Reka bentuk bilik untuk seorang lelaki muda dalam gaya moden

Reka bentuk bilik kreatif untuk seorang lelaki muda

Lelaki muda moden - orang muda yang aktif yang berminat dengan teknologi inovatif, mahu mempunyai alat yang bergaya. Dalam pemahaman tentang lelaki muda, ruang peribadi juga harus dipenuhi dengan objek yang diperlukan dan berfungsi. Apabila menghias bahagian dalaman bilik remaja, disarankan mengikuti trend minimalis. Biasanya lelaki tidak suka kekacauan bilik yang berlebihan. Ini harus diambil kira apabila membuat reka bentuk dalaman yang selesa untuk seorang lelaki muda. Dan untuk menjadikan bilik berfungsi dan cantik, disarankan untuk berkenalan dengan nasihat profesional.

Peraturan utama ialah reka bentuk dalaman bilik untuk seorang lelaki muda dalam foto, sepatutnya semudah mungkin. Oleh itu, semua item dipilih dengan mengambil kira fungsi, praktikal dan kemudahan penggunaan. Pertama sekali, anda perlu memilih tempat tidur. Ia boleh menjadi katil atau katil sofa. Bilik lelaki moden tidak boleh dipenuhi tanpa tempat kerja yang selesa. Untuk pengaturannya meja yang luas tersedia, di mana ia mungkin untuk mengatur komputer atau komputer riba, alat tulis. Sekiranya bilik kecil, pilihan terbaik adalah meja yang dilengkapi dengan kotak, yang akan menyimpan dokumen, klip kertas, pena, pensel, penahan dan bekalan pejabat lain. Oleh itu, tempat kerja mestilah mengandungi kerusi yang selesa atau kerusi yang selesa.

Untuk menyimpan pakaian, baju dan dasi atau pakaian sukan, anda memerlukan almari yang selesa dan lapang. Untuk melakukan ini, almari atau almari pakaian tradisional. Perhatikan bahawa kabinet perlu dilengkapi dengan sistem storan yang mudah, gantungan, rak. Segala butiran pakaian harus diletakkan sedemikian rupa sehingga memerlukan waktu yang lama untuk mencari pakaian sehari-hari.

Ciri-ciri mandatori yang tidak dipertikaikan di bilik lelaki muda, mesti ada TV. Ia dipasang di dinding di seberang katil. Terima kasih kepada lokasi ini, ruang berguna disimpan, dan orang muda mendapat peluang untuk melihat rancangan TV kegemaran, selesa selesa di atas katil atau sofa.

Satu pilihan, tetapi disukai oleh banyak konsol permainan lelaki muda, juga boleh diletakkan di dalam bilik. Bar yang diisi dengan minuman tanpa alkohol kegemaran akan membantu untuk menambah keadaan.

Pakar dalam bidang psikologi, disarankan di bilik remaja untuk memperuntukkan ruang untuk bengkel tersebut. Biarkan ia menjadi sudut kecil di mana alat-alat yang diperlukan akan diletakkan. Sudah tentu, peralatan besar tidak boleh dimuatkan di dalam bilik seluas 10 meter persegi, tetapi satu set alat yang paling diperlukan akan membolehkan seorang anak muda untuk kadang-kadang terlibat dalam pembaikan kecil barangan isi rumah.

Reka bentuk dalaman bilik lelaki muda boleh dihiasi dengan warna coklat, kelabu, bata, hitam dan putih. Dalam bilik lelaki 12 sq.m. Warna direndam dan neutral berlaku. Interior boleh dihiasi dan dalam warna pastel, tetapi tidak setiap orang mahu tinggal di bilik krim-beige.

Lelaki lebih suka dikelilingi oleh perabot kayu, praktikal perabot, jumlah minimum hiasan hiasan, pilihan minimalis untuk bukaan tingkap yang menghias. Tiada langsir dengan ruffles dan bunga. Reka bentuk bilik adalah 12 meter persegi untuk seorang lelaki muda, harus bercakap mengenai kekuatan dan kekejaman pemilik.

Walaupun lelaki itu tinggal di Khrushchev kecil, dan kawasan biliknya tidak melebihi 12 sq.m. Di sini, anda juga boleh menguruskan ruang yang selesa. Rahsia utama adalah pergerakan setiap perincian keadaan. Iaitu, perabot harus diubah dengan mudah dan mudah dipindahkan. Ini akan membolehkan orang muda untuk mengubah rupa bilik dengan tangannya sendiri, mengikut kehendak dan kebijaksanaannya sendiri. Untuk memastikan perabot itu mengekalkan penampilannya untuk masa yang lama, untuk kerusi dan sofa, adalah disyorkan untuk menjahit selimut yang boleh ditanggalkan, yang boleh dicuci dengan mudah jika perlu.

Orang muda moden suka menghiasi dinding bilik mereka dengan lukisan atau inskripsi asal. Agar tidak merosakkan permukaan dengan corak amatur, anda boleh menggunakan kertas dinding dengan imej kereta, motosikal. Memilih mana-mana bahagian dinding, anda bukan sahaja akan menghiasi bilik untuk lelaki muda dengan cara yang asal, tetapi juga mewujudkan ruang untuk impuls kreatif. Pada wallpaper foto, anda boleh membiarkan seorang lelaki muda membuat inskripsi artistik.

Sekiranya seorang lelaki muda berminat dengan lukisan artistik, dinding di dalam bilik boleh dicat dengan nada neutral, yang akan berfungsi sebagai kanvas untuk kreativiti.

Bagi lampu, tidak semua orang muda lebih suka lampu terang. Penyelesaian terbaik adalah memasang sconces, lampu lantai, lekapan mini lampu bilik 10 sq.m. tempatan. Keputusan sedemikian adalah yang paling praktikal dan rasional.

Oleh itu, walaupun bilik untuk seorang lelaki muda terletak di Khrushchev, ia boleh dihiasi dengan bergaya dan bergaya. Lebih-lebih lagi, penciptaan reka bentuk dalaman kreatif, agak realistik untuk dilakukan oleh diri sendiri. Pereka bentuk memberi jaminan bahawa sebarang teknik menghias bilik dibenarkan apabila membuat reka bentuk dalaman kreatif. Satu-satunya perkara yang perlu ditinggalkan ialah penggunaan plot yang agresif dan warna-warna yang sangat terang. Butiran ini merengsakan jiwa dan memberi kesan negatif terhadap kesejahteraan keseluruhan orang muda yang tidak matang secara moral.

Interior bilik untuk lelaki itu: 50 idea-idea foto

Untuk mencipta bilik untuk seorang lelaki adalah lebih rumit berbanding dengan seorang gadis yang mempunyai umur yang sama. Mengapa, anda terkejut? Lagipun, lelaki suka minimalism. Tempat tidur, meja komputer, penyangkut baju atau almari pakaian, ruang duduk. Di sini, pada dasarnya, itu sahaja.

Walau bagaimanapun, kesukaran terletak dalam membuat premis selesa, tetapi tanpa keterlaluan, secara visual menarik, tetapi tanpa kekurangan warna dan warna.

Cadangan kami akan membantu menjadikannya lebih cepat dan pantas, sambil menikmati proses!

Keperluan untuk bahagian dalam bilik untuk lelaki

Apabila merancang dalaman untuk lelaki dalam memilih julat warna, memilih barang hiasan dan perabot untuk bilik lelaki muda, anda boleh bergantung pada pandangannya sendiri. Tetapi apa yang anda boleh mendengar sebagai tindak balas? Perkara utama adalah mudah, selesa dan bergaya.

Dan warna yang mereka mahukan bukan marmar, dan perabotnya sekurang-kurangnya, dan beberapa butiran pasti akan dilupakan. Dan kemudian mereka sendiri akan terkejut dengan pertapaan pedalaman.

Oleh itu, kita akan membuat diri kita, tetapi melalui prisma pilihan remaja.

Cahaya dan elegan

 • Warna tidak terang dan tidak terang. Walau bagaimanapun, aksen yang terang boleh dimasukkan.
 • Fungsi. Setiap objek seharusnya tidak begitu, tetapi memainkan peranan yang diberikan kepadanya.
 • Gaya pedalaman adalah laconic. Tidak mungkin seorang lelaki muda akan suka berseri-seri, Empayar atau provensi. Tetapi minimalism, loteng, berteknologi tinggi, sesuatu etnik dan juga seni deco akan menyebabkan kelulusannya.
 • Zonasi. Bilik itu harus dibahagikan dengan jelas ke tempat untuk tidur, berehat, bekerja, menunjukkan hobi, menerima tetamu.
 • Bahan mudah untuk dijaga. Minimum tekstil, terutama hidup lama.
 • Begitu juga dengan langsir tingkap. Lelaki lebih seperti tirai, tirai roller, tirai roller.

Mungkin, semasa mengatur bilik lelaki muda, keperluan lain akan muncul. Mereka juga, semasa pembaikan perlu memberi perhatian.

Bilangan zon berfungsi bergantung pada saiz bilik dan pada bentuknya. Teknik yang digunakan: visual (jika bilik kecil) dan konstruktif (jika kawasan itu dibenarkan).

Konstruktif atau zon dengan bantuan partition, kami sekali menumpukan seluruh artikel, di mana secara terperinci dan dengan contoh yang diterangkan.

Kedua-dua zon utama sepatutnya berada di dalam bilik untuk lelaki muda - ia adalah kawasan tidur dan kawasan kerja. Dan setiap daripada mereka boleh menggabungkan beberapa fungsi lagi.

Bahagian dalaman bilik tidur untuk seorang lelaki boleh tanpa katil. Kemudian mudah untuk melengkapkan dan kawasan rekreasi, penerimaan tetamu. Pouffes mudah alih, sofa sudut, sofa lipat, kerusi biasa atau tanpa bingkai akan sesuai dengan sempurna.

Di dalam bilik yang luas untuk meletakkan katil

Di dalam bilik yang lebih kecil dan bukannya katil sofa yang selesa

Untuk perkara yang anda perlukan sebuah almari. Sebuah almari pakaian yang standard boleh mengambil banyak ruang, seperti bilik persalinan. Walaupun terdapat bilik persalinan dengan saiz kecil.

Sekiranya ruang membenarkan, letakkan meja kopi. Terdapat model di mana anda boleh menukar ketinggian meja.

Cermin lantai, meja persalinan untuk seorang lelaki muda tidak diperlukan. Ia cukup untuk memperuntukkan rak berasingan untuk peralatan mandi (atau hanya menggantung rak dinding) dalam almari pakaian dan salah satu facade perabot untuk membuat cermin.

Di kawasan ini terdapat meja (dengan atau tanpa komputer), rak buku, rak, kabinet lain, kerusi, kerusi (jika ada bilik).

Sekiranya seorang lelaki muda mempunyai hobi, maka anda boleh menubuhkan zon peribadi di sana. Memasang alat muzik, simulator, kuda-kuda, teleskop, menggantungkan corkboard untuk poster di dinding, meletakkan kabinet terbuka untuk mempamerkan koleksi, dan sebagainya.

Sebuah bilik untuk seorang pemuda berusia 18 tahun yang suka muzik

Kepentingan dalam pemuda 25 tahun serba boleh

Pengezonan bilik yang sempurna

Kawasan kerja harus ringkas dan tidak dibebani dengan butiran. Jika tidak, menumpukan pada kerja atau memberi diri anda sepenuhnya kepada hobi akan sukar.

Reka bentuk bilik tidur untuk seorang lelaki muda (selepas semua, sebahagian besar bilik ini adalah satu) adalah menarik jika anda berfikir tentang beberapa butiran.

 • Pintu ayunan digantikan dengan pintu gelangsar. Anda tidak akan percaya, tetapi akan ada lebih banyak tempat. Sudah tentu tanpa pintu ia adalah buruk, kita masih ingat tentang kehidupan peribadi.
 • Perabot-pengubah. Sofa pouffes, meja kopi dengan kaki yang boleh dilaras tinggi, katil kerusi, beg kerusi atau bantal besar di lantai.
 • Dalam bidang ini, jika ada, terdapat sebuah almari, rak atau katil.
 • Fasad cermin pada almari pintu gelangsar boleh digantikan dengan rotan atau matte, dihiasi dengan gaya yang sesuai untuk gaya.
 • Di dalam almari menyembunyikan semua yang dimiliki oleh pemilik bilik, tetapi pada masa ini dia tidak memerlukannya. Lelaki muda berumur 19 tahun ke atas tidak cenderung berkecamuk ruang (sampah tidak dikira).

Lelaki itu termasuk pelbagai hitam dan putih, warna biru tua, hijau, warna sejuk. Cuba buat projek reka bentuk di salah satu daripada 25 program untuk reka bentuk dalaman dan bermain dengan warna. Jangan lupa tentang aksen yang terang.

 • Skala pastel cahaya untuk perabot dan hiasan dinding akan selaras dengan perabot gelap: krem ​​atau gading dan coklat, pasir dan biru gelap (hampir hitam).
 • Interior hitam dan putih klasik dengan tempat terang.
 • Warna gelap dan cahaya spektrum yang sama: coklat dan coklat muda, hijau gelap dan zaitun, biru-hitam dan kelabu, burgundy dan merah jambu-berpasir.

Accents boleh berfungsi sebagai panel hiasan di dinding, kusyen, kerusi komputer, gambar atau lukisan dalam bingkai yang terang, permaidani di lantai.

Bilik klasik untuk seorang lelaki berusia 23 tahun

Bilik lelaki - pedalaman direka dalam warna neutral

Nada hijau terang akan menggembirakan lelaki muda itu

Oleh kerana bilik itu kediaman, bahan-bahan juga mesti berkualiti tinggi. Terdapat juga beberapa keperluan: kepraktisan dan kemudahan penjagaan.

 • Siling ini hanya boleh menyelaraskan atau memasang siling ketegangan.
 • Dinding harus ditutup dengan kertas dinding yang boleh dibasuh atau di bawah lukisan, dilapisi. Sekiranya gaya memerlukannya, kerja-kerja brickwork dan panel kayu dibenarkan.

Tembok bata - dengan cara yang moden

Siling pelbagai peringkat membahagikan bilik ke zon.

Hiasan dinding akan membantu pengezonan bilik untuk lelaki muda 20 tahun - menggunakan bahan yang berbeza atau warna, lukisan. Untuk tujuan yang sama, siling pelbagai peringkat dipasang.

 • Terdapat papan parket atau lamina di atas lantai. Anda boleh meletakkan permaidani kecil dengan longgokan pendek.
 • Di tingkap tingkap atau tirai Rom, tirai kain atau tirai roller. Dari gorden, lipatan, tirai berat lebih baik untuk menolak. Untuk keselesaan, anda boleh menggantung langkan kain lut lembut.

Tekstil, barang hiasan dipilih sesuai dengan gaya dan pilihan yang dipilih oleh lelaki muda itu. Pencahayaan - supaya cahaya itu cukup, tetapi tidak memukul mata dan tidak mengganggu.

Bilik boleh menjadi cerah

Ini adalah bagaimana kawasan rekreasi boleh kelihatan

Beberapa arah dalaman moden mengalu-alukan penggunaan bahan sintetik. Tetapi jangan lupa bahawa bilik itu kediaman, dan budak menghabiskan sebahagian besar masa di sini selepas belajar atau bekerja. Jadi cuba gunakan bahan semulajadi.

Huraikan pelbagai pilihan untuk reka bentuk dalaman untuk seorang lelaki muda boleh menjadi jauh tak terhingga. Kami hanya membawa perubahan tesis. Selebihnya akan membantu gambar-gambar - mereka dengan jelas menunjukkan apa ruang dalaman lelaki itu boleh.

Ya, sangat bagus untuk melihat bilik-bilik tersebut. Benar, saya selalu menghadapi kekurangan ruang. Oleh itu, saya fikir saya perlu membeli varian katil dua tingkat dengan katil di atas dan meja dari bawah. Penyelesaian ideal untuk pangsapuri kecil.

Nah, hanya segalan ide! Kos mukjizat ini sangat menarik, kemungkinan besar akan terbang ke dalam sen. Dia menunjukkan anaknya tidur dalam bentuk mesin taip, tidak ada had untuk kegembiraan, kini dia mahukan ini.

idea yang menarik dengan besbol bilik mandi - tidak intipati ia adalah untuk besbol, tetapi jika anda melihat ke masa depan, membayangkan bilik tidur bukan untuk budak kecil, dan masa depan seorang remaja, anda boleh membuat bilik tidur dalam semangat "kolledzha9raquo;. almari pakaian mudah dan katil (kos satu pada gambar mungkin tidak terlalu tinggi) dan butiran halus pedalaman untuk membeli secara beransur-ansur.

Apa artikel yang menarik! Di dalamnya terdapat banyak pilihan untuk mengatur bilik tidur untuk seorang budak lelaki. Saya fikir jika anda mendekati kreatif ini dan mengambil kira kepentingan anak anda, segala-galanya akan berlaku. Lebih-lebih lagi, kini terdapat pilihan perabot dan aksesori yang sangat besar. Harga adalah berbeza, jadi tidak sukar untuk membeli segala-galanya.

Ramai idea tentu saja! Saya pasti akan berfikir tentang bagaimana untuk menghiasi bilik apabila anak itu membesar. Saya ingin membeli banyak, tetapi harga menggigit dan tidak membenarkan anda melakukan apa yang anda mahukan.

Oh, jika semua ini boleh dibeli pada zaman kanak-kanak saya. Tidak akan ada yang lebih bahagia daripada saya. Sebagai seorang kanak-kanak, saya telah membaca novel-novel pengembaraan dan saya mahu bilik itu dilengkapi dengan cara ini. Tetapi sebaliknya terdapat kerusi lipat yang bodoh, dan susunan bilik yang tidak jelas, sangat menyesal.

Top 10 blog teratas

25 program terbaik untuk pereka dalaman

20 buku terbaik mengenai reka bentuk dalaman

20 filem yang patut dilihat sebelum menghiasi rumah anda

Dinding kayu di dalam bilik tidur: 11 contoh yang akan membuat anda gembira

Bagaimana untuk menjadi pereka dalaman

Bilik almari pakaian dengan saiz kecil: 31 foto

Reka bentuk bilik tidur dengan katil bayi

25 pilihan reka bentuk dinding dengan TV di ruang tamu

Bagaimana untuk zonate sebuah bilik dengan partition

Rumah di gaya Victorian

Komen Terkini

 • Софья к записи Bagaimana untuk menjadi pereka dalaman: di mana untuk bermula dan apa yang harus saya ambil?
 • Ivan ke rekod Pengezonan bilik dengan partition - idea dan cara
 • Petr Vasilievich untuk merekodkan Reka bentuk kabinet bilik tidur: 50 idea reka bentuk yang akan meningkatkan produktiviti anda
 • Maria ke rekod Bagaimana untuk menjadi pereka dalaman: di mana untuk bermula dan apa yang perlu saya ambil?
 • Natalia Ivanovna untuk merakam hiasan dinding dengan TV di ruang tamu: 25 gambar

© Design mania, Baru dalam dunia reka bentuk dan seni bina

Mencetak semula bahan tapak hanya jika ada hiperpautan.

Bilik tidur lelaki asal: reka bentuk dan 5 warna

Selalunya untuk bilik tidur lelaki memilih gaya minimalis yang menggabungkan kesederhanaan dan kefungsian. Bahagian dalam bilik lelaki, sebagai peraturan, sangat berbeza dari seluruh bilik di dalam rumah. Ini adalah akibat keinginan lelaki untuk mencipta bilik tidur yang paling berfungsi, serta kekurangan sebarang hiasan tambahan di dalam bilik. Selalunya untuk bahagian dalaman bilik tidur lelaki memilih gaya minimalism, kerana ia dibina atas fungsi dan ruang, yang paling sesuai untuk bilik tidur lelaki. Lebih banyak mengenai gaya ini dan bukan hanya bercakap di bawah.

Bahagian dalam bilik tidur untuk seorang budak lelaki atau seorang bujang boleh dihiasi dengan gaya minimalis. Gaya ini dihalang dan tidak masuk akal, jumlah elemen hiasan di dalamnya adalah minimum. Juga hebat untuk gaya berteknologi tinggi dan klasik biasa, tetapi secara umum, reka bentuk bilik tidur sarjana boleh menjadi apa-apa, perkara utama adalah bahawa lelaki itu sendiri selesa di dalamnya.

Bilik tidur lelaki adalah tempat di mana seorang lelaki berada, mendapat kekuatan, dan juga melakukan perkara kegemarannya, sebagai contoh, membaca atau mendengar muzik. Untuk keselesaan, lebih baik untuk memisahkan zon di bilik tidur dengan jelas. Mengalu-alukan kehadiran almari, supaya jangan sampah bilik.

Reka bentuk bilik tidur lelaki boleh menjadi apa-apa, perkara utama adalah untuk seorang lelaki menjadi selesa

Sebagai tempat untuk meletakkan pakaian, anda boleh memilih pilihan perabot berikut:

Di dalam bilik lelaki semua harus berada di tangan dan tanpa elemen hiasan yang tidak perlu, yang terdapat dalam jumlah besar di bilik tidur gadis-gadis.

Katil di bilik tidur lelaki adalah lebih baik untuk memilih dengan tilam yang baik. Ia juga mungkin untuk memasang sofa lipat yang praktikal, tetapi di atas meja sisi katil pasti ada lampu moden. Di atas tingkap-tingkap langsir atau tirai yang ketat.

Bahagian dalam bilik tidur lelaki: apa yang harus diambil kira

Sebagai tambahan kepada fakta bahawa harus ada tempat tidur yang selesa di dalam bilik seorang lelaki, anda juga harus menjaga bahagian kerja bilik.

 • Meja tulis;
 • Cahaya yang cukup;
 • Kerusi atau kerusi berlengan;
 • Keruk;
 • Kabinet.

Meja dengan komputer riba atau komputer mestilah moden dan berfungsi. Beri perhatian kepada jadual dengan papan kekunci gelangsar, buku dan rak cakera, dengan laci yang berbeza dan rak kertas. Kerusi atau kerusi juga perlu selesa dan moden, belakang boleh menjadi ortopedik.

Di dalam bilik tidur lelaki, di samping katil yang selesa, terdapat juga: meja, almari pakaian, batu karang, kerusi atau kerusi

Bagi almari pakaian, kebanyakan lelaki lebih suka menggantung benda-benda mereka supaya mereka tidak meremukkan. Dada digunakan hanya untuk pakaian dan seluar dalam rumah, baju, seluar, jaket dan barangan pakaian lain yang disimpan oleh lelaki muda pada gantungan. Pilihan ideal dalam kes ini adalah almari, yang membolehkan anda menggabungkan laci dada dan almari pakaian.

Anda boleh meletakkan sesuatu di rak, dan menggantung sesuatu, manakala almari pakaian mengambil sedikit ruang, ia membolehkan anda untuk menyembunyikan segala-galanya di belakang pintu.

Ramai lelaki suka menonton TV atau memainkan permainan yang berbeza, berbaring atau duduk di atas katil, jadi jika tempat itu membenarkan, ia tidak diperlukan untuk menutup TV dan menyambung konsol permainan. Lebih kecil bilangan aksesori dan unsur hiasan berbanding bilik tidur wanita tidak bermakna tidak ada mana-mana di dalam bilik tidur seorang lelaki sama sekali. Lukisan yang cantik dan menarik, patung-patung dan benda-benda kecil lain boleh hadir di bilik tidur lelaki, tetapi mereka akan sama sekali berbeza, lebih rumit dan tidak biasa. Bilik tidur untuk seorang lelaki muda berusia 20 tahun harus berfungsi untuk membolehkannya belajar dan bekerja dengan baik.

Reka bentuk bilik tidur untuk seorang lelaki muda

Di bilik tidur untuk seorang lelaki muda, anda perlu menggabungkan keselesaan dan kepraktisan, serta meninggalkan ruang kosong untuk hobi. Pereka moden mengesyorkan untuk memperuntukkan di bilik tidur satu kawasan khas untuk bengkel ini, ia boleh menjadi sudut dengan sebuah kuda atau rak buku dengan kerusi yang selesa atau luar biasa. Mengenai reka bentuk warna, anda boleh memilih sebagai warna tepu dan gelap, dan tenang.

Walau bagaimanapun, cara terbaik untuk menghiasi dinding di bilik tidur lelaki adalah sesuai:

Reka bentuk bilik tidur untuk seorang lelaki muda perlu difikirkan supaya kepraktisan dan keselesaan digabungkan, serta tempat untuk kawasan kerja

Warna-warna ini digabungkan dengan sempurna, mengambil elemen hiasan dan linen katil dalam skema warna yang sama adalah mudah. Lantai terbaik diletakkan dengan parket kayu gelap. Sudah tentu, penyelesaian warna bergantung pada reka bentuk dalaman. Sebagai contoh, untuk minimalism dan teknologi tinggi, anda boleh memilih warna cahaya seperti kelabu atau putih, untuk klasik dan moden, anda boleh memilih warna biru, hijau, hitam dan tenang. Seperti yang kita katakan sebelum ini, di dalam bilik tidur lelaki adalah lebih baik untuk mewujudkan zon yang berbeza, ia boleh dilakukan dengan bantuan kertas dinding dalam warna atau tekstur.

Anda boleh menggunakan kertas dinding warna yang sama, tetapi dengan corak yang berbeza atau bahkan gam bahan kemasan kardinal yang berbeza.

Bilik tidur lelaki untuk dua lelaki boleh dikeluarkan dalam pelbagai cara. Jika bilik itu luas, anda boleh membeli dua sofa atau dua katil. Jika bilik tidur tidak mempunyai kawasan yang luas, maka pilihan yang sangat baik akan menjadi tempat tidur. Sekeping perabot ini agak berfungsi dan menjimatkan ruang. Mengambil desktop katil dua tidak sukar, di kedai perabot anda boleh mencari perabot warna yang sama, yang dengan mudah boleh digabungkan dengan bahan penamat.

Selain itu, jika bilik kecil, lebih baik mengambil cahaya kertas dinding untuk menambah ruang secara visual.

Untuk remaja atau kanak-kanak, anda boleh membeli katil dua tingkat dengan reka bentuk yang menarik, contohnya:

Bilik tidur dua lelaki, jika kecil, harus menjadi cahaya untuk peningkatan visual dalam ruang

Pada masa ini, banyak perabot yang dihasilkan, di dalam bilik untuk dua lelaki muda juga perlu meninggalkan tempat untuk kerja atau belajar, memasang meja luas yang luas, terutama jika dua orang boleh bekerja dengannya dengan segera. Kabinet juga harus besar dan lapang untuk menampung pakaian kedua-dua lelaki pada masa yang sama. Almari juga sesuai untuk keadaan ini, ia akan membolehkan anda untuk mengedarkan perkara dan menyimpannya dengan berhati-hati. Lampu boleh diletakkan di atas meja atau di sebelah katil.

Pilihan reka bentuk bilik tidur lelaki (video)

Sebagai kesimpulan, kita boleh mengatakan bahawa reka bentuk bilik tidur untuk seorang lelaki mudah untuk membuat, pertama sekali, skema warna dan perabot harus disukai oleh pemilik bilik, maka ia akan menjadi selesa di dalamnya. Jangan lupa tentang kepraktisan dan kefungsian yang dihargai oleh lelaki. Ia harus diperuntukkan di zon bilik, menetapkan almari lapang dan tempat tidur yang nyaman, maka interior bilik tidur untuk seorang lelaki akan berubah menjadi ideal dan akan menyenangkan pemiliknya untuk waktu yang lama.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

12 − = 3