Cecair untuk rokok elektronik yang firma lebih baik

Cecair untuk rokok elektronik yang firma lebih baik

3 bulan hosting sebagai hadiah!

 • Adakah anda mahu menukar hoster anda?

  Hadirkan baki ke akaun

 • Diskaun 50%

  pada pelayan Xeon E3 dan Xeon E5 Mula!

 • Letakkan laman web anda di timeweb

  Hosting Berkongsi

  Pelayan berdedikasi

  pelayan berdedikasi

  Alamat: 196084, Russia, St. Petersburg,

  ul. Zastavskaya, 22, bangunan 2, menyala. A, lantai 8

  Bendalir untuk rokok elektronik: firma yang lebih baik, semakan, pengeluar dan ulasan. Penilaian cecair untuk rokok elektronik

  Baru-baru ini, rokok elektronik telah menjadi popular. Ini adalah cara terbaik untuk menyingkirkan ketagihan - merokok. Apakah cecair berkualiti terbaik untuk rokok elektronik? Syarikat manakah yang lebih baik? Bagaimana untuk membuat pilihan yang tepat? Kami akan menganalisis bukan sahaja cara memilih cecair, tetapi juga jenisnya, pengiraan benteng, pelbagai wangian dan banyak fakta menarik.

  Maklumat am mengenai cecair untuk rokok elektronik. Komposisi

  Pengisi untuk rokok elektronik dijual dalam saiz flacon khusus dari sepuluh hingga tiga puluh mililiter. Ia mempunyai pelbagai citarasa: nikotin (dengan bau produk tembakau yang terkenal), tonik (rasa minuman dan produk gula-gula) dan buah dan beri. Keperluan penyimpanan yang disyorkan untuk cecair adalah kesejukan dan kekurangan cahaya matahari langsung. Biasanya, selepas membuka botol, kandungannya menjadi mendung. Ini disebabkan oleh masuk udara di dalam dan dianggap optimum.

  Pada asasnya, semua cecair untuk rokok elektronik mempunyai komposisi yang sama, tanpa mengira dasar firma dan penetapan harga. Selalunya, produk terdiri daripada lima bahan:

  • Air. Mengenai kualiti elemen ini, tidak perlu dikatakan dengan teliti, kerana dia yang mengisi tubuh kita lebih daripada separuh. Rata-rata, kandungan air rokok mengandungi sehingga 12%.
  • Propylene glycol menganggap campuran likat dengan kekurangan warna, dengan aroma yang lemah dan rasa manis. Sebagai tambahan kepada cecair untuk rokok elektronik, propylene glycol digunakan dengan cepat dalam perubatan (untuk tujuan dekontaminasi, terdapat dalam pembuatan persediaan farmaseutikal yang diambil secara lisan, dan juga dalam varian pengganti plasma darah). Ia dianggap sebagai makanan tambahan yang boleh diterima (T1520), kerana ia tidak mengandungi racun sepenuhnya. Propylene glycol telah berulang kali dikaji di makmal. Para saintis telah cuba untuk mengetahui bagaimana bahan itu mempengaruhi seseorang. Ia telah mengesahkan bahawa elemen ini sama sekali tidak mempunyai kesan negatif terhadap tubuh, selain daripada sikap tidak bertoleransi individu.
  • Glycerin digunakan lebih kerap sebagai makanan tambahan (E422). Tidak membenarkan ujian itu, yang merupakan sebahagian daripada, untuk bersama semasa memasak. Glycerin tidak berbahaya kepada tubuh dalam jumlah yang sederhana.
  • Aromatizer. Untuk menghasilkan cecair untuk rokok elektronik di Joyetech, Dekang, Hangsen dan lain-lain lagi, hanya perasa makanan yang dibenarkan dari asal semula jadi atau sama dengannya digunakan.
  • Nikotin. Ia tidak selalu terkandung dalam cecair untuk rokok elektronik, kerana terdapat juga varian bukan nikotin. Sudah tentu, kami tidak akan memberi jaminan bahawa elemen ini benar-benar selamat, tetapi peratusan nikotin di stesen minyak adalah kecil. Kandungannya dalam cecair untuk rokok elektronik lima kali kurang daripada produk tembakau konvensional.

  Ramai orang membeli rokok elektronik untuk berhenti merokok. Kadang-kadang sukar untuk memutuskan mana rasa berhenti, tetapi semua orang tahu bagaimana memilih kekuatan cecair untuk rokok elektronik? Kami pasti tidak. Mari kita bincangkan perkara ini secara terperinci.

  Pertama sekali, apabila memilih, anda perlu memberi perhatian kepada peratusan kandungan nikotin. Untuk mengetahui tahap mana yang sesuai dengan anda, anda perlu meningkatkan kekuatan yang ditunjukkan pada pembungkusan produk tembakau anda sebanyak dua puluh kali. Contohnya, jika rokok menunjukkan nikotin 0.7 mg, maka kadar yang sesuai untuk anda ialah 14 mg / ml. Anda dengan selamat boleh memilih mengisi bahan bakar dengan kandungan nikotin tersebut atau dekat dengannya. Untuk mengira jumlah pengisi yang anda perlukan, ingat: 1.5 ml ialah 20-25 batang rokok.

  Ia cukup sukar untuk memilih cecair untuk rokok elektronik. Petua yang diterangkan dalam artikel ini akan membantu anda dalam perkara ini.

  Tidak dinafikan, semua orang mahu membeli produk yang berkualiti dan sesuai. Cecair terbaik untuk mengisi semula rokok elektronik adalah yang paling disukainya. Terlepas dari harga, seperti yang kita ketahui sebelum ini, produk tersebut mempunyai komposisi hampir sama. Lebih-lebih lagi, kesan ke atas badan manusia semua pengisi untuk rokok elektronik juga berkumpul. Terdapat firma terkenal yang menghasilkannya. Dalam barangan pengilang yang popular, terdapat nisbah harga yang sangat baik, tetapi kami akan membincangkannya kemudian.

  Tidak dinafikan, untuk memahami cara memilih cecair untuk rokok elektronik, tidak cukup untuk mengetahui hanya tentang kandungan mereka. Aroma juga memainkan peranan penting. Pertama sekali anda perlu mempertimbangkan keutamaan peribadi. Jika anda mempunyai tindak balas alergi terhadap bau tertentu, maka, memilih selera ini tidak berbaloi.

  Selalunya pengisian rokok elektronik dibahagikan kepada tiga kategori rasa - buah, kopi dan nikotin. Selalunya, pengeluar untuk mempromosikan barangan mereka, membuat "koktel" sendiri di mana mereka menggabungkan dua, dan kadang-kadang tiga wewangian atau melepaskan yang benar-benar baru. Pelbagai rasa sangat besar. Agar tidak salah, lebih baik dipandu oleh keutamaan anda. Sekarang anda tahu bagaimana memilih cecair untuk rokok elektronik, yang anda suka.

  Cecair berkualiti untuk rokok elektronik. Syarikat manakah yang lebih baik?

  Walaupun komposisi yang sama, terdapat satu perbezaan penting - kualiti bahan mentah. Jika anda membandingkan cecair untuk rokok, perlu diingat bahawa semakin popular syarikat, semakin banyak peluang untuk memeriksa bahan mentah di semua peringkat pembuatan. Di samping itu, syarikat terkemuka sering menggunakan penyelidikan bebas membuktikan komposisi yang berkualiti dan selamat.

  Populariti pengeluar dan kosnya bukan jaminan kualiti bahan mentah. Baru-baru ini, sejumlah besar pemalsuan telah muncul. Sebahagian daripada mereka mengandungi butanedione, yang berbahaya bagi tubuh. Komposisi tidak selalu membawa maklumat yang benar. Sesetengah pengeluar sengaja tidak memasukkan bahan berbahaya. Cecair teratas yang sering ditemui untuk rokok elektronik adalah penilaian bersyarat. Apabila memilih fokus yang lebih baik pada komposisi, maklum balas dari pengguna lain dan, pertama sekali, atas keutamaan mereka.

  Seperti yang kita katakan sebelum ini, penarafan cecair untuk rokok elektronik hanya maklumat bersyarat. Sekiranya anda membeli produk sedemikian dan tidak biasa dengan pelbagai citarasa, maklumat ini berguna kepada anda. Kami mengumpul TOP-5 produk yang paling popular, yang menghalang sejumlah besar orang. Dengan maklumat ini, anda boleh memilih cecair untuk rokok elektronik dengan mudah. Syarikat mana yang lebih baik, dan apakah kualiti bahan mentahnya, anda boleh dengan mudah menentukan dengan bantuan penarafan kami.

  Tempat pertama dalam penilaian kami diambil oleh Tembakau. Produk-produk syarikat ini telah memperoleh keyakinan ramai perokok kerana nilai yang baik dan kualiti yang sempurna. Pengilang ini telah lama memperoleh pengalaman cemerlang dalam pengeluaran rokok elektronik dan komponen mereka.

  Apa ulasan yang dikatakan? Untuk cecair untuk rokok elektronik dari Tembakau mengadu sangat sedikit pembeli. Ramai yang percaya bahawa produk syarikat dicirikan oleh rasa sempurna dan sifat aromatik.

  Kebaikan dan keburukan produk dari Joyetech

  Tempat kedua di TOP-5 kami diisi dengan cecair untuk mengisi bahan api dari firma Joyetech. Ia adalah salah satu pengeluar terbesar produk elektronik dan komponennya. Adalah dipercayai bahawa syarikat ini mempunyai pilihan yang paling pelbagai rasa dan perisa cecair, iaitu lebih daripada 40.

  Kami membentangkan perhatian anda terhadap kajian firma cecair untuk rokok elektronik Joyetech. Produk sedemikian mempunyai kedua-dua pihak yang positif dan negatif. Konsistensi cecair cukup tebal. Akibatnya, beberapa penyejat boleh terbakar. Kelemahan cecair untuk rokok elektronik dari pengeluar ini adalah hakikat bahawa produk asing ini. Harganya bergantung kepada dolar. Walau bagaimanapun, kualiti cecair berada pada ketinggian.

  Tempat ketiga diduduki oleh VARDEX. Ini adalah syarikat Rusia yang menghasilkan perisa yang sangat eksklusif, seperti madu kapur, lemon sherbet dan banyak lagi citarasa yang luar biasa. Cecair ini, seperti yang terdahulu, mempunyai kelikatan yang tinggi, yang menjejaskan e-rokok itu sendiri. Secara purata, harganya adalah 15 rubel setiap mililiter.

  Tempat keempat dalam penarafan kami diduduki oleh cecair dari ROKOK REDOKER. Ia adalah sebuah syarikat Rusia yang terkenal dengan produknya dan kualiti yang sempurna. Pembeli ambil perhatian bahawa pengisi tersebut adalah bahan tambahan yang lazat. Gembira dan harganya berkadar dengan kualiti tinggi. Satu-satunya nuansa dalam cecair untuk rokok elektronik dari ROK CINTA adalah bahawa penyejat dengan cepat menjadi tercemar dari mereka.

  Tempat kelima terletak cecair untuk rokok elektronik dari FLAVOURART syarikat. Ia adalah sebuah syarikat Itali yang mempunyai banyak pilihan. Walau bagaimanapun, pembeli percaya bahawa rasa rokok tidak seperti tembakau. Pilihan terbaik sebelum membeli produk sedemikian akan menjadi percubaannya.

  Setelah menyemak penilaian kami, anda boleh memilih cecair untuk rokok elektronik dengan mudah. Syarikat mana yang lebih baik, anda boleh lihat dengan top-5 kami.

  Rasa cecair yang luar biasa untuk rokok elektronik

  Kami telah membongkar bahawa semua perisa dibahagikan kepada tiga kategori. Setiap daripada mereka menarik dengan cara tersendiri. Adakah anda tahu apa perisa yang luar biasa wujud hari ini?

  Dalam mengejar populariti, banyak syarikat mula mencipta selera sekurang-kurangnya mengejutkan. Sangat, terdapat cecair untuk rokok elektronik dengan rasa cip, Coca-Cola, espresso, keju, saus tomat, gula-gula dan juga kek hari jadi dan pai labu.

  Sekiranya anda terlepas minuman musim panas dan menyegarkan, anda boleh dengan mudah membeli cecair dengan wangian mojito dan pinacolada. Selain koktel, anda juga boleh mencuba mengisi minyak dengan rasa wain dan champagne. Sekiranya anda menonton makanan anda dan hadkan diri anda manis, maka rasa ais krim, kek keju dan makanan lain akan sesuai dengan anda. Malah perokok yang paling cerewet boleh mencari cecair untuk rokok elektronik untuk citarasa anda.

  Sejarah penciptaan rokok elektronik

  Setiap daripada kita tahu apa rokok elektronik. Adakah semua orang tahu siapa yang menciptanya pada tahun mana? Hebatnya, rokok elektronik direka oleh seorang ahli farmasi Cina 16 tahun lalu. Dia sakit dengan kanser paru-paru, tetapi dia tidak dapat melepaskan ketagihan dan dengan itu datang dengan alternatif.

  Yang pertama yang dikeluarkan barang elektronik baru adalah agak mahal, namun, mereka dijual dengan serta-merta.

  Sisi Positif Rokok Elektronik

  Rokok elektronik sejak 10 tahun yang lalu telah diubahsuai secara berterusan. Pengilang menuntut bahawa asap mereka tidak menjejaskan perokok dan alam sekitar. Tidak dinafikan, perkara positif adalah bahawa perkara-perkara perokok sama sekali tidak tepu dengan bau rokok elektronik. Dengan cara ini, tidak seperti biasa, rokok seperti itu dibenarkan di tempat awam.

  Apa pun kualiti positif rokok elektronik tidak dimiliki, mereka juga mempunyai kontraindikasi. Mereka tidak disyorkan untuk wanita hamil dan menyusu, kanak-kanak, orang yang mempunyai penyakit kardiovaskular dan reaksi alergi.

  Ia cukup sukar untuk memilih cecair yang sesuai untuk rokok elektronik. Firma yang lebih baik - kami dapati dalam artikel kami. Jadi, mari kita saksikan. Jika anda hanya berfikir tentang membeli rokok elektronik, maka pastikan anda membaca kontraindikasi individu dan kelebihan pemerolehan masa depan. Jika anda telah membuat pembelian dan tidak tahu bagaimana memilih cecair untuk itu, maka mula-mula memilih kubu yang sesuai dan memutuskan rasa yang dikehendaki.

  Penarafan cecair kami untuk rokok elektronik akan membantu anda untuk memilih bahan api yang paling berkualiti tinggi. Berhati-hati mengkaji komposisi cecair.

  Rokok elektronik - ini adalah alternatif yang sangat baik untuk perokok yang mempunyai pengalaman. Sekiranya anda ingin menyingkirkan ketagihan itu, maka alat elektronik dengan pelbagai rasa, dan kadang-kadang rasa dan perisa yang luar biasa pasti akan membantu anda.

  Laman web untuk kerja-kerja teknikal.

  Kenalan kami

  (Isnin - Jumaat: 9:00 hingga 20:00)

  (Sabtu: 10:00 hingga 18:00)

  • Halaman rumah
  • Artikel
  • Penilaian cecair untuk rokok elektronik

  Penilaian cecair untuk rokok elektronik

  Setiap orang yang membeli rokok atau fesyen elektronik pertama, menghadapi pilihan apa yang belum dicuba, iaitu cecair. Adalah baik bagi mereka yang telah mencuba banyak cecair untuk waking dan mempunyai kesedaran yang pengeluar membuat lebih enak dan lebih baik.

  Kami telah menyediakan penarafan cecair segmen premium dan segmen belanjawan.

  Ia juga harus diperhatikan bahawa kita sudah mempunyai satu artikel tentang cecair terbaik untuk melambung tinggi.

  Tetapi julat kami berkembang, kami dibawa lebih banyak lagi rasa yang menarik dan ekspresif, yang akan kami ceritakan.

  Cecair premium berbeza daripada yang lain, tentu saja, dengan rasa indah, jenama terkenal, reka bentuk kreatif label dan botol. Cecair premium adalah pesanan magnitud yang lebih tinggi daripada wakil segmen lain. Tetapi percayalah dan periksa diri anda bahawa segmen premium akan memenuhi jangkaan anda dan wang yang dibelanjakan.

  Tidak dinafikan bahawa tempat pertama adalah cecair jenama berikut:

  Lima bidak - Jenama legenda, yang berbeza dari semua pesaing oleh karangan yang paling kompleks dan kaya aroma.

  Cecair Elemen - Rasa semulajadi dan terang, menerima beberapa anugerah untuk campuran yang terbaik.

  Cuttwood - jenama Amerika yang terkenal dengan stylistics yang curam dan juga pasukan lumba sendiri.

  Kabus kosmik - salah satu jenama paling popular di Amerika Syarikat.

  Debu Chalk Charlie - pengeluar rasa pencuci mulut yang lazat, dengan perhatian yang sama menghampiri kualiti, reka bentuk pembungkusan, serta penerangan kombinasi rasa.

  Bunny bunuh diri - dicipta oleh peminat bangun, tujuan utama yang merupakan populariti maksimum wap.

  Raja Mahkota - garis pihak ketiga jenama terdahulu dengan nuansanya.

  Atmose - yang paling popular pada masa penerbitan artikel ini adalah jenama Rusia dengan pelbagai campuran yang sangat baik.

  Seperti yang anda tahu, setiap pengeluar mempunyai rasa mahkota sendiri.

  Jadi Lima bidak boleh berbangga dengan rasa berikut:

  Grandmaster (rasa mentega kacang, pisang, karemeli dan krim);

  Lucena (Rum dengan rempah dan pic);

  Castle Long (Bourbon dengan rasa kelapa, vanila, gula perang dan badam goreng);

  Queenside (Rasa jeruk dalam kombinasi dengan vanila).

  Cecair Elemen - terkenal dengan hampir semua citarasa mereka sehingga ke tahap yang sama.

  Di pameran itu, Vape Jam UK 2015 dalam rasa Inggeris Lemonade Pink dicalonkan untuk cecair terbaik tahun ini.

  Pada Vaper Expo UK 2015 Rasa yang sama juga dianugerahkan gelaran cecair terbaik.

  Debu Chalk Charlie adalah penting untuk cecair di bawah nama:

  Madu Badger (dengan rasa tembakau dan warna krim, dengan aftertaste madu);

  Susu Misai (dengan rasa serpihan renyah dengan susu);

  Drama Swirl (palet aprikot dengan aroma pai).

  Cuttwood mewakili salah satu citarasa terbaiknya:

  Susu Unicorn (campuran beberapa rasa krim dengan ekstrak strawberi semulajadi).

  Jangan terlepas pandang dan rasa seperti:

  Gerimis Gula (rasa baking dengan kayu manis dalam campuran dengan warna susu berkrim).

  Rasa di bawah nama:

  Rizab Boss berlimpah dengan keterukan dan kekayaan sensasi (madu, bijirin, kacang goreng melengkapkan naungan krim).

  Dalam julat cecair premium untuk wicking dari Kabus kosmik terdapat dua wakil yang benar-benar terang:

  Susu & Madu (campuran campuran marshmallow, susu dan madu).

  Nutz (strawberi, ditambah dengan minyak badam dengan nota madu).

  Bunny bunuh diri - cecair yang sangat popular di Amerika, juga mendapat ulasan yang baik di Rusia.

  Raja Mahkota - garis yang menarik dari pencipta Bunny bunuh diri. Penguasa Raja Mahkota dihiasi dengan label yang indah dengan cara-cara improvisasi raja-raja dan penguasa.

  Sesungguhnya, cecair premium adalah layak untuk raja-raja.

  Atmose (Atmos) - cecair yang dicipta oleh senegara kita mengikut kanon Amerika produk premium. Barisan ini terdiri daripada tujuh perisa asal, tidak kalah dengan wakil asing.

  Amaru - Buah-buahan tropika dibungkus dengan nota kuat gula-gula getah manis.

  Liar - campuran beri hutan dengan rasa blueberries masak, yang dikumpulkan pada awal pagi, yang menyerap embun yang paling tulen selepas hujan malam. Keindahan rasa Liar Inti vanila, melembutkan rasa.

  Imperator - Rasa pai lemon, membuat goosebumps berjalan di sepanjang badan, seolah-olah dari titisan jus lemon ditinggalkan pada bilah pisau yang baru saja memotong buah sitrus kuning dan segar. Kesegaran rasa lemon mengimbangi aroma ringan pai yang masih hangat.

  Chifles - Rasa pisang tropika yang sebenar, yang dikumpulkan di tebing hutan pulau yang kesepian dengan iklim sepanjang tahun yang berterusan. Nota pisang diperkuat oleh rasa manis yang berkrim, yang mewujudkan satu keseronokan sensual dengan meniup.

  OSK - rasa cookies dari dapur, kesan terlupakan dari zaman kanak-kanak, yang bertujuan untuk mengembalikan cecair kepada OSK. Rasa ini akan memberi anda kegembiraan yang terlupa dalam cookie buatan sendiri yang dimasak dengan teliti.

  Selain cecair segmen premium, ada cecair segmen pertengahan, di antaranya ada wakil yang layak.

  Di sini adalah lebih baik untuk menentukan hanya jenama cecair segmen pertengahan. Kerana jenama yang mewakili makna emas mempunyai senarai perasa yang sangat besar, yang kebanyakannya mono-tastes.

  Seperti yang anda tahu, di kalangan cecair kategori harga pertengahan, semua orang suka dengan tepat rasa mereka. Kerana ia sepatutnya menyebutkan jenama pengeluar, dan rasa untuk anda boleh mengambil perunding di laman web kami, di mana anda boleh memesan dan membeli apa-apa cecair yang dibentangkan untuk rokok elektronik.

  Pengeluar cecair segmen pertengahan, yang terbaik di kelasnya:

  INTRUE Lab - menghasilkan palet besar mono-perisa dari buah dan pencuci mulut, untuk minyak tembakau telur. Semua cecair mempunyai indeks nikotin yang berbeza: 0; 3; 6; 12.

  Peningkatan Merah - satu barisan kombinasi rasa yang terang mendedahkan nota tembakau dan pencuci mulut.

  Crunch Coil - sedikit lebih daripada sepuluh citarasa yang berbeza, beberapa yang anda suka untuk setiap hari melambung tinggi.

  Dileomit - sebuah syarikat muda dari rantau Volga yang menghasilkan empat citarasa yang hebat untuk pembungkusan asal.

  Tinggalkan Balasan

  Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

  89 − 82 =