Cinema Home Mahal

Penilaian 2017: Pawagam Rumah Top 10

Peranti teknikal moden meningkatkan keselesaan hidup kita. Pilih teater rumah terbaik yang akan membantu kami menyusun penarafan untuk 2017. Kami menawarkan anda satu senarai sepuluh model yang paling popular, yang anda akan dapat menikmati gambar berkualiti tinggi dan bunyi sekeliling di musim sejuk dan pada musim panas, tidak meninggalkan rumah. Kami akan memikirkan mana dari teater rumah yang dibentangkan adalah yang paling berkesan dan lebih baik daripada yang lain untuk mengatasi tugas-tugas.

Set yang diberikan telah ditetapkan pada kedudukan terakhir penarafan kami. Penampilan bergaya teater rumah dengan Blu-Ray digabungkan dengan parameter teknikal yang sangat baik. Membolehkan anda membuat kesan panggung wayang sekarang. Kuasa jumlah penceramah adalah 1000 W. Kehadiran Bass Boost - sebuah teknologi yang dibangunkan khusus untuk membina bass di dalam sistem. Keupayaan untuk memaparkan filem dalam format 3D akan membolehkan anda menikmati filem sebanyak mungkin, dan mengelilingi bunyi 5.1 saluran akan melengkapkan imej berkualiti tinggi. Kos berbeza-beza antara 17682 - 23990 rubel.

 1. Bunyi sekeliling cantik.
 2. Banyak mod audio.
 3. Mudah dipasang.
 4. Reka bentuk yang bergaya dan padat. Ia boleh digantung di dinding.
 5. Harga yang baik.
 1. Kelantangan maksimum yang tidak mencukupi.
 2. Operasi kipas dalam unit sistem boleh didengar.
 3. Tiada kabel HDMI yang disertakan.
 4. Wayar pendek.
 5. Tidak dapat memainkan lagu terakhir yang dimainkan.

Pada kedudukan kesembilan, panggung Sony terletak. Peranti ini mempunyai reka bentuk yang menarik dan sesuai dengan ke dalam rumah. Kuasa 1000 watt memberikan bunyi yang berkualiti tinggi, mewujudkan kesan kehadiran. Proses sistem akustik 5.1 dan menghilangkan semua bunyi dari trek audio. Sokongan untuk format Blu-ray 3D akan memberikan kesan yang unik apabila menonton filem 3D. Kos sistem adalah dari 21000 hingga 29990 rubel.

 1. Kos yang berpatutan.
 2. Bunyi hebat.
 3. Reka bentuk yang menarik.
 4. Sokongan untuk format yang berbeza.
 5. Wayar panjang.
 6. Menonton filem dari Internet.
 7. Kawal dengan jarak jauh dari TV.
 8. Bahan berkualiti.
 9. Mudah dipasang dan dikonfigurasikan.
 1. Suis panjang.
 2. Carian yang merugikan dalam direktori, dengan sejumlah besar fail sukar dikurus.
 3. Tiada penyamaan manual.

Teater rumah LG HB805P dengan Blu-Ray mengambil tempat kelapan penarafan kami. Gaya cantik, serta pelaksanaan berkualiti menjadikannya sangat popular. Kuasa adalah 850 watt. Untuk mencapai bunyi yang sempurna dalam 5.1 akustik, fungsi khas disediakan, termasuk 7 jenis tetapan. Selain bunyi yang sangat baik, teater rumah membolehkan anda mendapatkan gambaran yang paling realistik. Kosnya ialah 9990 Rubles.

 1. Reka bentuk menarik penceramah dan pemain.
 2. Bunyi bersih tanpa campur tangan walaupun pada jumlah maksimum.
 3. Subwufer berkualiti tinggi.
 4. Keupayaan untuk dipasang ke dinding pada kuku, pada pendirian atau di atas meja.
 5. Wayar panjang.
 6. Mencipta perasaan kehadiran lengkap.
 7. Keupayaan untuk mengemaskini.
 8. Harga berpatutan.
 1. Menu menyusahkan.
 2. Penggemar bising di belakang pemain dan laci memandu.
 3. Radio mesti ditala dan dicari secara manual.

Garis ketujuh milik model BDV-E370 dari Sony, dengan jumlah kapasiti 850 watt. Ciri-ciri Blu-ray memberikan kualiti imej yang tiada tandingannya. Suara sekeliling murni tanpa gangguan daripada sistem speaker 5.1 melengkapi kandungan visual kualiti hebat. Ia juga membolehkan menonton video dalam 3D, mewujudkan kesan kehadiran. Pemain dikendalikan menggunakan alat kawalan jauh. Ciri main balik wayarles yang mudah membolehkan anda melakukan tanpa wayar tambahan di dalam rumah. Harga purata adalah 14,990 rubel.

 1. Gambar yang hebat.
 2. Subwoofer berkualiti, akustik yang baik.
 3. Operasi yang mudah dan intuitif.
 4. Banyak tetapan.
 5. Pemasangan cepat.
 6. Penampilan yang bergaya.
 1. Tidak membakar fail yang lebih besar daripada 4 GB.
 2. Kepekaan radio yang lemah.
 3. Wayar pendek pada pembesar suara.
 4. Suis panjang.

Tempat keenam diduduki oleh model LAB540W dengan akustik 4.1 dan menyokong Blu-ray. Peranti ini dicirikan oleh bass yang mendalam dan bunyi yang jelas tanpa gangguan. Imej berkualiti tinggi, serta sokongan untuk format 3D, mewujudkan suasana yang paling realistik ketika menonton filem. Hebat untuk permainan konsol, pemain, TV. Menyokong pelbagai format dan media, yang memungkinkan untuk memainkan hampir apa-apa kandungan video atau muzik. Kuasa jumlah penceramah ialah 320W. Harga purata ialah 14,999 rubel.

 • Reka bentuk yang bergaya.
 • Keterampilan, fungsian.
 • Kompak.
 • Bunyi yang berkualiti tinggi.
 • Harga berpatutan.
 • Perisian yang tidak dibangunkan.
 • Perumahan plastik.

Kedudukan kelima milik model BDV-E6100 dengan Blu-ray. Ciri ini adalah keupayaan untuk memindahkan muzik komunikasi tanpa wayar. Terima kasih kepada 5.1 akustik kit, bunyi tulen dengan bass yang mendalam dicapai. Kuasa jumlah penceramah adalah 1000 W. Sokongan untuk imej definisi tinggi, serta format 3D membantu membenamkan diri anda dalam dunia filem dan memberi banyak tera baru. Kos adalah dari 27990 hingga 31990 rubel.

 1. Bunyi yang hebat, bass yang baik.
 2. Imej berkualiti.
 3. Reka bentuk yang menarik.
 4. Bahan yang boleh dipercayai.
 1. Tidak menyokong kebanyakan format video yang dirakam dari Internet.
 2. Memecahkan kipas penyejuk.
 3. Terlalu mahal.
 4. Ia tidak mungkin untuk menyesuaikan jumlah semasa main balik, hanya melalui menu.
 5. Input USB yang tidak selesa.
 6. Tidak ada kabel HDMI dan kabel untuk menyambung isyarat audio digital.

Pada baris keempat penarafan itu adalah jenama rumah panggung yang elegan LG. Sistem akustik 9.1 menyediakan bunyi yang tiada tandingan dengan kedalaman maksimum dan terperinci. Jumlah kuasa adalah 1460 W. Imej berkualiti tinggi dalam format HD Penuh digabungkan dengan bunyi sekeliling, serta sokongan untuk Blu-ray 3D mencipta kesan maksimum kehadiran. Kosnya berbeza dari 34499 hingga 42150 rubel.

 1. Pemasangan bahan yang berkualiti tinggi.
 2. Suara bersih dan kuat tanpa gangguan.
 3. Pembesar suara tanpa wayar.
 4. Semua format multimedia yang popular disokong.
 5. Kerja cepat.
 6. Kos yang mencukupi.
 7. Prestasi luaran yang menarik.
 8. Sambungan mudah.
 1. Tidak ada kedalaman suara yang mencukupi.
 2. Memecahkan.
 3. Subwoofer berwayar dengan dawai lemah.
 4. Pemain yang menyusahkan.
 5. Perlahan dan matikan, lama bereaksi untuk menukar fungsi.

Yang ketiga dalam senarai adalah model Panasonic SC-HTB520 dengan sokongan untuk Blu-ray. Ia mempunyai penampilan luar yang menarik. Imej HD penuh terperinci dengan sokongan untuk format 3D akan menunjukkan kegembiraan yang benar kepada para pecinta filem berkualiti. Bunyi berkualiti tinggi sistem akustik Kelas 2.1 disediakan oleh fungsi Dialog Clear-Mode yang digabungkan dengan bass yang mendalam dan berkuasa. Jumlah kuasa speaker adalah 240W. Harga purata peranti ialah 14,990 rubel.

 • Subwufer wayarles.
 • Pemasangan dinding mudah.
 • Bunyi sekeliling.
 • Kompak.
 • Reka bentuk yang bergaya.
 • Tiada wayar tambahan.
 1. Untuk sistem 2.1 kos yang tinggi.
 2. Kualiti bunyi tidak sepadan dengan harga.
 3. Hum adalah dari subwoofer pada jumlah yang rendah.

Baris kedua penarafan kami adalah dengan betul diberikan kepada model Philips HTB3520G dengan sokongan untuk Blu-ray, yang merupakan pilihan ideal untuk hobi yang menyenangkan. Jumlah kapasiti adalah 1000 W. Imej terperinci yang berkualiti tinggi menjadikan filem yang paling banyak dilihat mungkin. Bass tepu, serta kualiti hebat sistem speaker 5.1, membolehkan anda mencapai kesan yang diinginkan tanpa melawat pawagam. Kos adalah dari 15990 dari 19990 rubel.

 1. Perhimpunan dan pemasangan mudah.
 2. Kawalan jauh yang mudah.
 3. Rasa cantik yang tidak mengganggu.
 4. Jelas bunyi tanpa herotan, walaupun pada jumlah yang tinggi.
 5. Kerja cepat Blue-ray, pengiktirafan fail pada pemacu kilat USB dalam folder.
 6. Nilai yang baik untuk wang.
 • Terlalu ringan, ragut mudah bergerak.
 • Kemasukan perlahan, disertai dengan bunyi yang tidak dapat difahami.

Teater rumah yang terbaik dan paling popular mengikut penarafan 2017 ialah Samsung HT-F9750W. Suara tulen dan imej definisi tinggi tepu menarik banyak pembeli. Pembesar suara akustik 7.1 dengan kuasa total 1330 watt memberikan bunyi sekeliling murni tanpa gangguan. Kedalaman suara dicapai, serta pelbagai nada bunyi dihasilkan semula. Semua ini memberikan rasa rendaman lengkap. Imej yang diperoleh hasil daripada penukaran pemain Blu-ray adalah kualiti yang tiada tandingannya. Kosnya adalah dari 53999 hingga 76890 rubles.

 • Ketiadaan wayar.
 • Reka bentuk yang bergaya.
 • Fungsi.
 • Bunyi jelas volumetrik.
 • Subwufer yang baik.
 • Panel kawalan mudah dengan lampu latar.
 1. Satu input USB.
 2. Lajur tidak boleh digantung, anda hanya boleh meletakkan.
 3. Tidak semua format disokong.

Teater rumah terbaik pada tahun 2017 adalah yang paling mahal. Ini tidak menghairankan, kerana sistem teater rumah terbaik memenuhi beberapa keperluan serentak. Teknik ini mestilah berbeza kebolehpercayaan.

Untuk mencapai kesan maksimum rendaman dalam ruang filem, peranti itu mesti direka menggunakan teknologi terkini dalam bidang imej dan bunyi.

Selain itu, kemudahan pemasangan dan konfigurasi, serta kemudahan pengurusan peranti dan fungsinya adalah penting. Kelebihan model ini adalah ketiadaan wayar dan reka bentuk luaran yang bergaya. Ini dan banyak perkara lain menjelaskan kos tinggi penyelesaian teknikal yang paling berjaya.

Sebelum membeli sebuah teater rumah tertentu, periksa kelebihan dan kekurangannya untuk menentukan mana yang terbaik untuk tujuan anda. Kedudukan di atas teater rumah berdasarkan maklum balas pelanggan dan akan membantu anda untuk mengetahui teater rumah yang lebih baik untuk dibeli.

Penarafan teater rumah terbaik pada tahun 2017

Sistem bunyi sekeliling yang digunakan di teater rumah memberi kesan yang bagus untuk menonton filem terutamanya yang cerah. Di samping itu, pembelian keseluruhan peralatan akustik dari satu pengilang tidak termasuk ketidakserasian peralatan. Untuk memilih teater rumah terbaik untuk diri sendiri, tentukan senarai keperluan yang anda buat untuk peralatan ini. Ketahui ciri-ciri model yang telah memasuki bahagian terbaik.

Untuk mengenali teater rumah yang lebih baik, apabila memilih model, perhatikan prestasinya. Ciri penting ialah kuasa, sokongan untuk pelbagai format main balik dan fungsi tambahan. Semua orang tahu bahawa semakin tinggi kuasa sistem speaker, semakin baik kualiti bunyi.

Ramai model bajet mempunyai kuasa yang rendah (80-100 W). Walau bagaimanapun, nilai ini mencukupi untuk memastikan kualiti bunyi yang baik di sebuah pangsapuri kecil. Walau bagaimanapun, pawagam rumah terbaik pada tahun 2017 oleh syarikat-syarikat seperti Sony, Samsung, LG, dan lain-lain, mempunyai kuasa lebih tinggi (dari 1000 W).

Teknologi yang baik sentiasa mempunyai rizab kuasa yang besar, walaupun semua potensi tidak dapat digunakan. Ini adalah kerana pada tahap kuasa tinggi yang mendengar pada jumlah kecil dan sederhana akan kurang menyimpang. Oleh itu, peralatan yang mempunyai ciri teknikal seperti itu lebih penting.

Pawagam rumah terbaik sentiasa mempunyai fungsi yang baik. Model moden boleh dilengkapi dengan penceramah tanpa wayar, menjadikannya sangat mudah untuk meletakkannya. Kompleks canggih juga mempunyai sokongan untuk WI-FI dan Bluetooth, membaca format video yang paling biasa.

Satu fungsi penting adalah kehadiran USB-port, yang memungkinkan untuk menonton filem dari pemacu denyar. Model baru dilengkapi dengan sokongan untuk 3D, Blu-Ray, TV Pintar dan lain-lain tambahan berguna.

Jika anda tertanya-tanya yang lebih baik untuk membeli teater rumah pada tahun 2017, lihat bahagian atas kompleks pelbagai fungsi moden. Penarafan ini berdasarkan maklum balas positif daripada pengguna. Pada asasnya, ia melibatkan teknologi dari pengeluar terkenal dunia.

Model bajet ini sentiasa dimasukkan di bahagian atas teater rumah terbaik pada tahun 2017. Akustik kuasa tinggi - 1000 W - mempunyai reka bentuk bergaya yang indah. Radiator depan dibuat dalam bentuk alat lantai panjang. Bahagian belakangnya bersaiz kecil, mudah ditempatkan di rak.

Peranti video mempunyai port USB, yang mana anda boleh melampirkan pemacu kilat USB atau cakera keras. Peralatan ini menyokong Blu-Ray, TV Pintar. Teknologi Bluetooth membolehkan memainkan fail media daripada tablet atau telefon pintar. Model ini menerjemahkan imej yang berkualiti tinggi, dengan bantuan yang dibuat oleh 3D-gambar.

 • bunyi yang berkualiti;
 • kuasa tinggi;
 • pelbagai fungsi;
 • ketersediaan radio;
 • kos rendah.

Menurut pembeli, ini adalah salah satu teater rumah terbaik pada tahun 2017. Suara sangat bersih dan mendalam, jumlah kuasa akustik ialah 1200 watt. Apabila tiang pembuatan, serat aramid digunakan, iaitu inovasi. Bahan ini mampu memberikan bunyi yang berkualiti tinggi. Hi Fi teknologi dengan ketara mengembangkan keupayaan peralatan.

Sekiranya anda mempunyai WI-FI, anda boleh mengawal teater rumah dari telefon pintar anda, menggunakannya sebagai alat kawalan jauh. Peralatan ini dilengkapi dengan banyak pelabuhan, yang mana anda boleh dengan mudah menyambung sebarang peralatan. Terdapat fungsi karaoke yang akan merayu kepada kebanyakan pengguna.

Daripada kelebihan pembeli yang dikenal pasti:

 • kuasa;
 • bunyi berkualiti tinggi tulen;
 • mengeluarkan sejumlah besar format;
 • banyak penyambung;
 • harga rendah.

Antara kekurangan itu didapati:

 • tali penyambung terlalu tipis.

Pengilang Korea, yang terkenal dengan peralatannya yang berkualiti, telah menghasilkan kompleks pelbagai fungsi, yang patut mendapat penghargaan yang tinggi dari pembeli. Pembesar Suara 5.1 menyediakan bunyi yang sangat baik dengan bass kuat. Kedudukan kuasa total ialah 1000 W.

Pemaju telah menyediakan peranti ini dengan sokongan untuk 3D, Smart TV, Full HD. Peralatan membaca format yang paling dikenali, termasuk yang dari pemacu USB. Terdapat antara muka wayarles yang menyediakan sambungan mudah ke mana-mana alat. Terdapat sistem karaoke.

Pembeli berpuas hati dengan kelebihan berikut:

 • bunyi yang baik, bass yang mendalam;
 • banyak fungsi tambahan;
 • sokongan untuk Bluetooth, Wi-Fi;
 • reka bentuk luar comel;
 • Harga berpatutan.

Antara kekurangan yang dinyatakan:

Teater rumah ini adalah peranti bajet. Ia sering termasuk dalam yang terbaik, dari segi nisbah kualiti harga. Akustik cukup kuat - 1000 watt. Terdapat sokongan untuk format Full HD, yang membolehkan anda menonton filem dengan imej berkualiti tinggi. Plus adalah keupayaan untuk melaraskan jarak frekuensi rendah dan tinggi secara berasingan.

Terdapat sokongan Bluetooth. Peralatan ini dilengkapi dengan pelbagai antaramuka, yang membolehkan untuk menyambung sebarang peralatan moden.

Sistem ini memainkan format paling popular, termasuk Blu-Ray.

 • bunyi lancar dan jelas pada sebarang kelantangan;
 • perhimpunan kualitatif;
 • kemudahan pemasangan dan konfigurasi;
 • kemungkinan menyambung peralatan tanpa wayar;
 • kos yang berpatutan.
 • sambungan tidak stabil melalui Internet.

Pawagam yang diberikan mempunyai format sistem akustik 7.1. Jumlah kuasa speaker adalah 1330 watt. Menurut pembeli, bunyi model Samsung ini sangat berkuasa dan berkualiti tinggi, yang disediakan oleh kehadiran penguat jenis lampu. Set terdiri daripada empat tingkat berdiri penutur tinggi, yang kelihatan sangat menarik.

Dengan teknologi Multiroom Link, anda boleh mengawal peranti dari mana saja di dalam bilik. Sokongan untuk format Ultra HD dan Full HD 3D membolehkan anda melihat filem dengan imej berkualiti tinggi.

Pembeli telah mengenal pasti faedah berikut:

 • kuasa tinggi dan kesucian bunyi;
 • kehadiran penguat tiub;
 • reka bentuk luaran yang bergaya;
 • perhimpunan kualitatif;
 • sebilangan besar fungsi.
 • kosnya agak tinggi, tetapi, mengikut pengguna, peralatan itu bernilai wangnya.

Model pawagam ini tergolong dalam kategori harga pertengahan. Pengilang telah dilengkapi peranti dengan set akustik lanjutan 9.1. Pembesar suara mempunyai kapasiti 1460 watt. Empat pemancar bunyi tambahan menyediakan bunyi berbilang saluran besar-besaran.

Sistem penghantaran isyarat Cinema Cinema 3D inovatif membolehkan anda untuk mendapatkan bunyi surround yang sangat realistik. Penggunaan serat aramid menghilangkan sebarang gangguan apabila memainkan fail media. Satelit belakang mempunyai sambungan tanpa wayar, jadi mereka boleh diletakkan di mana-mana tempat yang mudah. Peranti ini menyokong Wi-Fi, Bluetooth, membaca banyak format.

Pembeli telah mengenal pasti faedah berikut:

 • bunyi yang bersih dan mendalam di mana-mana jumlah;
 • kuasa tinggi;
 • pelbagai fungsi;
 • terdapat karaoke;
 • Harga berpatutan.
 • wayar nipis di subwoofer;
 • penyamakan tidak cukup mudah.

Model ini tergolong dalam teknologi kelas premium. Di sini kita menggunakan teknologi terkini, yang membolehkan bunyi membuatnya lebih tebal dan realistik. Format inovatif Dolby Atmos pertama kali direalisasikan dalam AS ini. Format ini memungkinkan untuk meniru bunyi di mana-mana di ruang. Menurut pemilik pawagam ini, dalam proses menonton filem itu ada rasa penuh multidimensi.

Akustik mempunyai format lanjutan 7.2. Peralatan ini dilengkapi dengan pelbagai antarmuka untuk menyambungkan pelbagai peralatan. Terdapat sokongan untuk Wi-Fi dan Bluetooth. Isyarat video diterbitkan dalam standard Ultra HD 4K baru.

 • bunyi berbilang saluran realistik;
 • berkualiti tinggi dan kesucian bunyi;
 • kebanyakan format dimainkan;
 • sebilangan besar penyambung;
 • kualiti membina yang baik.

Sebelum membeli, saya pergi melalui banyak model. Saya mahu membeli Sonya, tetapi saya kecewa. Dalam pembicara baru, penekanannya bukan pada bunyi, tetapi pada penampilan. Akibatnya, saya membeli LG BH9540. Suara itu cukup baik, walaupun, pada pendapat saya, ia kurang mendalam. Membina kualiti, penceramah belakang adalah wayarles, yang sangat mudah. Dengan bluetooth anda boleh menyambungkan tablet, beech, telefon pintar. Disc membaca semua yang saya telah cuba. Dengan minus saya boleh atribut bahawa untuk masa yang lama peralatan dihidupkan. Juga, pelbagai fungsi perlahan dihidupkan. Tidak benar-benar menyukai fakta bahawa subwoofer dibuat berwayar. Secara umum, saya berpuas hati dengan peralatan, dengan harga yang rendah.

Saya memilih model LG LHB755 untuk menonton filem dan mendengar muzik. Kualiti suara untuk peralatan bajet sangat baik. Gembira dengan kehadiran pelbagai output, antaranya HDMI. Telefon pintar ini boleh digunakan sebagai alat kawalan jauh. Terdapat sambungan tanpa wayar (Wi-Fi, bluetooth). Saya mempunyai pengendali satelit, menonton filem berkualiti tinggi. Saya berpuas hati dengan pembelian.

Saya membeli Samsung HTJ5530 untuk menonton filem dan mendengar radio. Pemikiran lama, yang lebih baik untuk dipilih. Bunyi gembira, berkualiti baik. Untuk masa yang lama dia tidak dapat menubuhkan stesen radio, dan apabila mendengar muzik dari radio, terdapat latar belakang. Apabila menonton filem, tiada latar belakang, semuanya baik-baik saja. Daripada kelemahan lain - tidak suka konsol, tidak selesa. Dan, wayar pendek pada pembesar suara.

Saya membeli rumah teater Sony BDVE4100. Suara itu sangat baik, subwoofer yang kuat. Untuk bilik kecil ia sangat sesuai. Apabila mendengar muzik pada jumlah purata, tiada bunyi bising. Menyokong format yang paling biasa, pemacu yang ditetapkan, semuanya berbunyi. Anda boleh menyambungkan alat yang berbeza, sangat mudah. Apabila menonton filem dengan kualiti gambar bluryey adalah menakjubkan. Berputar dengan cepat, tidak brek. Peralatan yang sangat baik untuk harganya

Best Home Cinema, 2016 Rating

Siapa yang tidak bermimpi membenamkan diri dalam suasana pawagam dengan bunyi yang kuat dari semua pihak, tanpa meninggalkan rumah. Tapi teater rumah mana yang lebih baik untuk dipilih? Soalan ini akan dijawab penarafan teater rumah pada tahun 2016, disusun oleh pengguna tapak "Yandex.Market".

Oleh kerana teater rumah yang lengkap tidak dapat difahami tanpa TV yang baik, kami mencadangkan mengkaji penarafan TV berkualiti tinggi pada 2016, dan bahagian atas TV 55-inci yang terbaik.

Kami juga mengemas kini penarafan dengan membuat senarai teater rumah terbaik pada tahun 2017.

Harga purata: 23 000 rubel.

Mulakan senarai teater rumah terbaik pada model 2016 Samsung - HT-J5530K. Bunyi yang baik (5.1 akustik), penceramah berkuasa (jumlah kuasa dalam 1000 W), sokongan untuk format media biasa. Kekurangan: tetapan radio tidak berbeza dalam kesederhanaan dan kejelasan, apabila mendengar audio dan radio - latar belakang frekuensi tinggi penceramah, dan wayar pendek.

Harga purata: 19 700 rubel.

Kuasa penceramah adalah separuh lebih rendah - 500W, tetapi akustik juga 5.1. Selepas bunyi biasa "dari TV," perbezaan itu akan dirasakan oleh seorang pemuzik yang tidak mempunyai pendidikan muzik, yang telinga telah menderita dari beruang yang telah datang kepada mereka. Malangnya, bunyi ketika memainkan fail audio tidak lagi begitu baik. Sesuai untuk mereka yang memerlukan teater rumah hanya sebagai tambahan kepada TV.

Harga purata: 30 000 Rubles.

Akustik 5.1, penceramah dengan kuasa total 1000 W dan harga adalah satu setengah kali ganda lebih tinggi berbanding dengan kedudukan sebelumnya. Reka bentuk moden yang indah, kawalan jauh mudah, bunyi yang kuat dan jelas. Tetapi tidak lama - mengikut maklum balas pengguna, selepas beberapa bulan, penceramah mula membuat bunyi.

Harga purata: 19 000 Rubles.

Satu lagi kedudukan murah dalam penarafan, tetapi tidak seperti nombor 9, kuasa lajur dari Philips - 1000 W, sambungan wayarles "belakang" dan keupayaan untuk melihat mkv.

Masalah bermula dengan pengurusan. Separuh daripada fungsi tidak berfungsi, dan separuh lagi berfungsi melalui tunggul-tunggul.

Harga purata: 21 000 rubel.

Reka bentuk bergaya dan ketat, 4 input HDMI, omnivorous - melihat dan membaca hampir semua format yang tersedia, baik wi-fi. Apabila anda menonton bunyi TV 5.1, tetapi anda perlu mendengar audio dalam mod 2.1. Sekiranya anda mahukan bunyi yang lebih baik - anda perlu membeli penguat luaran. Kuasa jumlah akustik - 1000 W.

Harga purata: 18 700 Rubles.

Yang paling banyak belanjawan di kalangan teater rumah terbaik. Suara berbilang saluran yang baik (5.1 akustik, kuasa pembesar suara 1000 W) dengan banyak tetapan. Aplikasi SideView TV yang sangat mudah. Kelemahan - menyambungkan pembesar suara melalui wayar, menu tidak selesa dengan gambar kecil dan hanya satu HDMI.

Harga purata: 26 300 Rubles.

Jumlah kuasa lajur 1000 W. Bunyi yang baik, bass kuat, menyokong semua format, termasuk melihat fail melalui rangkaian atau cakera keras luaran. Wayar panjang akan membolehkan anda meletakkan speaker sebagai mudah untuk pengguna. Kontra: operasi internet lambat melalui wi-fi.

Harga purata: 23 900 rubel.

Pilihan yang murah untuk mereka yang memerlukan bunyi yang baik (5.1 akustik, kuasa pembesar suara 1000 W). Dalam set lengkap dengan bunyi pengguna menerima reka bentuk yang bergaya, peluang menonton mkv, wi-fi, antena radio dan keserasian yang sangat baik dengan TV Sony. Cons: tidak melihat fail .ts.

Harga purata: 39 870 rubel.

Tempat kedua dalam penarafan teater rumah pada 2016 diduduki oleh satu lagi model syarikat Samsung - HT-H7750WM. Ia mempunyai reka bentuk bunyi dan gaya yang indah. Plus besar adalah kekurangan wayar. Banyak tetapan akan membolehkan anda mendapatkan bunyi yang anda perlukan (akustik 7.1, pembesar suara dengan kuasa masuk 1330 W). Walau bagaimanapun, terdapat juga keburukan: mod dihidupkan dengan hanya satu butang, peningkatan kerumitan tetapan.

Harga purata ialah 62,700 rubel.

Yang paling banyak teater rumah terbaik pada 2016 mengikut pengguna - yang paling mahal semua yang berpartisipasi dalam ranking. Reka bentuk bergaya sesuai dengan keadaan apa pun. Suara yang indah - besar, kuat, yang membezakan teater rumah ini dari semua yang lain; terutamanya menyenangkan kualiti kesan bunyi filem (akustik 7.1, kuasa penceramah) 1330 W). Tambahan besar adalah ketiadaan kabel yang hampir tidak lengkap. Kekurangan: hanya satu port USB dan kesukaran dengan main balik fail, resolusi yang melebihi 1080.

BASETOP adalah penerbitan harian penarafan dan senarai teratas dari seluruh dunia, disusun oleh agensi penarafan terkemuka, dan juga dibuat berdasarkan maklum balas dan ulasan pembeli dan pengguna sebenar. kaedah yang mengambil kira pembahagian kerusi kepada populariti produk / perkhidmatan, harga, penilaian dan ulasan pengguna, dan dengan itu mencerminkan terbaik nisbah harga / kualiti. Kami membantu orang memilih barangan dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi dan juga memperkenalkan pembaca kepada peristiwa, perkara dan fenomena yang paling menarik di dunia.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

74 − = 64