Cecair untuk penarafan rokok elektronik

Bendalir untuk rokok elektronik: firma yang lebih baik, semakan, pengeluar dan ulasan. Penilaian cecair untuk rokok elektronik

Baru-baru ini, rokok elektronik telah menjadi popular. Ini adalah cara terbaik untuk menyingkirkan ketagihan - merokok. Apakah cecair berkualiti terbaik untuk rokok elektronik? Syarikat manakah yang lebih baik? Bagaimana untuk membuat pilihan yang tepat? Kami akan menganalisis bukan sahaja cara memilih cecair, tetapi juga jenisnya, pengiraan benteng, pelbagai wangian dan banyak fakta menarik.

Maklumat am mengenai cecair untuk rokok elektronik. Komposisi

Pengisi untuk rokok elektronik dijual dalam saiz flacon khusus dari sepuluh hingga tiga puluh mililiter. Ia mempunyai pelbagai citarasa: nikotin (dengan bau produk tembakau yang terkenal), tonik (rasa minuman dan produk gula-gula) dan buah dan beri. Keperluan penyimpanan yang disyorkan untuk cecair adalah kesejukan dan ketiadaan cahaya matahari langsung. Biasanya, selepas membuka botol, kandungannya menjadi mendung. Ini disebabkan oleh masuk udara di dalam dan dianggap optimum.

Pada asasnya, semua cecair untuk rokok elektronik mempunyai komposisi yang sama, tanpa mengira dasar firma dan penetapan harga. Selalunya, produk terdiri daripada lima bahan:

 • Air. Mengenai kualiti elemen ini, tidak perlu dikatakan dengan teliti, kerana dia yang mengisi tubuh kita lebih daripada separuh. Rata-rata, kandungan air rokok mengandungi sehingga 12%.
 • Propylene glycol mengasumsikan campuran likat dengan kekurangan warna, dengan aroma yang lemah dan rasa manis. Sebagai tambahan kepada cecair untuk rokok elektronik, propylene glycol digunakan dengan cepat dalam perubatan (untuk tujuan dekontaminasi, terdapat dalam pembuatan persediaan farmaseutikal yang diambil secara lisan, dan juga dalam varian pengganti plasma darah). Ia dianggap sebagai makanan tambahan yang boleh diterima (T1520), kerana ia tidak mengandungi racun sepenuhnya. Propylene glycol telah berulang kali dikaji di makmal. Para saintis telah cuba untuk mengetahui bagaimana bahan itu mempengaruhi seseorang. Ia telah mengesahkan bahawa elemen ini sama sekali tidak mempunyai kesan negatif terhadap tubuh, selain daripada sikap tidak bertoleransi individu.
 • Glycerin digunakan lebih kerap sebagai makanan tambahan (E422). Tidak membenarkan ujian itu, yang merupakan sebahagian daripada, untuk bersama semasa memasak. Glycerin tidak berbahaya kepada tubuh dalam jumlah yang sederhana.
 • Aromatizer. Untuk menghasilkan cecair untuk rokok elektronik di Joyetech, Dekang, Hangsen dan lain-lain lagi, hanya perasa makanan yang dibenarkan dari asal semula jadi atau sama dengannya digunakan.
 • Nikotin. Ia tidak selalu terkandung dalam cecair untuk rokok elektronik, kerana terdapat juga varian bukan nikotin. Sudah tentu, kami tidak akan memberi jaminan bahawa elemen ini benar-benar selamat, tetapi peratusan nikotin di stesen minyak adalah kecil. Kandungannya dalam cecair untuk rokok elektronik lima kali kurang daripada produk tembakau konvensional.

Ramai orang membeli rokok elektronik untuk berhenti merokok. Kadang-kadang sukar untuk memutuskan apa yang rasa berhenti, tetapi semua orang tahu bagaimana memilih kekuatan cecair untuk rokok elektronik? Kami pasti tidak. Mari kita bincangkan perkara ini secara terperinci.

Pertama sekali, apabila memilih, anda perlu memberi perhatian kepada peratusan kandungan nikotin. Untuk mengetahui tahap mana yang sesuai dengan anda, anda perlu meningkatkan kekuatan yang ditunjukkan pada pembungkusan produk tembakau anda sebanyak dua puluh kali. Contohnya, jika rokok menunjukkan nikotin 0.7 mg, maka kadar yang sesuai untuk anda ialah 14 mg / ml. Anda dengan selamat boleh memilih mengisi bahan bakar dengan kandungan nikotin tersebut atau dekat dengannya. Untuk mengira jumlah pengisi yang anda perlukan, ingat: 1.5 ml ialah 20-25 batang rokok.

Ia cukup sukar untuk memilih cecair untuk rokok elektronik. Petua yang diterangkan dalam artikel ini akan membantu anda dalam perkara ini.

Tidak dinafikan, semua orang mahu membeli produk yang berkualiti dan sesuai. Cecair terbaik untuk mengisi semula rokok elektronik adalah yang paling disukainya. Terlepas dari harga, seperti yang kita ketahui sebelum ini, produk tersebut mempunyai komposisi hampir sama. Lebih-lebih lagi, kesan ke atas badan manusia semua pengisi untuk rokok elektronik juga berkumpul. Terdapat firma terkenal yang menghasilkannya. Dalam barangan pengilang yang popular, terdapat nisbah harga yang sangat baik, tetapi kami akan membincangkannya kemudian.

Tidak dinafikan, untuk memahami cara memilih cecair untuk rokok elektronik, tidak cukup untuk mengetahui hanya tentang kandungan mereka. Aroma juga memainkan peranan penting. Pertama sekali anda perlu mempertimbangkan keutamaan peribadi. Jika anda mempunyai tindak balas alergi terhadap bau tertentu, maka, memilih selera ini tidak berbaloi.

Selalunya pengisian rokok elektronik dibahagikan kepada tiga kategori rasa - buah, kopi dan nikotin. Selalunya, pengeluar untuk mempromosikan barangan mereka, membuat "koktel" sendiri di mana mereka menggabungkan dua, dan kadang-kadang tiga wewangian atau melepaskan yang benar-benar baru. Pelbagai rasa sangat besar. Agar tidak salah, lebih baik dipandu oleh keutamaan anda. Sekarang anda tahu bagaimana memilih cecair untuk rokok elektronik, yang anda suka.

Cecair berkualiti untuk rokok elektronik. Syarikat manakah yang lebih baik?

Walaupun komposisi yang sama, terdapat satu perbezaan penting - kualiti bahan mentah. Jika anda membandingkan cecair untuk rokok, perlu diingat bahawa semakin popular syarikat, semakin banyak peluang untuk memeriksa bahan mentah di semua peringkat pembuatan. Di samping itu, syarikat terkemuka sering menggunakan penyelidikan bebas membuktikan komposisi yang berkualiti dan selamat.

Populariti pengeluar dan kosnya bukan jaminan kualiti bahan mentah. Baru-baru ini, sejumlah besar pemalsuan telah muncul. Sebahagian daripada mereka mengandungi butanedione, yang berbahaya bagi tubuh. Komposisi tidak selalu membawa maklumat yang benar. Sesetengah pengeluar sengaja tidak memasukkan bahan berbahaya. Cecair teratas yang sering ditemui untuk rokok elektronik adalah penilaian bersyarat. Apabila memilih fokus yang lebih baik pada komposisi, maklum balas dari pengguna lain dan, pertama sekali, atas keutamaan mereka.

Seperti yang kita katakan sebelum ini, penarafan cecair untuk rokok elektronik hanya maklumat bersyarat. Sekiranya anda membeli produk sedemikian dan tidak biasa dengan pelbagai citarasa, maklumat ini berguna kepada anda. Kami mengumpul TOP-5 produk yang paling popular, yang menghalang sejumlah besar orang. Dengan maklumat ini, anda boleh memilih cecair untuk rokok elektronik dengan mudah. Syarikat mana yang lebih baik, dan apakah kualiti bahan mentahnya, anda boleh dengan mudah menentukan dengan bantuan penarafan kami.

Tempat pertama dalam penilaian kami diambil oleh Tembakau. Produk-produk syarikat ini telah memperoleh keyakinan ramai perokok kerana nilai yang baik dan kualiti yang sempurna. Pengilang ini telah lama memperoleh pengalaman cemerlang dalam pengeluaran rokok elektronik dan komponen mereka.

Apa ulasan yang dikatakan? Untuk cecair untuk rokok elektronik dari Tembakau mengadu sangat sedikit pembeli. Ramai yang percaya bahawa produk syarikat dicirikan oleh rasa sempurna dan sifat aromatik.

Kebaikan dan keburukan produk dari Joyetech

Tempat kedua di TOP-5 kami diisi dengan cecair untuk mengisi bahan api dari firma Joyetech. Ia adalah salah satu pengeluar terbesar produk elektronik dan komponennya. Adalah dipercayai bahawa syarikat ini mempunyai pilihan yang paling pelbagai rasa dan perisa cecair, iaitu lebih daripada 40.

Kami membentangkan perhatian anda terhadap kajian firma cecair untuk rokok elektronik Joyetech. Produk sedemikian mempunyai kedua-dua pihak yang positif dan negatif. Konsistensi cecair cukup tebal. Akibatnya, beberapa penyejat boleh terbakar. Kelemahan cecair untuk rokok elektronik dari pengeluar ini adalah hakikat bahawa produk asing ini. Harganya bergantung kepada dolar. Walau bagaimanapun, kualiti cecair berada pada ketinggian.

Tempat ketiga diduduki oleh VARDEX. Ini adalah syarikat Rusia yang menghasilkan perisa yang sangat eksklusif, seperti madu kapur, lemon sherbet dan banyak lagi citarasa yang luar biasa. Cecair ini, seperti yang terdahulu, mempunyai kelikatan yang tinggi, yang menjejaskan e-rokok itu sendiri. Secara purata, harganya adalah 15 rubel setiap mililiter.

Tempat keempat dalam penarafan kami diduduki oleh cecair dari ROKOK REDOKER. Ia adalah sebuah syarikat Rusia yang terkenal dengan produknya dan kualiti yang sempurna. Pembeli ambil perhatian bahawa pengisi tersebut adalah bahan tambahan yang enak. Gembira dan harganya berkadar dengan kualiti tinggi. Satu-satunya nuansa dalam cecair untuk rokok elektronik dari ROK CINTA adalah bahawa penyejat dengan cepat menjadi tercemar dari mereka.

Tempat kelima terletak cecair untuk rokok elektronik dari FLAVOURART syarikat. Ia adalah sebuah syarikat Itali yang mempunyai banyak pilihan. Walau bagaimanapun, pembeli percaya bahawa rasa rokok tidak seperti tembakau. Pilihan terbaik sebelum membeli produk sedemikian akan menjadi percubaannya.

Setelah menyemak penilaian kami, anda boleh memilih cecair untuk rokok elektronik dengan mudah. Syarikat mana yang lebih baik, anda boleh lihat dengan top-5 kami.

Rasa cecair yang luar biasa untuk rokok elektronik

Kami telah membongkar bahawa semua perisa dibahagikan kepada tiga kategori. Setiap daripada mereka menarik dengan cara tersendiri. Adakah anda tahu apa perisa yang luar biasa wujud hari ini?

Dalam mengejar populariti, banyak syarikat mula mencipta selera sekurang-kurangnya mengejutkan. Sangat, terdapat cecair untuk rokok elektronik dengan rasa cip, Coca-Cola, espresso, keju, saus tomat, gula-gula dan juga kek hari jadi dan pai labu.

Sekiranya anda terlepas minuman musim panas dan menyegarkan, anda boleh dengan mudah membeli cecair dengan wangian mojito dan pinacolada. Selain koktel, anda juga boleh mencuba mengisi minyak dengan rasa wain dan champagne. Sekiranya anda menonton makanan anda dan hadkan diri anda dengan manis, maka rasa ais krim, kek keju dan makanan lain akan menggembirakan anda. Malah perokok yang paling cerewet boleh mencari cecair untuk rokok elektronik untuk citarasa anda.

Sejarah penciptaan rokok elektronik

Setiap daripada kita tahu apa rokok elektronik. Adakah semua orang tahu siapa yang menciptanya pada tahun mana? Hebatnya, rokok elektronik direka oleh seorang ahli farmasi Cina 16 tahun lalu. Dia sakit dengan kanser paru-paru, tetapi dia tidak dapat melepaskan ketagihan dan dengan itu datang dengan alternatif.

Yang pertama yang dikeluarkan barang elektronik baru adalah agak mahal, namun, mereka dijual dengan serta-merta.

Sisi Positif Rokok Elektronik

Rokok elektronik sejak 10 tahun yang lalu telah diubahsuai secara berterusan. Pengilang menuntut bahawa asap mereka tidak menjejaskan perokok dan alam sekitar. Tidak dinafikan, perkara positif adalah bahawa perkara-perkara perokok sama sekali tidak tepu dengan bau rokok elektronik. Dengan cara ini, tidak seperti biasa, rokok seperti itu dibenarkan di tempat awam.

Apa pun kualiti positif rokok elektronik tidak dimiliki, mereka juga mempunyai kontraindikasi. Mereka tidak disyorkan untuk wanita hamil dan menyusu, kanak-kanak, orang yang mempunyai penyakit kardiovaskular dan reaksi alergi.

Ia cukup sukar untuk memilih cecair yang sesuai untuk rokok elektronik. Firma yang lebih baik - kami dapati dalam artikel kami. Jadi, mari kita saksikan. Jika anda hanya berfikir tentang membeli rokok elektronik, maka pastikan anda membaca kontraindikasi individu dan kelebihan pemerolehan masa depan. Jika anda telah membuat pembelian dan tidak tahu bagaimana memilih cecair untuk itu, maka mula-mula memilih kubu yang sesuai dan memutuskan rasa yang dikehendaki.

Penarafan cecair kami untuk rokok elektronik akan membantu anda untuk memilih bahan api yang paling berkualiti tinggi. Berhati-hati mengkaji komposisi cecair.

Rokok elektronik - ini adalah alternatif yang sangat baik untuk perokok yang mempunyai pengalaman. Sekiranya anda ingin menyingkirkan ketagihan itu, maka alat elektronik dengan pelbagai rasa, dan kadang-kadang rasa dan perisa yang luar biasa pasti akan membantu anda.

Cecair terbaik untuk rokok elektronik: TOP

Rokok elektronik baru-baru ini datang ke rak-rak kedai Rusia dan dengan serta-merta mendapat bulatan yang luas. Sudah lebih daripada 40% perokok beralih ke berlegar. Kepada alat merokok yang baru, bahkan orang-orang yang sebelum ini tiada kaitan dengan merokok adalah ketagih.

Ramai pengguna (pengguna rokok elektronik) bimbang dengan soalan - yang lebih baik untuk menggunakan mengisi untuk melayang. Pembuangan (atau aroma-cecair) adalah komponen utama alat merokok. Tepung dan aroma wap bergantung padanya. Apakah cecair yang paling popular untuk rokok elektronik yang boleh didapati di gulungan wafer dan apakah pilihan terbaik? Mari kita faham.

Cecair aroma (atau wap dalam bentuk biasa) adalah jisim berperisa yang dituangkan ke dalam suatu clinomizer. Terima kasih kepada menuangkan ular itu dapat menikmati rasa dan aroma wap. Sebaik sahaja alat merokok elektronik telah memperoleh status permintaan - kaunter kedai pertaruhan dan tembakau dipenuhi dengan pelbagai tampalan.

Semua cecair aromatik yang ada adalah serupa dengan komposisi asas mereka, ini sangat memudahkan proses pemilihan, terutamanya untuk pemula.

Cecair aromatik dilepaskan dalam botol plastik dan mempunyai jumlah 10 atau 30 ml. Anda boleh memenuhi cecair, dijual dan dibotol, harga curah tersebut diambil untuk setiap mililiter. Wajah yang berpengalaman menasihati pemula untuk tidak membeli botol aroma yang besar dan terhad kepada bahagian-bahagian kecil.

Oleh itu, lebih mudah untuk memilih daripada "menyapu" wangian yang harum sama persis kegemaran anda. Semua cecair aromatik dibahagikan kepada tiga kumpulan besar mengikut citarasa mereka:

Walaupun sekarang anda boleh mencari cecair popular lain untuk rokok elektronik - campuran. Atau campuran sekaligus dari dua atau tiga pilihan. Sebagai tambahan kepada rasa standard dan sudah biasa, anda boleh mencuba dan eksotik - kopi-cappuccino, ceri salju atau campuran ais.

Pastikan aromatizy untuk melambung tinggi di tempat yang gelap dan sejuk, jika tidak, mereka akan cepat merosot. Ketahui bahawa selepas membuka botol, isi mungkin sedikit awan, tetapi ini adalah perkara biasa. Ini hanya tindak balas semulajadi dari komponen campuran ke oksigen.

Komposisi standard aroma

Secara intinya, mengisi rokok elektronik adalah cecair aromatik dengan kemasukan bahan kimia tertentu. Anda perlu tahu dan ingat bahawa tiada aditif aromatik yang semulajadi untuk melonjak. Komposisi asas mengisi hampir sama dan terdiri daripada komponen berikut:

 • air suling (kepekatannya mencapai sehingga 12%);
 • Propylene glycol (bahan selamat untuk tubuh manusia, digunakan secara meluas dalam industri);
 • Glycerin (aditif yang memberikan pasangan tepu dan ketumpatan, ia juga tidak membahayakan seseorang);
 • perasa;
 • nikotin (ramuan yang tidak wajib untuk wasap untuk berlegar).

Campuran besanicotinik digunakan secara aktif oleh bekas perokok rokok biasa, bersedia untuk terlibat dengan ketagihan. Cecair aromatik seperti ini sangat popular dengan orang yang tidak pernah mengambil rokok dan hanya mendapat stim untuk pasangan yang wangi.

Jika pengukus mahu menggunakan campuran yang lebih kuat, dengan penambahan nikotin, anda harus memberi perhatian kepada kekuatan mengisi. Ia bergantung kepada kepekatan suplemen nikotin.

Bagi mereka yang ingin memecahkan sepenuhnya rokok, pada peringkat pertama adalah lebih baik untuk membeli tampalan, di mana kepekatan nikotin adalah kira-kira 14 mg / ml (dalam rokok biasa, jumlah nikotin adalah 0.7 ml).

Untuk memudahkan tugas dan mengambil cecair dengan tahap nikotin yang sesuai, darab dengan 20 jumlah nikotin, yang ditunjukkan pada sekumpulan rokok biasa. Bergantung pada hasilnya dan cari isi. Dari masa ke masa, secara beransur-ansur mengurangkan tahap suplemen nikotin untuk segera bertukar menjadi lebih selamat untuk kesihatan.

Tetapi jika seseorang itu tidak biasa dengan merokok rokok konvensional, maka tidak ada gunanya memperolehi aroma-aroma nicotinic. Ia akan menjadi beban yang tidak perlu dan berbahaya di dalam badan.

Yang mengisi adalah lebih baik untuk mengukus? Jawapannya mudah dan tidak jelas: cecair terbaik adalah mereka yang senang dan gembira. Tiada peraturan yang pasti dan ketat bagi pemilihan buburan untuk ES. Semuanya terlalu individu dan bergantung pada pilihan peribadi.

Satu-satunya perkara yang perlu anda ketahui adalah dengan berhati-hati memilih campuran nikotin untuk alat merokok. Tapi bagaimana dengan harga? Pengeluar rokok dan aksesori elektronik yang terkemuka untuk melayang, anda boleh mencari gabungan harga dan kualiti terbaik.

Seperti yang telah disebutkan, semua urat viperstva sedikit berbeza dalam komposisi mereka. Pilihan yang akan dibuat, bergantung pada rasa peribadi untuk ini atau rasa itu. Sesetengah cecair-cecair mempunyai satu kualiti yang unik. Mereka, seperti minyak wangi halus, secara beransur-ansur boleh mendedahkan rasa asalnya dalam proses melonjak.

Cecair terbaik untuk rokok elektronik: penarafan teratas

Sekiranya anda menentukan rasa yang paling sesuai, maka anda boleh membuat penarafan cecair untuk rokok elektronik, bergantung kepada keutamaan pengeluar. Oleh itu, syarikat-syarikat yang mengeluarkan cecair aroma adalah yang paling popular dan layak mendapat gelaran yang terbaik?

Malah mengkaji cecair teratas untuk rokok elektronik, nuansa utama pilihan masih merupakan pilihan makanan mereka sendiri. Seseorang suka rasa melon, dan yang lain gila tentang kopi. Untuk memberikan jawapan yang tidak jelas, jenis rasa lebih baik, tidak mungkin. Semuanya terlalu subjektif.

Malah mereka yang meriam yang secara tidak percaya mempercayai penilaiannya dan membeli rasa yang disyorkan, akhirnya berhenti pada aroma yang memenuhi keperluan masing-masing.

Di banyak forum terdapat perbincangan mengenai aroma yang melanda. Buat penilaian populariti anda sendiri. Mempelajari statistik yang diberikan, adalah mungkin untuk menghentikan aroma-aroma itu yang menyenangkan kepada majoriti paroki. Antaranya, kami memilih yang paling unik, memenangi kelulusan yang paling banyak. Jadi:

Kami mempunyai meja yang direka khas di mana kedudukan teratas untuk populariti aroma tambahan ditakrifkan mengikut perisa rasa individu. Pengumpulan sedemikian akan menjadi mudah untuk memilih aroma-cecair optimum.

Sudah tentu, anda tidak boleh bergantung pada penilaian ini untuk 100%, tetapi anda boleh mengambil satu atau rasa lain untuk menghidu. Sekurang-kurangnya untuk mencuba rasa yang dicadangkan dan menilai sendiri.

Lagipun, untuk membuat penarafan populariti anda sendiri, anda perlu mencuba pelbagai citarasa yang berbeza. Tetapi anda tahu, perkara utama - tidak menjimatkan cecair dan membelinya hanya dari pengeluar yang terbukti dan terkenal. Hanya jika keadaan ini dipenuhi, bau busuk yang dicadangkan akan mendedahkan semua nuansa yang dijanjikan dari rasa. Pilihan yang baik!

Di bahagian atas rasa manis saya, donat datang dahulu. Cuba, anda tidak akan menyesal)

Pilihnya dengan tetikus dan klik:

Semua bahan diposkan dan disediakan untuk tujuan pendidikan dan bukan komersial oleh pelawat laman web. Semua maklumat yang diberikan adalah tertakluk kepada perundingan wajib oleh doktor yang menghadiri

Cecair untuk penarafan rokok elektronik

3 bulan hosting sebagai hadiah!

 • Adakah anda mahu mengubah hoster anda?

  Hadirkan baki ke akaun

 • Diskaun 50%

  pada pelayan Xeon E3 dan Xeon E5 Mula!

 • Letakkan laman web anda di timeweb

  Hosting Berkongsi

  Pelayan berdedikasi

  pelayan berdedikasi

  Alamat: 196084, Russia, St. Petersburg,

  ul. Zastavskaya, 22, bangunan 2, menyala. A, lantai 8

  Tinggalkan Balasan

  Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

  63 − 56 =