Pengubah jadual kopi untuk ruang tamu

Kualiti dan fungsi: pengubah meja kopi untuk ruang tamu

Jadual kopi pengubah adalah penyelesaian yang ideal untuk ruang tamu kecil, yang membolehkan untuk menjimatkan banyak ruang. Pengubah ruang tamu sangat mudah untuk pangsapuri kecil, di mana terdapat kekurangan ruang bebas. Sekiranya terdapat perayaan besar, meja itu boleh diletakkan di tengah-tengah bilik, kemudian padat lipat dan simpan di belakang almari atau bawa ke balkoni. Pelbagai bentuk, saiz dan penyelesaian warna membolehkan anda memilih pilihan terbaik untuk sebarang permintaan.

Meja kopi untuk ruang tamu: kelebihan perabot lipat

Meja kopi di ruang tamu mestilah. Peraturan ini sah dari zaman Soviet. Tahun berlalu, dan gaya bilik masih berdasarkan set standard perabot. Perubahan boleh mereka bentuk apartmen itu sendiri, tetapi bukan sifat-sifat tradisional.

Ini adalah penyelesaian yang ideal dan serba boleh untuk acara. Meja kopi kecil boleh memainkan peranan pendirian. Semasa perayaan, bertindak sebagai permukaan lengkap untuk makan. Multifungsi sifat-sifat moden membolehkan anda mencipta karya seni yang sebenar.

Jadual sejagat mempunyai kelebihan berikut:

 • Pelbagai fungsi;
 • Kekuatan;
 • Kebolehpercayaan;
 • Kemudahan;
 • Kos yang berpatutan;
 • Penjimatan ruang;
 • Kemungkinan meletakkan di dalam mana-mana bilik.

Meja lipat mempunyai penampilan moden dan mudah dimuatkan ke dalam gaya pedalaman

Di ruang tamu, terdapat perabot lipat, sangat sesuai. Pangsapuri moden tidak boleh bermegah dengan dimensi yang mengagumkan. Untuk menjimatkan ruang dalam kes ini, model perabot yang direka khas direka.

Kemungkinan tersembunyi pengubah

Jadual pengubah dibezakan dengan kehadiran kemungkinan tersembunyi. Ia kelihatan seperti permukaan standard untuk makan, tetapi ia boleh kali ganda.

Ciri-ciri berfungsi termasuk:

 • Permukaan tambahan;
 • Kehadiran tab untuk pengembangan;
 • Bahagian penyisipan.

Fungsi tambahan membolehkan anda meningkatkan dengan ketara saiz meja, tanpa banyak usaha. Dalam kes ini, ia mudah dilipat dan dibersihkan. Banyak model boleh dikurangkan kepada saiz atribut log standard. Di pedalaman mana-mana bilik, ini akan sesuai. Ruang terkecil dengan mudah akan ditempatkan dalam pengubah kecil.

Apa yang boleh saya menggantikan meja kopi di dalam dewan

Sehingga kini, banyak atribut perabot dibuat mengikut ciri reka bentuk yang berbeza. Mereka boleh didasarkan pada bentuk-bentuk tertentu dan mekanisme transformasi. Perhatian khusus perlu dibayar kepada susun atur. Perabot harus mempunyai laci dan tab tambahan. Ini akan membolehkan jadual dibentangkan kepada saiz yang besar.

Terima kasih kepada transformasi jadual padat yang pantas dan elegan, ia boleh digunakan untuk tujuan yang berbeza: menyimpan barang-barang kecil di dalam kotak terbina dalam yang mesti sentiasa berada di tangan atau menghabiskan sarapan bersama dengan seluruh keluarga

Keupayaan untuk mengubah adalah ciri utama reka bentuk moden. Terima kasih, atribut standard boleh digantikan dengan ciptaan terkini.

Jadual yang diperbuat daripada bahan yang berbeza dibuat, termasuk:

Pilih bahan, ia perlu berdasarkan kepada atribut perabot. Rangka mestilah dipercayai, ini akan membolehkannya menahan mana-mana kitaran terbuka. Peningkatan kekuatan dicirikan oleh struktur logam. Meja kayu dan plastik bukan pilihan terbaik untuk kegunaan kekal. Ini adalah atribut perabot murah, kos rendah yang disebabkan oleh ciri prestasi minimum.

Bagaimana untuk memilih pembinaan sejagat

Untuk memilih reka bentuk perabot di dewan tidak akan membuat kerja khas. Dimensi bilik tidak kira jika sekeping perabot mudah diuraikan dan dilipat. Ini akan membebaskan ruang tambahan. Transformer tidak akan kelihatan mantap.

Apabila memilih reka bentuk, anda perlu memberi perhatian kepada kriteria berikut:

Meja kopi yang elegan dan lapang dari kaca tidak memunggah ruang dan menjadi aksen utama dari mana-mana bahagian dalam

Meja bujur sesuai dengan sempurna ke pedalaman ruang tamu. Pada waktu biasa, ia boleh memainkan peranan pendirian yang selesa di bawah bunga. Jika percutian dirancang, atribut perabot mudah diuraikan. Oleh itu, adalah mungkin untuk mendapatkan meja bulat, yang mana 6-8 orang akan ditempatkan.

Objek dalaman moden boleh berubah bukan sahaja ke permukaan untuk makan, tetapi juga di tempat kerja yang penuh. Ini adalah pilihan ideal untuk orang yang bekerja di persekitaran rumah.

Transformers untuk ruang tamu: bagaimana untuk memasangnya

Countertop yang indah untuk sebuah apartmen kecil - ia bukan satu kemewahan. Jika atribut yang menarik tidak sesuai dengan dimensi, anda boleh mencari alternatif lain. Keutamaan diberikan kepada subjek universal dengan fungsi pengubah. Anda boleh mengambilnya di kedai, dan mengumpulnya di rumah.

Untuk kerja adalah perlu untuk menyediakan:

 • Semua elemen pembinaan;
 • Perengkuh Hex;
 • Satu set Pengesahan.

Jadual lipat boleh dengan mudah dipasang di rumah, tanpa menggunakan bantuan tuan, setelah mempelajari pengajaran yang pertama

Jika jadual berwarna putih, semua elemen filem pelindung dikeluarkan selepas kerja. Perhimpunan dilakukan mengikut arahan yang dilampirkan. Akibatnya, reka bentuk harus diperoleh, mekanisme yang akan diselaraskan. Tidak ada pergerakan yang ketat.

Jika dalam proses kerja terdapat kesulitan, anda boleh menghubungi kedai di mana pembelian dibuat. Pakar berpengalaman akan membantu mencari sumber bunyi yang tidak menyenangkan dan berurusan dengan reka bentuk itu sendiri.

Kaedah pilihan: pengubah meja kopi untuk ruang tamu (video)

Barang-barang perabot yang mempunyai fungsi transformasi menduduki kedudukan utama. Mereka adalah permintaan kerana ciri-ciri fungsinya dan kos yang berpatutan. Ini adalah penyelesaian yang ideal untuk pangsapuri kecil, di mana satu bilik melakukan dua fungsi sekaligus.

Pengubah meja untuk ruang tamu

Meja makan kecil di ruang tamu, yang dibuat oleh tangan sendiri, atau dibeli di kedai perabot, akan menjadi pusat utamanya. Memandangkan meja kopi untuk ruang tamu amat penting, perlu untuk memilih pilihan perabot ini secara bertanggungjawab dan secara sedar.

Jadual log pengubah untuk ruang tamu mesti sepadan dengan gaya dalaman umum yang dipilih di dalam bilik. Meja kopi baru untuk ruang tamu sepatutnya sesuai untuk skema warna, jadi fikirkan pilihannya sebaik-baiknya di pentas apabila perabot asas untuk bilik ini akan dibeli.

Daya tarikan dan kefungsian

Meja di ruang tamu di banyak orang dikaitkan dengan empat kaki dan permukaan rata. Jika anda mengikuti logik ini, maka di dalam bilik kecil akan kelihatan besar, dan seringkali meja yang tidak berguna.

Tujuan fungsi utama meja di ruang tamu ialah penyediaan makanan. Sebelum anda membeli meja untuk dewan, anda perlu memutuskan tujuannya.

Pengubah meja jurnal untuk ruang tamu adalah lebih baik untuk memilih dengan mekanisme gelongsor kualiti. Dalam kes ini, anda boleh menyimpan meter persegi berharga di dalam bilik, dan jika perlu, dapatkan jumlah tetamu yang mencukupi.

Penempatan model yang berbeza di dalam dewan

Profesional meja kopi mengesyorkan untuk memasang sama ada di sofa, atau di dekat kerusi berlengan. Ia boleh digunakan untuk menyimpan surat khabar, majalah, aksesori kecil.

Meja persalinan diletakkan di ruang tamu hanya jika bilik mempunyai pengubah sofa.

Pilihan komputer adalah seperti pemilik hartanah yang merancang untuk menggunakan ruang tamu bukan sahaja untuk penerimaan tetamu, tetapi juga untuk kerja.

Transformasi model dianggap spesies sejagat, kerana mereka boleh menukar ciri-ciri prestasi asas mereka. Model sedemikian harmoni sesuai walaupun ke ruang tamu, mempunyai dimensi kecil.

Bergantung pada tujuan fungsi utama, transformer dibahagikan kepada majalah, makan, pengubahsuaian gelongsor.

Pereka profesional mengesyorkan memesan meja untuk dewan untuk mengambil kira semua nuansa bilik tertentu.

Pilihan yang optimum untuk ruang tamu kecil ialah pembelian meja dalam bentuk buku. Petua berguna untuk memilih elemen perabot ini, serta pilihan dalaman yang sedia ada, anda dapat melihat dalam fragmen video

Jika anda mempertimbangkan beberapa parameter penting, memilih jadual, anda boleh membeli jadual pengubah berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan.

Pertama, anda perlu menganalisis saiz bilik. Lebih kecil kawasan ruang, lebih banyak fungsi perabot yang dibeli harus ada. Jadual yang akan menjadi pusat ruang tamu, sebagai tambahan kepada ciri-ciri estetik luaran, harus mempunyai ciri-ciri prestasi yang cemerlang. Ia perlu memilih model yang dibuat daripada bahan tahan lama. Kaki perlu memegang berat yang mana jadual itu direka.

Profesional tidak menasihati membeli kerusi-kerusi, almari pakaian dan meja secara berasingan. Di antara mereka mesti ada kombinasi yang akan membawa ke dewan rasa perpaduan dan keharmonian.

Di samping pemilihan perabot dalam warna, reka bentuk, mereka mesti sepadan dengan gaya umum bilik. Pilihan yang paling mudah akan ditempatkan di dewan satu sofa dan dada. Tetapi pilihan yang minimum tidak akan menarik kepada semua pemilik pangsapuri bandar.

Untuk pemilik rumah yang memutuskan untuk membeli meja pengubah baru untuk dewan mereka, lebih mudah untuk membuat pilihan, profesional reka bentuk dalaman menawarkan beberapa tip berguna.

Sebagai contoh, sebagai pilihan sejagat, anda boleh mempertimbangkan membeli jadual konsol. Oleh kerana saiznya yang kecil, ia akan sesuai di ruang tamu kecil. Di samping itu, konsol boleh dipindahkan ke ruang angkasa, dengan mengambil kira kehendak individu pemilik rumah.

Meja makan dan kopi Elite dibezakan oleh banyak elemen dan corak hiasan, jadi penting untuk memikirkan kesesuaian perabot sedemikian di dalam ruang umum bilik.

Untuk sebuah bilik kecil, lebih baik memilih perabot terbina dalam. Foto menunjukkan susun atur ruang tamu.

Meja kayu dengan pengeluar salutan lacquer yang boleh dipercayai menawarkan harga yang cukup tinggi, begitu banyak pemilik pangsapuri bandar memilih sebagai alternatif yang layak untuk model dengan penutup buatan.

Jika apartmen dihiasi dengan gaya klasik, anda boleh memilih meja yang diperbuat daripada lapisan inovatif.

Profesional diingatkan tentang pentingnya memilih bentuk produk penting ini. Sebagai contoh, jadual bujur akan sesuai untuk syarikat kecil.

Untuk menerima sejumlah besar tetamu akan sesuai dengan jadual buku. Keupayaan mereka untuk mengubah membolehkan mereka meminimumkan ruang yang unsur ini perabot akan menduduki dalam kedudukan yang dipasang.

Antara cadangan praktikal yang ditawarkan para profesional, kami perhatikan susunan perabot di ruang tamu mengikut peraturan tertentu. Sebagai contoh, adalah wajar untuk meletakkan dada besar laci berhampiran sofa. Anda boleh menggunakan bunga segar untuk hiasan tambahan.

Berfikir tentang projek reka bentuk untuk ruang tamu, anda perlu memperhatikan pemilihan model jadual yang optimum. Profesional mengesyorkan memilih model yang mempunyai keupayaan untuk berubah.

Meja lipat yang indah boleh dibuat dengan tangan anda sendiri. Bahan-bahan dan varian reka bentuk dipilih dengan mengambil kira fungsi yang akan dilakukan oleh elemen perabot ini. Jika anda membuat keputusan untuk membuat jadual sendiri, pilih saja bahan berkualiti tinggi. Untuk menjadikan integriti dan kebolehpercayaan produk, cuba pasang balusters dengan rel silang. Permukaan meja, diperbuat daripada kayu semulajadi, perlu ditutup dengan lapisan varnis pelindung.

Jadual ini adalah elemen pelbagai fungsi perabot, oleh itu pemilihannya adalah peringkat reka bentuk dalaman yang bertanggungjawab. Ia bukan sahaja menjadi tempat untuk mengumpul tetamu, ia boleh digunakan untuk menganjurkan tempat kerja. Dengan pemilihan yang tepat, pemilik ruang tamu akan menikmati suasana yang selesa dan berfungsi di dalam dewan.

ul. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

Dmitrovskoe lebuh raya, 163a, bangunan 1, -1 tingkat

Bagaimana untuk memilih pengubah meja untuk ruang tamu

Ruang tamu adalah ruang untuk berehat, mesyuarat, perhimpunan keluarga, dan perjamuan. Semua peristiwa ini berlaku di atas meja, yang dalam kehidupan harian biasa meliputi banyak ruang. Penyelesaian yang sangat baik untuk pangsapuri kecil akan menjadi meja transformer untuk ruang tamu. Unsur-unsur perabot sedemikian praktikal dan mudah digunakan.

Meja yang mudah dan bergaya - pengubah untuk penerimaan tetamu

Biasanya penduduk pangsapuri sederhana menghadapi masalah apabila membeli perabot saiz kecil. Ia tidak sepatutnya mengambil banyak ruang kosong dan pada masa yang sama melaksanakan fungsi yang disediakan. Moden mengubah jadual akan menjimatkan ruang dan bergabung dengan harmoni ruang tamu dan ruang makan di dalam satu bilik. Mekanisme transformasi mudah memungkinkan dalam beberapa saat untuk menetapkan jadual borang yang diperlukan.

Jadual - pengubah untuk reka bentuk ruang tamu kecil

Dengan cara ini, pengubah jadual untuk ruang tamu adalah varian yang menarik untuk menyediakan perumahan berskala kecil.

Meja pengubah moden akan menjimatkan ruang apartmen dan harmoni dengan gabungan ruang tamu dan ruang makan dalam satu bilik

Dia menerima namanya kerana reka bentuknya yang unik. Pengubahsuaian membolehkan anda menghidupkan padat, sebagai contoh, meja kopi menjadi makan tengah hari yang penuh. Kepada pelbagai transformer termasuk jadual yang boleh mengubah salah satu daripada parameter ini:

Ruang tamu yang selesa dengan meja - pengubah dan permaidani lembut

Pasaran perabot juga menawarkan model seperti mengubah jadual yang menggabungkan beberapa mekanisme secara serentak. Ini menjadikan jadual itu pelbagai fungsi dan serba boleh bagi mana-mana bahagian dalam.

Sebelum ini, untuk tetamu hanya memindahkan meja dari dapur ke ruang tamu. Selepasnya, semua orang boleh bebas menampung. Terima kasih kepada perkembangan moden, untuk membuat jadual yang luas dari majalah kecil yang dapat bergerak dengan satu tangan. Pengubah ruang tamu untuk ruang tamu, terima kasih kepada pelbagai fungsi yang sangat diperlukan untuk mana-mana pedalaman.

Pengubahsuaian membolehkan anda menghidupkan padat, sebagai contoh, meja kopi menjadi makan tengah hari yang penuh

Di samping bentuk, jadual juga berbeza dalam pilihan untuk mengubah parameter. Meja-transformer untuk ruang tamu boleh dilipat dan gelongsor. Mekanisme terbina dalam khas membolehkan anda mengubah sebahagian meja atau mengubah suai perabot.

Hiasan ruang tamu dengan meja berfungsi - pengubah

Meja gelongsor diubah dengan panel tambahan terbina dalam. Mereka hanya memanjangkan dan menggandakan keupayaan objek perabot. Di dalam jadual lipat terdapat juga panel tambahan untuk meningkatkan parameter. Walau bagaimanapun, "sayap" diletakkan di bawah permukaan utama atau diturunkan di sisi.

Berdasarkan reka bentuk, jadual boleh diubah seperti berikut:

Meja kaca - pengubah di bahagian dalam ruang tamu

 1. Dengan bantuan mekanisme mengangkat yang dipasang, ketinggian meningkat, bahagian atas meja terbuka seperti buku.
 2. Selepas bahagian atas meja dibangkitkan di bawah, butiran tambahan struktur yang digunakan oleh instrumen tersedia. Pada masa yang sama di bahagian utama ada hidangan.
 3. Model slaid persegi tradisional. Bahagian kerja meluas dan membentuk bentuk segi empat tepat. Perubahan ketinggian dalam model ini tidak disediakan.

Meja-transformer untuk ruang tamu boleh dilipat dan gelongsor.

Modul meja gelangsar termasuk dua separuh sampingan dalam apa jua bentuk. Dalam model yang paling popular jadual dengan pengembangan separuh tudung adalah komponen tambahan. Struktur yang dipasang dipasang "liners" di dalam dirinya sendiri.

Penting: Pemodenan jadual dijalankan dengan bantuan mekanisme seperti: gelung mengangkat gas, kelengkapan khas dan permukaan gelongsor.

Meja kaca - pengubah di bahagian dalam ruang tamu

Selain mengubah dimensi meja transformer untuk ruang tamu perlu bergerak dengan mudah. Sehubungan dengan ini, bahan pengeluarannya memainkan peranan khas, yang dicadangkan untuk jenis-jenis berikut:

 1. Papan partikel (papan serpai adalah analog murah dari kayu pepejal, ia lebih ringan dan lebih selesa dalam hiasan.) Bahan boleh dilaminasi, jadi ia meminjamkan dirinya sendiri).
 2. MDF (ia berbeza daripada EAF hanya dalam kaedah pengeluaran, di mana resin digunakan, sebagai komponen pengikat.) Bahan ini jauh lebih mesra alam berbanding chipboard.

Tata letak fungsional ruang ruang tamu dengan bantuan jadual - pengubah

Hiasan dalaman ruang tamu dengan bantuan meja - transformer

Untuk pangsapuri kecil ada pilihan yang besar bilik pengubah ruang tamu, yang boleh menggabungkan perabot lain. Ini boleh menjadi kabinet meja, meja-lengkung, meja-katil dan juga meja-sofa. Perabot-transformer pastinya akan kelihatan hebat, dan menempati sekurang-kurangnya ruang di ruang tamu.

Untuk pangsapuri kecil ada pilihan besar ruang tamu boleh tukar yang boleh menggabungkan keping perabot lain

Dalam bentuk yang dilipat, pengubah meja kopi menduduki ruang yang minimum, ia boleh dengan selesa ditolak ke sofa atau diletakkan di sebelah kerusi berhampiran TV. Sekiranya ketibaan tetamu, meja seperti itu mudah berubah menjadi jadual makan malam yang luas, yang dapat menampung 8 orang dengan mudah.

Ruang tamu dengan meja bergaya - pengubah diperbuat daripada kayu gelap yang mulia

Pengubah meja untuk ruang tamu ialah:

 • pilihan memihak kepada ruang simpanan;
 • gabungan apa yang anda hanya impikan sebelum ini - ruang tamu dan ruang makan;
 • penyelesaian yang luar biasa, pembukaan bagi pemilik ruang tamu kecil dengan ruang tamu kecil.

Secara umum, beberapa manipulasi mudah, beberapa gerakan automatik dan ... di sini! Membuat pilihan yang relevan di tempat ini dan pada masa yang diberikan.

Jadual - pengubah diperbuat daripada kayu ringan untuk ruang kecil

Pilihan meja yang boleh diubah untuk ruang tamu boleh dilakukan bukan sahaja dari dimensi, bahan dan pilihan warna. Kedai-kedai perabot menawarkan jenis-jenis pembinaan yang menarik.

Dalam bentuk yang dilipat, pengubah meja kopi menduduki ruang yang minimum, ia boleh dengan selesa ditolak ke sofa atau diletakkan di sebelah tempat duduk berdekatan dengan set TV

Transformer jadual modular. Reka bentuk ini merangkumi beberapa model berasingan yang digabungkan menjadi satu unit, atau, menyambung bersama, membuat rak dan laci berasingan.

Borang padu meja transformer. Produk ini akan menjadi elemen penting dalam mana-mana bahagian dalaman, dan pejabat dalaman akan menyembunyikan majalah dan akhbar secara lancar.

Hiasan ruang tamu oleh meja bergaya - pengubah

Majalah meja-transformator menduduki tempat penting di antara unsur-unsur perabot ruang tamu. Sistem kecil bersaiz kecil boleh menjadi meja penuh untuk pesta dengan tetamu. Dalam bentuk yang dipasang ia kelihatan seperti meja yang selesa dan kecil untuk menyimpan huruf, jauh dari set TV dan banyak lagi butiran berguna yang lain. Jumlah meja sedemikian dalam bentuk terbentangnya membentuk permukaan pepejal untuk bufet dengan makanan ringan.

Majalah meja-transformator menduduki tempat penting di antara unsur-unsur perabot ruang tamu.

Nama sekeping perabot menyembunyikan dengan sendirinya tujuannya. Unsur-unsur dalam pedalaman mempunyai senarai manipulasi yang banyak, yang memberi mereka banyak sisi positif dibandingkan dengan perabot biasa. Peranti sedemikian menyediakan untuk penduduk biasa sejumlah besar plus.

Jadual - pengubah sebagai hiasan berfungsi untuk ruang tamu

 • Fungsi. Tukar ciri yang diperlukan: bentuk atau ketinggian. Parameter boleh diubah secara individu, atau beberapa pada masa yang sama.
 • Kompak. Sekeping kecil perabot mudah berubah menjadi item makan tengah hari yang penuh. Ruang yang diduduki dengan minimum dengan kapasiti maksimum.
 • Fungsi tambahan. Kes-kes kehadiran kotak terbina dalam dalam jadual-transformer tersebar luas. Mereka menyimpan barangan isi rumah atau peralatan lain. Akses ke kotak tersebut sentiasa terbuka tanpa mengira keadaan jadual - dipasang atau dibongkar.

Ruang tamu dalam gaya bergaya moden dengan meja - pengubah

Jadual besar besar - pengubah di pedalaman ruang tamu

Reka bentuk ruang tamu asal dengan meja pengubah yang bergaya

Meja yang selesa dan selesa - pengubah untuk ruang tamu

Malah, konsep mewujudkan jadual-transformer jauh dari yang baru. Pangsapuri era Soviet menempatkan perabot yang sama. Tetapi parameternya terlalu rumit. Model kompak jenis perabot moden diperbuat daripada bahan ringan dan termasuk beberapa cara transformasi.

Model kompak jenis perabot moden diperbuat daripada bahan ringan dan termasuk beberapa cara transformasi

Kriteria utama untuk memilih perabot untuk ruang tamu adalah penampilan. Berdasarkan penampilan unsur-unsur dalaman, kami mencipta kesan betapa bergunanya di sudut ini atau sudut itu, sama ada kombinasi bentuk dan warna yang berlaku di dalam bilik adalah harmoni.

Reka bentuk ruang tamu dengan kombinasi meja gelap - pengubah dan permaidani ringan

Pengubah meja di ruang tamu sesuai di mana-mana pangsapuri. Ia akan menjadi sangat diperlukan untuk makan malam dan acara keluarga yang selesa dengan tetamu. Dalam bentuk yang dilipat, meja ini berfungsi sebagai hiasan gaya. Di samping itu, hiasan pasu yang popular dengan unsur-unsur hidup atau kering dari Gourami, patung-patung. Transformer meja kopi yang betul, selain estetika, juga berfungsi dengan baik. Meja dihidangkan dengan makanan ringan untuk teh atau parti koktel.

Meja pelbagai fungsi - pengubah warna gelap

Jadual transformer akan sesuai untuk mereka yang menyelamatkan ruang kosong di dalam ruang tamu, dan juga memberi keutamaan kepada minimalism dalam reka bentuk dalaman. Meja sedemikian dilengkapi dengan peranti canggih yang mengubah ketinggian kaki, dan parameter atas meja dengan manipulasi mudah tangan. Bergaya dan praktikal mengubah jadual patut masuk di ruang tamu sebarang saiz.

Jadual pengubah untuk ruang tamu 58 idea foto:

© Copyright 2015-2018 Idea moden reka bentuk dan hiasan dalaman

Pencetakan semula bahan hanya dibenarkan dengan petunjuk sumbernya

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

4 + 4 =