Ketuhar elektrik

Ketuhar mini-elektrik. Cara memilih oven desktop: petua, ulasan

Ketuhar meja atas akan membantu menyediakan sebilangan besar hidangan. Tidak semua dapur mempunyai peluang untuk menempatkan peralatan berskala penuh. Ketuhar mini datang untuk menyelamatkan.

Mini-ketuhar dipasang di rumah-rumah negara, di kotej. Di dapur kecil boleh digunakan bersama dengan gas atau dapur elektrik.

Kelebihan yang tidak disenangi - saiz kecil, kemungkinan pemasangan padat. Ini tidak menjejaskan bilangan fungsi. Ketuhar elektrik mini-elektrik memberi peluang untuk memasak hidangan yang sama seperti dalam piawai, tetapi hanya dalam jumlah yang lebih kecil.

Ia mudah dibawa dan dipasang di tempat lain. Jika peranti ini tidak digunakan pada masa ini, ia boleh dikeluarkan buat sementara waktu.

Ketuhar meja atas moden biasanya dilengkapi dengan dua unsur pemanas, salah satunya terletak di bawah, dan yang lain berada di bahagian atas. Mereka memastikan pemanasan seragam keseluruhan kelantangan dalaman. Anda hanya boleh menggunakan salah satu daripada mod pemanasan: atas atau bawah.

Jenis ketuhar elektrik:

 • Mini-ketuhar adalah meja.
 • Ketuhar standard ketuhar.
 • Mini ketuhar untuk membuat pizza.
 • Ketuhar mini dengan perolakan.
 • Dapur kecil untuk kafe.

Meja oven boleh dengan satu, dua dan tiga pembakar atau sepenuhnya tanpa mereka.

Sebagai peraturan, bersama-sama dengan peranti, aksesori berikut dijual:

 • Konvensyen - peminat mempercepatkan udara panas sepanjang keseluruhan ketuhar.
 • Grill - SEPULUH, yang terletak di bahagian atas, membentuk keranjang selera pada produk yang dibakar.
 • Meludahkan produk di sekeliling paksi, mempromosikan baking uniform.
 • Pemasa adalah jam yang menunjukkan bahawa ia adalah masa untuk mengambil hidangan yang disediakan, atau peranti yang mematikan oven. Biasanya direka untuk 1 atau 2 jam. Pemasa boleh menjadi model dengan kawalan elektronik dan mekanikal.
 • Defrosting dengan memasak seterusnya berlaku dengan perubahan suhu automatik.
 • Dalam sesetengah model, penutup atas boleh dikeluarkan, maka ketinggian meja atas menjadi lebih kecil.
 • Penunjuk haba sisa menghalang luka bakar, menunjukkan sama ada ia panas atau tidak.
 • Kawalan didih secara automatik mengurangkan suhu di dalam oven.
 • Panduan teleskopik - dikeluarkan dari ketuhar untuk menarik dulang pembakar dengan hidangan yang dimasak adalah mudah.
 • Fungsi penjimatan program membolehkan anda merakam perubahan suhu semasa memasak, untuk menggunakannya kemudian.

Terdapat dua jenis pembersihan yang boleh dilakukan oleh ketuhar sendiri. Ia dihidrolisis (menuang air panas ke dalam kuali) dan pirolisis (di bawah pengaruh suhu tinggi). Tetapi saya masih perlu bekerja sendiri. Tanggalkan kotoran dan sisa secara manual, untuk membersihkan desktop ketuhar elektrik.

Memilih oven mini yang baik, anda perlu mempertimbangkan:

 • Dimensi.
 • Jumlah yang berguna. Dua ketuhar dari saiz yang sama boleh mempunyai nilai yang berbeza dari jumlah yang berguna. Ia bergantung pada jenis peranti.
 • Kehadiran fungsi yang diterangkan di atas.
 • Kawalan ketuhar mini boleh menjadi mekanikal (menukar tombol pengatur), sentuh, elektronik. Jenisnya tidak menjejaskan kualiti makanan yang disediakan di dalam ketuhar.
 • Perhatikan lapisan dalaman. Nah, jika ia tidak melekat. Maka lebih mudah untuk membersihkannya.

Sebelum memilih ketuhar benchtop, tentukan fungsi yang anda perlukan dan ketersediaan ruang. Analisis seberapa kerap anda akan menggunakannya dan berapa banyak makanan untuk dimasak.

Jumlah bahagian dalam oven boleh menjadi 6 hingga 40 liter. Kabinet besar di dalam tidak bermakna bahawa terdapat semua fungsi.

Apabila memilih oven dengan meludah, ingat bahawa ayam di atasnya akan dibakar selama 2 jam. Dan jika anda memotongnya, maka satu jam sudah cukup. Model tanpa meludah lebih murah.

Kuasa peranti sedemikian adalah dari 0.6 hingga 3.2 kW.

Kebanyakan pembeli seperti peralatan saiz sederhana dan kuasa. Mereka agak lapang, tetapi tidak mengambil banyak ruang.

Banyak pengeluar menghasilkan desktop ketuhar elektrik. Bagaimana untuk memilih yang berkualiti?

 • Delfa (China). Nilai yang baik untuk wang. Ia dipanaskan secara merata. Tiada lampu latar. Proses penyediaan boleh dilihat melalui kaca telus. Terdapat dulang pembakar enamel. Mod pemanasan dan gril. Mereka boleh dihidupkan pada masa yang sama. Suhu adalah dari 100 hingga 250 darjah. Elemen pemanasan dihidupkan atau kedua-duanya. Terdapat pemegang untuk lembaran penaik.
 • Mini-oven BORK - perkakas dapur "pintar". Jumlahnya ialah 12-16 liter, 4-5 elemen pemanasan kuarza. Berat - 6 kg. Ia beroperasi pada suhu 50 hingga 130 darjah. Mod perolakan membolehkan anda memanaskan sepenuhnya jumlah keseluruhan ketuhar. Salutan tidak lekat. IQ-sistem pengagihan haba membolehkan ketuhar untuk melaraskan secara bebas suhu bergantung pada mod yang dipilih. Pengurusan difahami. Paparan menunjukkan semua maklumat mengenai proses yang berlaku di dalamnya. Terdapat 9 program automatik di dalam oven. Jika ini tidak mencukupi, anda boleh membuat sendiri. Tetapan program ditukar atas permintaan tuan rumah.
 • Jumlah Redber sebanyak 16-35 liter. Model 30-35 liter mempunyai 25 unit elektrik elektrik. Kuasa mereka ialah 1.6 kW. 3 mod operasi. Fungsi panggangan. Pemasa adalah 2 jam. Termostat laras membolehkan penjimatan tenaga dan masa untuk mengawal operasi ketuhar. Tiada salutan tidak lekat. Set termasuk lembaran penaik dengan pemegang, kisi.
 • "Dream" (Rusia). Ketuhar mini dengan pendirian logam membolehkan anda memasang peranti mana-mana sahaja. Terdapat 2 cincin memasak untuk memasak.
 • Senyum adalah ketuhar mini elektrik dengan kapasiti 8 liter. Pemasa selama 15 minit. Pembungkusan: parut untuk penaik, dulang untuk serbuk, dulang untuk produk.

Komen-komen pembeli mengatakan bahawa desktop mini-oven sangat mudah, ekonomis (menggunakan sedikit elektrik). Saya suka model dengan panduan teleskopik. Mereka membolehkan anda dengan mudah mengeluarkan hidangan yang disediakan dari perkakas.

Nah, apabila di tempat kerja ada ketuhar elektrik elektrik. Ulasan pengguna menunjukkan bahawa ia dapat dengan cepat memanaskan pizza, pai, sandwic. Anda boleh memanaskan teh atau kopi yang disejukkan.

DeLongi - bangku elektrik elektrik kecil. Komen pembeli mengatakan bahawa dengan bantuannya, ia cepat dan mudah memasak daging. Ia dibakar dengan baik, ternyata berair. Kanak-kanak menyediakan pelbagai kaserol.

Salah satu yang terkecil ialah meja elektrik elektrik mini MPM Produkt. Dimensinya adalah 21 x 36 x 28 cm, jumlahnya 9 liter. Kuasa - 0,8 kW. Terdapat panggangan. Tiada hobi.

Kira-kira dimensi yang sama untuk AD Adler ketuhar. Kuasa lebih sedikit - 1 kW. Kedua-dua model ini telah memperoleh populariti yang pantas.

Ketuhar atas meja elektrik untuk penaik. Di mana untuk membeli oven, harga

Tidak ada tuan rumah yang menghormati diri tidak boleh melakukan tanpa ketuhar di dapur, kerana tuan-tuan sebenar masakan kuliner memasak makanan sedemikian di dalamnya bahawa anda menjilat jari-jari anda! Bergantung kepada sumber pemanasan, ketuhar adalah elektrik dan gas. Mana antara mereka yang lebih mudah, semua orang memutuskan untuk dirinya sendiri. Walaupun kuasa tinggi dan penggunaan kuasa tinggi, ketuhar elektrik semakin popular. Terima kasih kepada kepelbagaian mereka, mereka membolehkan anda memasak sebarang hidangan.

Sebab untuk membeli oven elektrik desktop

Di dapur kecil, cara terbaik ialah membeli ketuhar meja atas elektrik. Saiznya kecil, tetapi dalam prestasi ia dapat menggantikan rakan sejawatannya yang lebih besar. Segala-galanya, dari baking hingga memasak daging atau ikan, perkakas akan memasak dengan cara yang terbaik. Menduduki ruang yang minimum, ia akan menjadi pembantu yang sangat diperlukan di dapur, dan meter persegi yang disimpan di bawah mesin basuh atau meja makan untuk hidangan.

Ketuhar atas meja akan menggembirakan anda dengan kos yang kecil. Terdapat model yang boleh didapati untuk setiap keluarga dengan gaji purata. Setelah membeli sendiri oven kecil, anda menyelesaikan masalah dengan memasak di pondok, di sebuah rumah negara. Pada musim panas, anda tidak boleh memikirkan apa-apa yang lebih baik daripada patties segar panggang atau itik panggang. Dengan bermulanya musim sejuk, perkakas elektrik kecil boleh dipindah balik ke apartmen.

Apabila membeli peranti, perhatikan apa ciri yang ada. Pilih pembelian berdasarkan hasil yang dijangkakan. Bergantung pada bilangan proses teknologi, ketuhar elektrik dibahagikan kepada klasik dan pelbagai fungsi. Berikut adalah fungsi utama:

 • Troli ditarik balik. Ia berguna jika anda bosan membakar jari anda, menarik setiap kali dulang pembakar panas dengan tangan anda.
 • Pintu sejuk. Diperbuat daripada bahan khas, ia benar-benar selamat, dan tidak akan menyebabkan luka bakar kepada orang dewasa atau kanak-kanak di dapur.
 • Pemasa. Jangan ketatkan ingatan anda dengan mencatat masa memasak. Bagi anda, ia akan menjadikan pemasa elektronik. Ia sama ada akan mengeluarkan bunyi ciri, atau mematikan peranti.
 • Rotisserie. Adakah anda bermimpi untuk menyediakan kebab shish di rumah atau membakar ayam? Kemudian pilih oven elektrik dengan tudung terbina dalam. Ia berputar dengan motor elektrik, dan makanan sama-sama digoreng dari semua pihak.
 • Grill. Fungsi ini akan menarik minat peminat daging atau produk ikan dengan kerak panggang yang renyah. Gril itu kelihatan seperti lingkaran, bertukar secara ringkas, memberikan makanan rasa asalnya.
 • Program pemanasan. Ketuhar elektrik moden dilengkapi dengan lebih daripada 10 mod pemanasan dikawal dari panel sentuhan. Dengan pilihan anda, anda termasuk haba atas atau bawah, pemanasan sengit, cara produk pembelotan.
 • Enjin yang tidak tercemar. Untuk keselesaan yang lebih besar apabila menjaga ketuhar, ia ditutup dengan enamel yang sangat halus, enamel kuat. Bagi zarah tongkatnya yang lebih teruk lemak dan terbakar, ia lebih mudah untuk dibersihkan.
 • Pembersihan pirolisis dan hidrolisis. Apabila menggunakan pilihan pembersihan pertama di dalam, suhu sehingga 300 darjah dicipta, lemak sisa pada dinding kabinet dibakar. Kelemahan rejim ini adalah bau di apartmen. Untuk pembersihan hidrolisis, air dituangkan ke dalam lembaran pembakar, yang menguap apabila pemanasan dan mengalir ke kuali bersama-sama dengan gris.
 • Konvensyen. Ini adalah peminat khas yang dipasang di dalamnya, untuk merata seluruh kabinet dan menghalang makanan dari terbakar di satu pihak.

Ketuhar elektrik klasik

Dalam ketuhar klasik, pemanasan dijalankan dari bahagian bawah atau dari atas, anda boleh menggunakan sekaligus dua mod pemanasan, dan juga panggangan. Lain-lain fungsi seperti almari elektrik tidak akan menggembirakan anda. Ia digunakan untuk baking dough, menggoreng daging atau ikan, memanaskan semula makanan, mengeringkan sayur-sayuran. Ketuhar dipanaskan oleh dua tiub tubular, terletak di atas dan di bawah. Sesetengah model moden mempunyai ludah dan gril.

Dengan fungsi gelombang mikro, perolakan, gril

Kompor elektrik seperti itu dipanggil pelbagai fungsi. Perbezaan utama mereka dari klasik adalah bahawa mereka tidak mempunyai dua, tetapi empat sepuluh. Ketuhar dipanaskan dari atas, dari bawah, dari dinding sisi dan belakang. Terima kasih kepada mod perolakan, udara panas dengan cepat dan merata menyebar ke seluruh ruang, jadi anda berjaya memasak dua hidangan pada masa yang sama.

Untuk membakar pai, pai, pizza, ketuhar elektrik pelbagai fungsi digunakan dalam mod biasa, termasuk dua pemanas. Untuk mempercepat proses memasak, gunakan kipas. Sambungan semua pemanas adalah dinasihatkan apabila membakar beberapa hidangan pada tahap yang berbeza. Sekiranya anda hanya perlu memasak piring dari atas, hanya tan teratas dihidupkan. Dan jika anda memerlukan kerak kemerah-merahan pada semua pihak, grill diaktifkan.

Sekiranya tiada ketuhar gelombang mikro dalam isi rumah, anda akan menguntungkan untuk membeli peranti dengan fungsi gelombang mikro. Ia mempunyai peranti khas yang dipanggil magnetron, menghasilkan gelombang kekerapan ultrahigh. Setelah membuat pembelian sedemikian, anda akan menjimatkan wang dan ruang di dapur, menggabungkan dua alat berat dan dimensi dalam satu kecil, tetapi sangat berguna.

Berpikir tentang membeli oven elektrik, mula-mula menilai keadaan pendawaian elektrik anda. Bergantung pada model, oven menggunakan purata 2-4 kW elektrik. Ini banyak, dan tidak semua pendawaian akan bertahan. Tanya pakar jika masuk akal untuk membeli oven, atau untuk alasan keselamatan, lebih baik memilih peranti alternatif lain dengan kuasa yang lebih rendah.

Untuk keluarga 2-3 orang, sebuah ketuhar elektrik bersaiz sederhana sesuai - sehingga 55 cm dalam dan sehingga 60 cm lebar Jika dimensi sedemikian terlalu besar untuk dapur kecil anda, terdapat ketuhar yang lebih kecil - lebar 45 cm Dalam kabinet itu, makanan yang kurang dapat ditampung daripada secara besar-besaran, dan bersedia untuk dua dulang pembakar akan menjadi sedikit lebih lama, tetapi anda akan memenangi sebahagian besar ruang bebas di dalam ruangan. Jika anda sering menggunakan ketuhar elektrik dan memasak untuk keluarga yang besar, perhatikan ketuhar elektrik dengan dimensi 70x90 cm.

Menggunakan ketuhar meja atas

Apabila anda datang pada musim panas ke dacha di mana tiada gas, segera teringat idea peralatan elektrik untuk memasak - dapur elektrik dan oven. Dalam keadaan ini, mereka tidak boleh digantikan. Relau elektrik moden telah melangkah jauh ke hadapan, dan hari ini mereka sama sekali tidak serupa dengan ketuhar oven ketuhar lama yang berada di setiap apartmen pada penghujung abad yang lalu. Betapa menyenangkannya untuk memiliki peralatan keajaiban di ladang - ketuhar elektrik kecil dengan dapur dan bahkan beberapa pembakar. Dia tahu bagaimana untuk membakar dan memasak.

Ketuhar mini adalah mudah untuk pengangkutan dalam pengangkutan, ia ringan dan mudah alih. Semua orang boleh memasang dan mendayakannya. Dan jika sekian lama keperluannya hilang, peranti itu dapat dengan mudah dihapuskan dan tersembunyi di dalam almari atau tempat terpencil lain. Untuk musim sejuk, dia, bersama anda, akan berpindah ke sebuah apartmen, di mana juga ia tidak akan berlebihan. Ketuhar elektrik pelbagai fungsi akan menggantikan dapur gas anda, BBQ, shashlik, microwave, mengambil ruang minimum di dapur.

Apabila anda ingin meletakkan kek dalam ketuhar, ia mesti dihidupkan dan disejukkan dengan baik. Jika anda hanya membeli sebuah ketuhar elektrik, dan tidak tahu berapa lama yang diperlukan untuk memanaskan badan, rak tengah kabinet, meletakkan halaman putih kosong, menghidupkan unit pada pemanasan maksimum dan ambil perhatian masa yang selepas itu ia akan menjadi coklat. Jadi, anda akan tahu berapa minit yang anda perlukan untuk meletakkan pai dalam ketuhar.

Di rak bawah oven elektrik, mudah untuk memasak dan memasak hidangan yang berlainan, dan pada baking panggang tengah. Produk daging dan ikan membungkus dalam lapisan dua foil dan letak di tengah-tengah kuali supaya mereka sama rata goreng. Untuk memasak, gunakan besi tuang, seramik atau tembikar. Ia dilarang keras untuk meletakkan bekas plastik di dalam ketuhar. Mulailah memasak dalam ketuhar yang dipanaskan, dan selesaikan dengan suhu minimum.

Bosch

Mengikut analisis maklum balas pelanggan, mereka telah menduduki garisan teratas dalam penarafan populariti di kalangan produk sejenis selama bertahun-tahun. Pengeluar ini sentiasa meningkatkan model, memperkenalkan fungsi baru. Oleh itu, pada tahun 2014, beliau menjemput perhatian pembeli oven dengan convection wap, menggantikan pengukus. Penggunaan haba residu EcoChef memastikan penyelesaian yang lembut dalam proses memasak selepas mematikan ketuhar. Antara inovasi lain Bosch HBA - termostat dan fungsi lembut menutup pintu. Ketuhar mempunyai 5 mod gelombang mikro, perlindungan daripada kanak-kanak.

Mereka dibezakan oleh nisbah kualiti harga yang paling tepat. Mereka padat, dilengkapi dengan lampu latar, pemasa, kaca telus, yang tidak mengganggu proses menggoreng. Pada panel atas terdapat dua zon memasak, yang masing-masing dipanaskan pada suhu yang dikehendaki. Dengan bantuan oven seperti itu, anda akan memasak apa-apa dari borsch untuk kek percutian.

Ia dicirikan oleh penggunaan kuasa yang rendah, walaupun pemanasan maksimum ia hanya 0.79 kWh. Fakta ini penting bagi banyak keluarga yang memilih ketuhar elektrik. Ketuhar boleh menjalankan 5 program yang berbeza untuk menyediakan hidangan. Terima kasih kepada reka bentuk yang elegan, moden, teknik Hansa sesuai dengan sempurna ke pedalaman mana-mana dapur.

Syarikat ini menghasilkan peranti yang lebih berkuasa, penggunaan kuasa mereka ialah 1300 Watt. Mereka sangat cepat mendapat suhu yang diperlukan. Termostat mudah akan membantu dalam memilih rejim haba yang dikehendaki. Waktu memasak akan ditandai dengan pemasa, dia akan mematikan ketuhar pada masa yang tepat dengan isyarat bunyi ciri. Di dalam ketuhar elektrik Delta terdapat cahaya, pintu tertutup hermetically dilengkapi dengan kaca telus.

Ini kecil tetapi pelbagai fungsi oven secara sukarela menarik mata pelanggan. Dilengkapi dengan lembaran penaik dan parut, ia bukan sahaja membantu anda memasak makan malam, tetapi juga membakar roti buatan sendiri. Ukuran kecil dan reka bentuk yang bagus akan membuat ketuhar elektrik ini hiasan dapur. Ekonomi dari segi elektrik dan mudah untuk digunakan, ketuhar Delongi akan menjadi hadiah terbaik untuk wanita tercinta anda.

Ia adalah plat dua pembakar dengan ketuhar. Tahap pemanasan mereka adalah laras. Oven adalah klasik, dengan dua unsur pemanasan, atas dan bawah. Tahap pemanasan ketuhar dikawal oleh pengawal suhu khas. Jumlah ketuhar - 19 liter, lebar - 50 cm, tinggi - 30 cm Salah satu kelebihan model ini adalah harga yang agak rendah dengan kualiti yang baik.

Anda boleh memilih dan membeli model ketuhar elektrik kegemaran anda di mana-mana pasar raya atau kedai perkakasan. Jika anda tidak suka berjalan di sekitar kedai-kedai, buka komputer anda dan cari kedai online untuk kejuruteraan elektrik, di sana anda pasti akan mencari apa yang anda mahukan. Untuk tidak membuat kesilapan dalam memilih, gunakan bantuan perunding jualan, tanyakan kepada mereka semua soalan yang berkaitan dengan anda. Kos ketuhar tabletop elektrik berbeza dari 13,000 hingga 78,990 rubel. Mereka dijual di kedai-kedai seperti di Moscow:

Nama kedai, alamat

"Eldorado", st. Sh.Okrytoe, 9, st.1

Technosila, ul. Pr.Andropova, 8

"M. Video", Krasnaya Presnya Str., 23-B, st.1

"Eldorado", st. Sh.Okrytoe, 9, st.1

Technosila, ul. Pr.Andropova, 8

"M. Video", Krasnaya Presnya Str., 23-B, st.1

Pilih dan beli cara yang mudah untuk anda model ketuhar elektrik tertentu yang anda boleh di kedai dalam talian berikut:

Apakah jenis ketuhar elektrik yang boleh saya beli?

Dari bahagian bawah hati saya cadangkan, model ini sangat berjaya

Bakar elektrik tablet secara beransur-ansur mula menggantikan gabungan biasa periuk gas dengan ketuhar (atau plat gabungan dengan ketuhar). Selain itu, ramai suri rumah menolak gabungan yang lebih moden - sebuah dapur dengan ketuhar yang terbina dalam dapur yang memihak kepada unit elektrik desktop. Apakah dapur elektrik yang telah memenangi hati para tukang masak? Ia harus diperhatikan dengan pelbagai fungsi. Anda boleh membeli ketuhar elektrik meja untuk membakar dengan:

mengekalkan suhu sepanjang keseluruhan proses memasak hidangan ini,

dalam banyak model terdapat indikator terbina dalam haba baki, yang akan memberi amaran kepada tukang masak, bahawa mesin itu belum disejukkan lagi, anda perlu berhati-hati,

model yang paling canggih mempunyai sensor mendidih, apabila cecair cair, suhu secara automatik berkurangan dan dikekalkan pada tahap yang dikehendaki,

pasaran menawarkan ketuhar elektrik dengan fungsi pembelahan untuk produk separuh siap, perkakas itu sendiri akan mengoyak produk dengan membina rejim suhu sedemikian rupa sehingga produk separuh siap akan dimasak sebagaimana mestinya mengikut resipi,

sesetengah relau elektrik dilengkapi dengan pengesan logam, iaitu, mereka tidak berfungsi jika tidak ada hidangan logam di dalamnya. Di sini dalam kes ini, pelayan wanita perlu bertanya sama ada fungsi ini dimatikan, jika tidak memasak dalam gelas atau hidangan seramik tidak mungkin.

Bagaimana untuk memilih ketuhar elektrik meja. Bercakap tentang ciri-ciri teknikal ketuhar elektrik desktop, pertama sekali ia memberi perhatian kepada kapasiti unit. Pengilang label produk dengan kecekapan tenaga, tetapi kelas "A" - yang paling menjimatkan - tidak boleh membawa faedah dari segi menjimatkan elektrik berbanding dengan peranti yang lebih berkuasa kelas "C". Banyak bergantung kepada resipi hidangan terpilih - dengan cepat dan menggunakan suhu tinggi menyediakan hidangan, atau memerlukan penaik panjang, menyikat, merana. Kirakan manfaat dalam kes sedemikian sangat sukar.

Apabila memilih ketuhar, pertimbangkan dimensinya, bukan sahaja luaran tetapi juga isipadu dalaman, bagaimana ketat pintu ditutup, ketebalan kaca (atau kaca mata) di pintu, kehadiran gratings tambahan dan dulang.

Perlu diingatkan bahawa kelebihan ketuhar elektrik termasuk kekompakan mereka, keupayaan untuk berpindah dari tempat ke tempat, pemasangan yang diperlukan pada masa tertentu. Malangnya, banyak ketuhar elektrik bukan sahaja memanaskan dari dalam, tetapi juga memanaskan ruang di sekeliling mereka, ini juga perlu diambil kira dan untuk mengetahui dari penjual berapa model ini terlindung.

Membeli sebuah dapur elektrik, pengguna berminat dalam kombinasi optimum parameter harga fungsi-fungsi. Dan, mungkin, anda perlu memikirkan proses pembelian - adakah anda memerlukan model yang pelbagai, lebih mahal, atau akan ada satu unit mudah dengan satu set fungsi yang kecil. Mengapa membayar sesuatu yang anda tidak akan gunakan? Hanya selepas menimbang semua kebaikan dan keburukan adalah untuk membeli ketuhar elektrik meja kegemaran, maka jangan memarahi diri anda tentang membeli peralatan yang tidak perlu atau menduplikasi. Yang, lebih-lebih lagi, akan kekacauan meja.

Dan kini anda boleh memilih dan membeli oven mini di Ozone hypermarket dalam talian>9gt;

Ulasan mengenai ketuhar elektrik meja

Melihat dengan teliti teknik ini, seseorang tidak dapat menolong membayangkan apa yang lebih baik atau lebih buruk daripada ketuhar konvensional. Jadi, ia tidak lebih buruk dan tidak lebih baik, ia hanya lebih kecil dan itu kelebihannya.

Ingat bagaimana anda mahu membakar beberapa epal untuk sarapan atau membuat telur dadar untuk anak, masak sandwic panas atau buat beberapa keropok. Dan apa yang berhenti? Betul, saya tidak mahu memasukkan ketuhar yang besar kerana beberapa sandwic, tunggu sehingga ia panas, dan kemudian ia akan mengambil masa yang lama untuk menyejuk, dan ketuhar tidak akan bertahan lama.

Di sini untuk kes-kes seperti itu, desktop, mengikut ulasan orang-orang yang menggunakannya, ia sesuai dengan sempurna.

Tetapi ini bukan semua yang mampu. Mahu seluruh ayam? Akan. Adakah anda mahu membakar kek, pai, daging atau ikan? Tidak masalah. Ya, walaupun semua mawar dan cantik akan menjadi, terutamanya jika terdapat perolakan.

Tambahan seterusnya apabila menggunakan unit ini - tidak perlu jongkok atau terus membongkok untuk memeriksa kesediaan hidangan.

Dan satu lagi penambahan yang bagus, dinyatakan dalam maklum balas pelanggan - kemudahan penjagaan. Permukaan oven elektrik adalah enamel, tahan terhadap kotor dan terbakar, secara amnya, sebagaimana mestinya. Dalam perjuangan untuk pengguna, pengeluar pergi untuk bertemu dengan tuan rumah sama ada - dilengkapi dengan pembersihan pyrolytic atau hidrolisis, terdapat juga model dengan penapis menyerap minyak.

Segala-galanya dibakar sama rata, terdapat konveksi, panggangan, dulang untuk serbuk, meludah, kuali, parut, potongan untuk mengeluarkan ludah dan bakar.)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

7 + 3 =