 versi.

Pagar kelas ekonomi Grand Line

Pagar "Barisan Besar" juga dihasilkan dalam kelas ekonomi. Ini membolehkan pengguna untuk menjimatkan wang dan menyediakan kemungkinan memasang apa-apa profil dinding. Kurungan, tiang dan tiang dalam versi pagar ini diperbuat daripada keluli tergelek sejuk bergalur panas, yang memanjangkan hayat pagar. Pagar boleh dipasang tanpa menggunakan peralatan kimpalan. Tiang dibekalkan pada peringkat pengeluaran dengan palam PVC.

Fences Grand Line boleh dibeli dalam versi standard. Ia menyediakan kehadiran kurungan, tiang dan kutub yang diperbuat daripada keluli tergelek sejuk yang dipancarkan panas dengan salutan hiasan. Peranan bar hiasan dan profil sokongan dibuat oleh panduan untuk panel.

Untuk membeli pagar ini boleh berwarna di kedua-dua pihak, dalam kes ini reka bentuk itu dilengkapi dengan tiang dengan lapisan polimer yang mempunyai warna panel. Gunakan untuk memasang pagar hendaklah skru sendiri mengetuk 5,5x19 mm, yang dicat dalam warna kurungan berbentuk T. Ketinggian pagar tersebut boleh sama dengan batas 1.65 dan 2 m.

Pagar modular "Grand Line" ditawarkan oleh pengeluar dalam kelas premium. Dalam kes ini, pagar adalah simetri dari 2 sisi dalam bentuk dan warna. Bahagian panel ditutup oleh panduan untuk panel, yang berfungsi sebagai jalur hiasan. Warna pagar boleh diwakili dalam warna berikut:

Sudut pagar dijalankan oleh lajur yang mempunyai dimensi 62x55x2500 mm.

Penerangan mewah mewah pagar

Peranti pagar Grand Line dalam kelas suite premium menyediakan kehadiran kain hiasan, yang bersimetri dari 2 sisi. Sistem sedemikian sesuai untuk pemasangan sendiri. Sekiranya ia adalah soal gelangsar gelongsor, maka pada pembukaan mereka tidak memerlukan ruang tambahan. Permukaan disediakan dalam 9 peringkat.

Bahan ini dilindungi oleh sistem anti-karat. Pengeluar menawarkan kanvas dalam pelbagai saiz, yang memberikan peluang untuk memilih sendiri pagar, sesuai untuk wilayah tertentu. Selain pintu gerbang, pengguna boleh membeli kit untuk pembukaan automatik.

Grid untuk pagar Grand Line adalah produk roll galvanized yang dikimpal, yang mempunyai salutan polimer. Ia digunakan menggunakan teknologi penapisan. Dengan bantuan bahan ini, mungkin untuk menggantikan pagar dari jaringan jaring, tetapi penampilan yang pertama lebih menarik dan mempunyai sifat pelindung yang lebih baik. Kualiti tinggi dan ketahanan dicapai melalui teknologi pemprosesan keluli.

Untuk menembusi tapak memerlukan lebih banyak masa dan usaha. Barisan ikal mendatar memberikan pagar dari grid tambahan seperti kekuatan dan penampilan yang menarik. Grid europlast Grand Line untuk pagar mempunyai banyak kelebihan, di antaranya kawasan penggunaan yang luas harus diketengahkan. Bahan ini boleh digunakan untuk pagar:

 • laman web negara;
 • kawasan kediaman;
 • kemudahan perindustrian;
 • alasan sukan.
 • berkualiti tinggi;
 • kebolehpercayaan;
 • tidak perlu penyelenggaraan;
 • fastness warna yang tinggi;
 • kesederhanaan pemasangan.

Ciri pemasangan perlindungan

Kawasan sebelum memasang sistem Grand Line mesti ditandakan. Di tepi dipasang tiang. Di antara mereka, anda perlu mengetatkan tali. Setiap 2.5 m anda perlu membuat lubang di dalam tanah. Pada peringkat seterusnya, lajur menegak ditetapkan. Kurungan tetap menggunakan skru menegak sendiri untuk logam.

Jarak antara kurungan hendaklah 1460 mm. Dalam kurungan dipasang paip dan dipasang dengan skru dengan saiz yang sama. Di bawah panel dipasang blok kayu. Horizontality diperiksa mengikut tahap. Panel dipasang dengan skru, sendi bolt atau rivet. Pada satu ini boleh menganggap bahawa pemasangan pagar selesai.

Sekiranya anda membuat keputusan untuk melindungi wilayah tapak anda, lebih baik memilih sistem berprofil yang telah siap dari pengilang Grand Line. Sekiranya anda melakukannya sendiri, tidak mungkin untuk mencapai keputusan yang positif.

Gambaran Syarikat Fences Grand Line

Pagar logam masih menjadi yang paling popular. Kuat, pelbagai, tahan lasak, mereka sangat baik melaksanakan peranan perlindungan di kawasan pinggir bandar. Dan dihiasi dengan unsur-unsur palsu membentuk sebahagian besar daya tarikan sebuah rumah negara.

Pilih pagar Grand Line

Grand Line syarikat telah mencapai kejayaan besar dalam pengeluaran dan pemasangan pelbagai jenis pagar

Produk ini diperbuat daripada mesh keluli yang dikimpal, ia juga boleh mempunyai bentuk bahagian. Bar untuk mesh diperbuat daripada keluli berkualiti tinggi dan dipanaskan panas dan dicat dengan lapisan polimer. Lapisan zink memberikan produk rintangan yang tinggi terhadap kakisan. Lapisan ini memberikan perlindungan daripada kesan kelembapan dan perubahan suhu. Untuk memohon yang kedua, Grand Line menggunakan teknologi khas yang digunakan dalam industri automotif, di mana keperluan untuk ketahanan sangat tinggi.

Pagar panel sangat tahan lama dan tidak memerlukan sebarang penyelenggaraan - walaupun lukisan itu tidak diperlukan. Pemasangan mengambil masa minimum.

Kelebihan penyelesaian yang tidak diragui adalah penentangan terhadap beban angin, yang mana ia digunakan untuk mengangkut aerodromes. Pada masa yang sama, berat strukturnya kecil dan membenarkan pembinaan pagar di atas 3 m.

Ruang lingkup permohonan adalah sangat luas: kemudahan perindustrian, lapangan terbang, kawasan sukan, kawasan taman, kotej dan juga taman rumput dan taman permainan kanak-kanak untuk kanak-kanak. Untuk dua kes terakhir, pagar rumput khas digunakan.

Grand Line menawarkan penyelesaian yang sangat menarik untuk melindungi kotej dan rumah persendirian. Struktur diperbuat daripada lembaran galvanis berprofil dalam beberapa variasi. Perbezaan asas dari jenis pagar biasa ialah pelaksanaan dalam bentuk modul - bahagian siap dipasang dengan lengkap lengkap.

 • Modul dipasang tanpa kimpalan menggunakan skru sendiri menoreh. Untuk pemasangan yang betul, anda hanya perlu mengikuti arahan. Ciri ini telah mendapat banyak maklum balas positif.
 • Siaran sokongan dilindungi oleh palam.
 • Log ke modul dipasang pada kurungan X khas tanpa kimpalan. Mekanisme pemasangan diterangkan dengan terperinci dalam manual.

Grand Line mewakili pintu gelangsar dan wicket gelongsor dalam pelaksanaan yang sama.

Pagar ini terdapat dalam empat konfigurasi berbeza, berbeza dengan kos dan hiasan, tetapi tidak dalam kebolehpercayaan dan ketahanan.

 • Premium Plus - menganggap prestasi simetri di kedua-dua belah pagar. Ia diperbuat daripada keluli tergelek sejuk, disalut dengan lapisan zink. Tarikan khas adalah kain kisi hiasan di bahagian atas. Dalam foto - pagar modular dengan kain gading gading hiasan.
 • Premium - ia dilaksanakan dari bahan kelas pertama yang sama, tetapi tanpa memasukkan kisi.
 • Standard - ia mempunyai reka bentuk simetri keluli tergalvani yang sejuk. Lapisan polimer memberikan ketahanan tambahan bahan. Modul panduan menjalankan kedua-dua pembawa dan fungsi hiasan.

 • Ekonomi - panel dipasang pada kayu tanpa palam. Ini adalah bahan yang paling berpatutan.

Di mana-mana pagar modular, Grand Line menyediakan jaminan selama 20 tahun.

Video menunjukkan pemasangan pagar mengikut arahan.

Pilihan ini masih merujuk kepada penilaian yang paling popular dan berpatutan oleh ulasan. Walau bagaimanapun, syarikat itu menawarkan pagar bukan sahaja dari logam lembaran biasa yang beralun, tetapi juga berbentuk papan beralun.

Dari sudut pandang hiasan, bahan ini lebih menarik: profil dibentuk dalam bentuk yang lebih elegan, bahagian atas produk mempunyai kelebihan yang digambarkan. Di samping estetika yang lebih besar, pagar mempunyai kedua-dua kebolehpercayaan dan kekuatan yang tinggi, memandangkan ia mempunyai tulang rusuk lebih kuat daripada di papan beralun konvensional. Di dalam gambar terdapat pagar yang dibuat daripada kepingan berprofil yang digambarkan.

Bahan untuk produk tersebut adalah lembaran logam tebal 0.5 mm, ditutup dengan lapisan perlindungan zink dan lapisan polimer berwarna.

Pagar ini dari Grand Line mengeluarkan semula bentuk pagar kayu tradisional. Tetapi terima kasih kepada bahan yang digunakan - keluli tergalvani sejuk yang dilancarkan, ia mempunyai kekuatan dan ketahanan yang sangat tinggi, seperti yang dibuktikan oleh maklum balas pelanggan. Peranti ini menyediakan belayar yang lebih kecil dari produk, lebih mudah dipasang, dan angin yang paling kuat tidak dapat memusnahkan pagar.

Pemasangan pagar logam dilakukan tanpa kimpalan, hanya pemutar skru yang diperlukan dari alat.

Selain tali rata, Grand Line menawarkan tiga dimensi, empat bentuk yang berbeza. Bahagian atas produk juga mempunyai kelebihan yang jelas.

Kelebihan Grand Line

Setakat ini, pelbagai pagar digunakan untuk menghiasi wilayah, untuk memisahkannya dari objek lain atau hanya untuk melindungi dan melindunginya daripada memasuki tapak atau di luar sempadan yang boleh diterima. Dalam kebanyakan kes, pagar yang harus didirikan mesti sesuai dengan piawaian reka bentuk tertentu, yang bergantung pada warna bangunan di tapak, reka bentuk wilayah dan faktor-faktor lain.

Salah satu penyelesaian yang hebat untuk membuat pagar ialah talian grand fencing modular siap sedia. Mereka dihasilkan dalam pelbagai warna, mempunyai bentuk yang berbeza, rupa dan boleh menyesuaikan diri dengan keadaan dan reka bentuk apa-apa bentuk dan saiz.

Kelebihan dan kelemahan pembinaan

Garis besar pagar mempunyai kedua-dua kelebihan dan kekurangan, dan anda mempunyai gambaran yang jelas dan dapat difahami tentangnya, anda harus membongkarnya secara terperinci dan mula dengan tambahnya:

 • Proses pemasangan yang sangat mudah.
 • Titik sambungan adalah kualiti yang sangat tinggi dan tahan lama.
 • Bahan-bahan ini dirawat dengan bahan terhadap kakisan.
 • Pelbagai jenis warna, bentuk dan pengubahsuaian.
 • Dibuat dari pelbagai bahan.
 • Adalah mungkin untuk menyesuaikan kepada ketinggian mana-mana.
 • Terdapat model untuk membina pagar sementara.
 • Reka bentuk boleh dilihat atau tidak pekak.

Sekiranya kita menganggap kelemahan pagar seperti ini, maka mereka tidak praktikal. Satu-satunya dan paling penting dari kelemahannya adalah ketidakcocokan reka bentuk dengan satu kumpulan, dengan sama, tetapi dibuat kemudian. Selalunya warna struktur dikimpal sedemikian tidak sepadan dan ini serius boleh menjejaskan reka bentuk laman web anda.

Jenis pagar

Model yang paling popular adalah pagar grindline adalah bahagian modular, yang pada mulanya sepenuhnya siap untuk pemasangan akhir dan kemudian tidak memerlukan apa-apa kemasan tambahan. Juga, pengeluar menghasilkan komponen untuk semua jenis bahagian, seperti tiang, ketinggalan, pengikat, panduan, pintu, wicket dan sebagainya.

Disebabkan ini, anda akan mempunyai peluang di satu tempat untuk membeli semua komponen yang diperlukan dan dalam masa yang sesingkat mungkin untuk menyelesaikan pemasangan pagar. Pagar grande, mengikut pengilang, boleh bertahan lebih dari sepuluh tahun tanpa kehilangan kualiti, ketinggian pembinaan boleh sampai tiga meter.

Jenis utama modul adalah model sedemikian:

Grand Line adalah barel Euro. Pengeluaran diperbuat daripada logam tergalvani, panjang bahagian boleh dari satu setengah hingga dua meter. Rawatan berkilat melindungi produk daripada kakisan dan kehilangan warna dari selaran matahari.

Pagar diperbuat daripada lembaran tipis keluli, dengan semburan zink besar 275 g / m 2. dan lapisan polimer yang tahan lama dan tahan lama.

Pos dan panduan yang tertinggal perlu dibeli secara berasingan dan warna mereka dalam kebanyakan kes adalah neutral. Selepas pemasangan, reka bentuk sepenuhnya siap dan tidak memerlukan reka bentuk tambahan.

Butiran khas pagar dikimpal: tidak seperti pagar tradisional, ini adalah pelepasan mesh, yang meningkatkan parameter operasi struktur secara keseluruhan.

Struktur dikimpal digunakan terutamanya untuk kawasan lawan pedang, kemudahan perindustrian dan lain-lain. Pengeluaran pagar sedemikian dibuat dengan cara pengetatan titik rod logam, diameternya empat dan lima milimeter. Mereka disalut dengan lapisan pelindung terhadap kakisan, serta cat berkilat, dengan mana anda boleh memberikan warna apa pun.

Pagar modular dari profilis: dipercayai dan tahan lama, dengan pecah satu bahagian, anda boleh menggantikannya dengan yang lain.

Seksyen dari lembaran profil. Reka bentuk ini sangat baik untuk wilayah dengan mana-mana destinasi, sama ada rumah kediaman atau kemudahan perindustrian yang besar. Terdapat sebarang warna, dan terima kasih kepada profil beralun, adalah mungkin untuk mewujudkan pagar yang berterusan dan bersepadu, tanpa sendi dan persimpangan yang menonjol. Salutan lembaran boleh dibuat dari bahan-bahan seperti aluzinc, plastisol, poliester, dan juga poliuretana.

Kelebihan pagar sementara dari mesh keluli adalah mobiliti dan boleh digunakan berulang kali.

Pagar sementara adalah penyelesaian terbaik untuk membuat pagar di mana-mana tempat dan dalam cuaca apa-apa dalam masa yang sesingkat mungkin. Reka bentuk ini mempunyai ketinggian lebih daripada satu setengah meter dan panjang lebih daripada tiga meter. Ia adalah mungkin untuk membeli dalam kutub set lengkap dan asas konkrit di bawahnya.

Pemasangan pagar grande sangat mudah dan tidak memerlukan peralatan khas daripada anda, seperti mesin kimpalan. Pemasangan dibuat pada tiang logam atau konkrit, yang kemudiannya mesti dipasang dan dipasang di dalam tanah.

Permulaan di bawah setiap tiang harus digali atau dibor kedalaman lubang lima puluh atau lebih sentimeter. Untuk menetapkan tiang, lebih baik untuk menggunakan konkrit, yang dituangkan ke dalam lubang-lubang dan selamat menahan sokongan.

Selepas pemasangan, bahagian-bahagian itu diperbetulkan dalam dua cara, sama ada untuk tertinggal, melalui skru, atau kepada panduan khas yang dipasang pada tiang. Seksyen ini tetap, selepas itu pagar boleh digunakan dengan segera untuk tujuan yang dimaksudkan, tidak ada kerja tambahan untuk memproses dan memproses tidak lagi perlu. Selepas memperoleh bahagian, bahagian atas jawatan harus ditutup dengan penutup khas yang mesti dimasukkan.

Pagar dikimpal dipasang pada tiang khas, yang dilengkapi dengan sistem pelindung untuk pagar khusus ini. Pada bahagian-bahagian terdapat klip-klip yang dikimpal yang membuat sejenis kunci dan sangat cepat dipasang pada tiang.

Menggantikan tiang logam biasa dari paip atau profil, boleh berfungsi sebagai tiang bata atau konkrit, tetapi ia harus dipilih dengan sangat berhati-hati sesuai dengan reka bentuk.

Harga struktur modular akan sangat berbeza dan bergantung kepada saiz, bahan yang digunakan dan faktor lain. Rata-rata, jika anda membuat keputusan untuk melindungi laman web anda dengan bantuan bahagian modular, maka bersiaplah untuk memberi untuk satu meter berjalan seksyen tidak kurang dari lima belas ratus rubel. Pintu dan gerbang siap, boleh dikenakan biaya sepuluh dan dua puluh ribu.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

+ 42 = 51