Foto meja kopi

Jadual majalah di pedalaman - 100 contoh

Ruang tamu tidak boleh dibayangkan tanpa sofa atau TV. Tetapi, anda lihat, elemen kecil dan selesa di pedalaman, seperti meja kopi, akan menambah kehidupan seharian anda lebih selesa dan selesa.

Dia mampu menghiasi sebarang bahagian dalam. Anda boleh meletakkan surat khabar atau majalah kegemaran anda di atas meja kopi. Ia boleh menjadi alternatif yang baik untuk meja dapur jika anda ingin minum kopi atau teh. Dengan santai di sofa dengan surat khabar atau majalah di tangan, anda boleh minum minuman kegemaran anda pada masa yang sama. Dalam hal ini, meja kopi adalah perabot yang sangat diperlukan.

Meja kopi adalah tambahan yang bagus

Kelebihannya termasuk kemudahan dalam pengendalian, multifungsi, keupayaan pengangkutan dan dimensi kecil yang tidak mengecilkan bilik. Sangat kerap, Pengilang meja kopi dilengkapi dengan roda kecil. Ini dilakukan untuk memudahkan pengangkutan meja. Oleh itu, jadual boleh mempunyai tempat tetap, dan jika perlu, anda boleh dengan mudah menggerakkannya ke tempat yang betul.

Jadual majalah digunakan bukan sahaja di tempat tinggal. Mereka sangat popular di bilik resepsi di banyak pejabat, salun kecantikan, serta di dalam bilik-bilik tunggu yang lain untuk keselesaan pengunjung. Lagipun, ia sangat mudah - dan mengambil sedikit ruang, dan mengatasi dengan baik dengan semua fungsi yang diperlukan. Di meja-meja ini, biasanya terdapat risalah, majalah, surat khabar, dan juga sangat mudah untuk melayani kopi atau teh untuk tetamu dan pengunjung. Sudah tentu, dari segi reka bentuk, jadual ini sedikit berbeza daripada yang digunakan di rumah dan pangsapuri.

Walau bagaimanapun, demi pesanan meja kopi berfungsi sebagai objek dalaman asal, sangat penting bahawa ia sesuai dengan gaya keseluruhan bilik, menambah keindahan dan penghalusannya. Untuk tujuan ini, pengeluar perabot menggunakan pelbagai aksesori dan unsur-unsur fungsi dan estetik yang lain dalam pembuatan meja. Ia boleh menjadi bahagian chrome, serta pelbagai tepi untuk menutup bahagian akhir dari countertop yang diperbuat daripada chipboard berlapis.

Sebelum membeli meja kopi untuk bilik anda, bagus fikirkan tujuan khusus yang anda perlukan. Mungkin anda bercadang untuk memakai segala macam perkara kecil. Sebagai contoh, buku, kawalan jauh dan perkara-perkara lain yang perlu. Dan, mungkin, anda merancang untuk menggunakannya hanya untuk tujuan estetik. Katakan anda meletakkan pasu bunga atau kilang rumah di atasnya, dan mungkin anda merancang untuk meletakkan beberapa patung atau cenderahati di sana.

Mungkin anda ingin menggunakan meja kopi dan sebagai tempat menyimpan kosmetik. Ia boleh berfungsi sebagai meja berkhidmat apabila perlu. Sudah tentu, elemen kecil seperti pedalaman boleh digunakan sebagai meja di atas katil di bilik tidur. Dalam setiap pilihan ini, anda perlu meja kopi penampilan yang berbeza dan ciri-ciri fungsian.

Meja kopi untuk rasa dan warna

Sekarang mari kita bincangkan tentang bahan-bahan yang anda boleh buat meja kopi, dan mereka boleh menjadi sangat pelbagai. Anda boleh membeli produk siap di kedai, atau anda boleh memesan model eksklusif mengikut idea anda. Segala-galanya bergantung kepada belanjawan anda. Yang paling murah dianggap sebagai pelaksanaan meja kopi yang diperbuat daripada papan seramik berlapis. Ia kelihatan sangat cantik dan bergaya. Tiruan kayu semulajadi dapat dimuatkan dalam mana-mana bahagian dalam. Terlihat baik dalam meja kaca gaya berteknologi tinggi. Ia akan mewujudkan sejenis reka bentuk tanpa berat. Bagaimanapun, di mana ada kanak-kanak kecil atau haiwan, perabot itu tidak perlu dipasang. Sudah tentu, kaca untuk membuat meja sedemikian tertakluk kepada rawatan khas, kerana ia agak sukar untuk pecah atau awal.

Pilihan yang paling mahal meja kopi diperbuat daripada kayu mahal atau dari logam yang diproses dengan sempurna. Nah, tidak semua orang mampu membelinya.

Populariti yang hebat dinikmati oleh meja kopi dalam apa yang dipanggil Gaya Jerman. Mereka berbeza dalam fungsinya dan penampilan yang luar biasa. Selalunya, mereka dilengkapi dengan rak dan laci khas. Sering kali, orang membeli meja kopi, yang, dengan beberapa manipulasi mereka, berubah menjadi meja makan standard. Ini sangat mudah dan praktikal.

Terdapat juga meja, yang pada masa itu dipamerkan di muzium. Mereka dilakukan dalam gaya "ethno". Untuk pengeluaran mereka, batu semula jadi digunakan, dan kaki sering diperbuat daripada bahagian palsu. Sudah tentu, jadual sedemikian tidak sesuai dengan mana-mana bahagian dalam. Ya, dan anda tidak dapat bergerak, kerana ia sangat berat.

Meja kopi berbeza tinggi. Ia bergantung kepada tujuan yang mana jadual ini atau jadual itu dirancang untuk digunakan. Lagipun, keping perabot ini sering digunakan untuk kerja, sebagai contoh, mereka memasang komputer riba. Dalam kes ini, kaki di meja perlu lebih tinggi.

Kami yakin bahawa di setiap rumah meja kopi akan mencari destinasinya.

Meja kopi untuk ruang tamu - yang mana satu untuk dipilih? Gambaran keseluruhan produk baru + 80 foto

Pemilik pangsapuri kecil, di mana ruang minimum biasanya untuk ruang tamu, pilih meja kopi - pengubah.

Mengapa dia begitu baik? Ia padat, mudah untuk disembunyikan, atau apabila terdapat tetamu di dalam rumah, ia adalah jadual untuk melaksanakan fungsi utama penempatan mereka.

Kualiti positif dari perabot perabot lipat, iaitu meja kopi untuk ruang tamu.

Malah di zaman Soviet, pengubah untuk ruang tamu menjadi atribut utama. Dan walaupun selepas beberapa puluhan tahun, gaya bilik berubah, dan tradisi memilih perabot tetap sama.

Meja kecil akan menemui tempat di mana-mana bilik di rumah anda, dan dengan itu menjimatkan ruang ruang.

 • Ia adalah pelbagai fungsi dan mudah digunakan. Bahan-bahan untuk pembuatan perabot sejagat dipilih paling tahan lama dan boleh dipercayai. Di samping itu, jadual mempunyai reputasi yang baik untuk harga yang kecil.

  Jadual mempunyai kehadiran beberapa ciri tersembunyi. Pada pandangan pertama, tidak ada yang istimewa, meja itu seperti meja. Ciri membezakan utama perabot sedemikian adalah, bergantung kepada penggunaan pengubah, ia boleh diletakkan dan dilipat.

  Fungsi tambahan meningkatkan saiz meja tanpa mengenakan sebarang usaha khas. Ia ringan dan oleh itu mudah untuk memindahkannya dari satu sudut ke bilik yang lain.

 • Secara umum, terdapat banyak model transformer jadual dan anda boleh memilih dengan tepat yang sesuai di pedalaman dengan cara yang terbaik. Dalam artikel kami model yang paling popular dan bergaya dari sebuah gambar meja kopi untuk ruang lukisan dibentangkan.

  Bahan untuk meja kopi - jaminan kualiti

  Jadual dibuat dari bahan yang berbeza:

  • kayu semulajadi;
  • kaca;
  • struktur logam;
  • Papan partikel MDF.

  Perkara utama adalah bahawa laci berfungsi dengan betul di dalamnya, dan ini tidak kira apa bahan digunakan untuk pemasangan. Bahan mentah dipilih berdasarkan bagaimana atribut perabot akan digunakan.

 • Asas, iaitu rangka mestilah kukuh dan boleh dipercayai, yang akan membolehkannya menahan pelbagai faktor beban.

  Jadual paling kualitatif dipertimbangkan, rangka yang diperbuat daripada logam. Bukan log kaca paling selamat untuk ruang tamu. Terutama ia menyangkut tempat tinggal di mana terdapat kanak-kanak aktif.

  Kayu dan plastik teruk membuktikan diri mereka dalam proses eksploitasi. Mereka tidak mahal, oleh itu kos itu sendiri bercakap mengenai ciri-ciri kualitatif.

  Bagaimana untuk memilih jadual - pengubah - petua asas

  Biasanya pilihan meja kopi berlaku bergantung pada kehendak pemilik ruang tamu, tentu saja, gaya pedalaman diambil kira. Saiz bilik sambil tidak memainkan peranan yang paling penting, kerana terima kasih kepada fungsi lipatan dan pembukaan, sebidang perabot itu akan masuk ke dalam mana-mana bilik dan juga menyimpan beberapa meter persegi.

  Memilih reka bentuk untuk ruang tamu anda sendiri, beri perhatian kepada:

  • saiz meja kopi;
  • asas dan bahan untuknya;
  • prestasi semasa menggunakan.

  Terdapat satu lagi model transformer yang sama ekonomi dan asal - satu meja bujur. Meja kopi sedemikian di bahagian dalam ruang tamu kelihatan agak asli.

  Biasanya ia digunakan sebagai kedai buku biasa atau pasu bunga, tetapi jika ada percutian bercuti, model itu mudah dikurai dan membolehkan meletakkan hampir 10 orang.

  Meja kopi moden bukan hanya di permukaan untuk perayaan, tetapi juga ke tempat kerja di mana orang bekerja.

  Sekarang menjadi jelas bahawa memilih meja - sebuah pengubah untuk ruang tamu tidak begitu sukar. Berbekalkan maklumat, pergi ke kedai dan pilih atribut perabot.

  Meja kopi yang paling luar biasa

  Kopi atau meja kopi hari ini bukan sekadar perabot praktikal. Untuk masa yang lama, pereka telah menggunakan meja kopi yang rendah sebagai unsur dalaman moden.

  Bentuk, bahan dan warna meja ditentukan oleh gaya di mana seluruh kawasan apartmen atau rumah dihiasi. Tetapi terdapat pengecualian, apabila hiasan ruang tamu, lorong atau bilik lain tidak menggunakan meja kopi yang agak biasa. Ia adalah meja kopi yang telah menjadi objek seni dalaman moden, yang membolehkan anda untuk bereksperimen, memilih dari banyak model reka bentuk luar biasa.

  Meja kopi yang luar biasa adalah penjelmaan kreativiti dan gaya pereka, mereka dibentangkan dalam penyelesaian yang paling tidak standard, yang, nampaknya, tidak ada hubungannya dengan jadual. Gabungan yang mantap dari bahan-bahan yang berbeza dan idea-idea yang sangat kreatif akan membolehkan mempelbagaikan dalaman yang tidak standard. Bentuk kabinet atau sofa yang luar biasa jarang digunakan dalam reka bentuk lorong, pada masa yang sama, meja kopi kreatif telah menemui aplikasi mereka dalam dunia hiasan dan gaya yang pesat membangun, serta perabot dari bahan-bahan yang luar biasa.

  Meja kopi yang luar biasa diperbuat daripada kaca

  Meja kopi terbuat dari kaca dengan selekoh abstrak, sudut dan keriting elegan masuk ke dalam dalaman moden pangsapuri, rumah, pejabat.

  Meja kaca bentuk asal Gloria terletak dengan selesa di atas karpet lembut. Berhampiran dia, anda boleh duduk di atas lantai dan minum kopi dengan rakan-rakan, menonton album dengan foto atau melihat majalah. Meja kopi Gloria diperbuat daripada kaca telus tahan lama, tanpa menggunakan bahan tambahan.

  Meja kopi terbuat dari kaca

  Meja kopi yang luar biasa Kaca Venus dilengkapi dengan roda agar mudah dipindahkan ke sofa atau kerusi. Meja kopi Venus boleh berdiri sama ada di atas lantai yang keras atau di lorong-lorong permaidani lembut.

  Gelas meja kopi pada roda

  Satu lagi meja kopi yang luar biasa, yang terbuat dari kaca, ditawarkan oleh syarikat Itali Tonelli, hanya bekerja dengan pereka yang paling terkenal. Meja kopi Dekon 2 direka bentuk dengan penyertaan pereka Karim Rashid. Dinding meja dibuat dalam bentuk segi empat bentuk bentuk yang tidak standard. Seperti itu meja kopi menghiasi sebarang bahagian dalam, dan digabungkan dengan perabot dan permaidani cerah akan mewujudkan suasana kesegaran, keseronokan, keharmonian.

  Gelas meja kopi

  Foto kopi Itali foto

  Mega moden meja kopi dari kaca Globe mempunyai struktur luar biasa luar biasa dalam bentuk menyokong lingkaran keluli berkilat. Sesuai untuk pedalaman putih.

  Meja kopi, kaca

  Foto kaca meja kopi

  Jadual Jurnal Kaca

  Meja kopi yang unik dan luar biasa KAT terdiri daripada tiga keping pelbagai jenis kaca - telus, matte dan berasap. Menyeberang antara satu sama lain, mereka mencipta ilusi optik sempurna, dengan cara tersendiri dari pelbagai pihak.

  Foto meja kopi

  Gelas meja kopi

  Foto kopi meja kopi

  Di antara pelbagai jadual kopi kreatif perlu diperuntukkan jadual lingkaran yang luar biasa yang diperbuat daripada kaca yang dihasilkan oleh syarikat Itali Cattelan. Meja kopi Dengan kaca spiral dilengkapi dengan kaki logam yang boleh dipercayai, mereka baik, dalam cahaya dan warna gelap.

  Jadual Jurnal Kaca

  Meja kopi Itali

  Kaca dalam model meja kopi moden sempurna menggabungkan dengan bahan seperti kayu, plastik, logam.

  Meja kopi keluli tahan karat Theta dengan bahagian atas kaca menyerupai kotak barang kemas.

  Meja kopi dengan kaca

  Model meja kopi moden Ida Black Oak sangat praktikal. Jadual ini mempunyai 2 keping kaca - atas dan bawah. Asas dibuat dari kayu.

  Kayu meja kopi kaca

  Meja kopi dengan kaca

  Meja kopi Istikbal Stella yang asalnya benar-benar tidak konvensional. Bawah - meja kayu segi empat tepat klasik pada kaki logam rata, atas atas meja yang terbuat dari kaca telus, disambungkan ke bahagian kayu bentuk yang aneh oleh kaki logam.

  Meja kopi dengan kaca

  Meja kopi bulat yang elegan dengan kaca atas Howard Miller dilengkapi dengan gaya berfungsi antik.

  Meja kopi bulat

  Meja kopi Havana dihiasi dengan hebat dalam gaya Cuba.

  Meja kopi dengan bahagian atas kaca

  Meja kopi merah dengan meja dari John Wilbur dalam bentuk abstraksi geometri mempunyai struktur kayu yang ditutup dengan cat akrilik dan dilindungi dengan lapisan poliuretana. Oleh itu, meja kopi seperti itu boleh digunakan di luar rumah, mengelakkan cahaya matahari dan hujan secara langsung.

  Kayu meja kopi kaca

  Meja kayu dengan bahagian atas kaca

  Meja kopi Umbra "pecah" diperbuat daripada kelabu gelap maple Kanada dengan bahagian atas kaca salai. Bahagian berbentuk V yang unik dalam bentuk permukaan yang patah sesuai untuk menyimpan majalah.

  Meja kopi yang luar biasa

  Coffee table-fireplace Fire Coffee direka oleh pereka Israel Arik Levy. Meja kopi yang luar biasa ini mempunyai asas keluli yang luas, di mana meja atas kaca terletak. Di tengahnya ada silinder kaca, di mana tarian api tanpa asap dengan api. Meja kopi yang luar biasa itu akan menjadi tambahan yang indah di pedalaman teres luar anda dengan kombinasi perabot kayu atau rotan.

  Foto meja kopi

  Foto meja kopi

  Jadual kopi Serena yang luar biasa yang diperbuat daripada serat kaca putih bentuk bujur dan persegi sangat praktikal dan boleh dipercayai. Dibuat dari kaca cair, mereka jarang sekali mengalahkan dan menyesuaikan hampir semua bahagian dalamnya.

  Meja bujur kopi

  Meja kopi diperbuat daripada foto kaca

  Meja kopi moden dan bergaya Chrome Plated dari Coaster Furniture dengan bahagian atas kaca dengan kemasan krom sesuai sebagai meja kopi, dan sebagai pendirian untuk periuk bunga dan unsur-unsur hiasan lain.

  Foto meja kopi

  Meja kopi Elipse yang dihasilkan oleh syarikat perabot Sepanyol Sancal terbuat dari dua bahagian, dan satu ilusi dicipta bahawa atas meja atas melayang di udara. Malah, bahagian bawah dihubungkan dengan kaki logam atas, yang sukar dilihat pada sudut tertentu.

  Photo kopi yang tidak biasa

  Foto meja kopi

  Meja kopi yang terbuat dari kayu tidak mempunyai permintaan tinggi dalam versi klasik, tetapi jika ini adalah meja kopi kreatif yang luar biasa dari bentuk yang aneh, akan ada cukup untuk menghiasi bahagian dalaman anda dengan mereka.

  Kopi Round Round Coffe bergaya dan praktikal, di bawah terdapat ruang untuk majalah dan perkara lain.

  Meja kopi bulat

  Foto meja kopi bulat

  Meja kopi kayu

  Meja kopi Toboggan dari papan lapis birch berlamina dari pereka Cinema Gerena adalah mudah dan tidak biasa. Membawa kenangan masa kanak-kanak yang riang.

  Meja kopi diperbuat daripada kayu

  Meja kopi dari foto pokok

  Meja kopi Wenge sejagat dan moden oleh Baxton Studio Barbara dengan reka bentuk inovatif. Bahagian atas dua meja berputar dan membantu membuat beberapa konfigurasi. Mereka berputar 360 darjah untuk memastikan kebolehcapaian bagi lebih ramai orang. Meja kopi Wenge yang luar biasa ini menggabungkan kesederhanaan klasik dan ketukangan yang tepat.

  Wenge table

  Lipat meja kopi

  Jadual yang sangat asli! Bagaimana saya boleh memesan?

  Berapa kos meja kopi "Kat"?

  Berapakah jadual serena gentian kaca berbentuk bujur dan Theta dengan rangka kerangka keluli tahan karat? Dan di mana saya boleh membelinya?

  Berapakah jadual dari John Wilbur bentuk geometri merah dengan bahagian atas kaca dan di manakah saya boleh mendapatkannya?

  Akhirnya saya melihat perabot yang menarik. Dan kini perkara utama - bagaimana untuk membeli?

 • Tinggalkan Balasan

  Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

  30 − 22 =