Reka bentuk apartmen dalam gaya Scandinavia

Contents

Interior apartmen dalam gaya Scandinavia: reka bentuk dan ciri-ciri

Bagaimana untuk menghiasi apartmen dalam gaya Scandinavia? Persoalan ini ditanya oleh orang yang ingin melihat rumah mereka cahaya dan luas, tanpa menolak pada masa yang sama dan kesenangan. Nasib baik, gaya ini sesuai untuk meletakkan mana-mana kawasan, kerana arah ini dicirikan oleh praktikal dan ekonomi. Jadi, apa yang anda perlu tahu tentang reka bentuk Viking, yang popularitinya semakin berkembang pada zaman kita?

Gaya Scandinavia di pedalaman pangsapuri kecil - pilihan yang ideal. Warna terang, bahan semula jadi, jumlah minimum perabot - semua ini akan membolehkan visual "mengembangkan 9raquo; dinding dan menghilangkan perasaan berkerumun. Ia perlu menyukai gaya dan orang yang suka warna sejuk. Mereka mewujudkan suasana senyap, yang membantu untuk berehat selepas hari kerja yang penuh hari.

Memilih reka bentuk Scandinavia mungkin pemilik pangsapuri, tingkap yang menghadap ke utara. Dalam kes ini, bilik akan menjadi lebih panas dan lebih ringan. Akhirnya, gaya Scandinavia di bahagian dalam apartmen studio adalah penyelesaian yang optimum. Pengezonan dijalankan dengan bantuan partisyen tanpa berat. Mereka tidak membebankan ruang secara visual. Selain itu, penempatan perabot yang sesuai, bermain dengan warna dan pencahayaan akan membantu mengenal pasti zon yang diperlukan.

Bahagian dalam apartmen dalam gaya Scandinavia: ciri-ciri

Dari zaman dahulu lagi, masyarakat Nordik telah dirawat dengan sifat yang dihormati. Tidak menghairankan, bahagian dalam apartmen dalam gaya Scandinavia dicipta dengan bantuan bahan semula jadi. Terima kasih kepada ini, suasana kekaburan memerintah di dalam bilik, yang tipikal untuk arah dalaman ini.

Pilihan bahan secara langsung bergantung kepada pilihan rasa dan kemungkinan bahan pemilik pangsapuri. Batu-batu semulajadi, kayu, kulit, linen, bulu dialu-alukan. Secara mendalam menolak sempadan ruang kecil akan membantu kaca. Juga, jangan lupa bahawa bahagian dalam apartmen dalam gaya Scandinavia membayangkan penekanan pada fungsinya. Adalah lebih baik untuk menolak reka bentuk itu sekaligus kepada orang-orang yang lebih suka perabot dan hiasan yang banyak.

Gaya Viking bukanlah arah pedalaman, di mana senja memerintah. Oleh itu, tanpa pencahayaan buatan terang ketika membuat pedalaman, anda tidak boleh melakukannya. Beban utama secara tradisinya jatuh pada candelier siling dengan saiz yang besar. Cahaya teratas mesti disokong oleh lampu sorot.

Mewujudkan bahagian dalam apartmen dalam gaya Scandinavia, adalah dinasihatkan untuk memberi tumpuan kepada skim warna cahaya. Perkara utama dalam kes ini adalah putih, yang disokong oleh warna kuning muda, kelabu, susu. Sudah tentu, penggunaan aksen warna cerah tidak dilarang. Mereka memeriahkan bilik, menjadikannya lebih panas dan selesa. Untuk mengatur aksen, anda boleh menggunakan merah, hijau, biru, ungu.

Apakah lantai seperti di pedalaman utara? Penutup lantai yang ideal akan menjadi produk yang diperbuat daripada kayu semulajadi atau bahan yang menyamar sebagai ia. Apabila bilik-bilik menghias seperti dapur dan bilik mandi, anda boleh memberi keutamaan kepada jubin dalam warna cahaya, yang mempunyai reka bentuk yang tidak mengganggu.

Gaya Scandinavia di bahagian dalam apartmen membayangkan bahawa ruang lantai tetap terbuka. Ini dicapai dengan bantuan perabot khas dengan kaki. Ia tidak mengganggu melihat keseluruhan kawasan lantai, yang membolehkan anda mencapai rasa lapang, kebebasan.

Dalam kebanyakan kes, dinding berwarna. Dan keutamaan diberikan kepada cat dalam warna cahaya. Anda tidak perlu memberi tumpuan kepada warna putih. Lebih banyak ruang yang meriah akan menjadikan warna kuning muda dan mentega, palet susu cair dan gading. Selain itu, penggunaan warna biru lembut, hijau muda dialu-alukan.

Sudah tentu, cat bukan sahaja boleh digunakan dalam reka bentuk dinding, jika anda cuba mencipta gaya Scandinavia di bahagian dalam apartmen. Gambar-gambar yang dikemukakan dalam artikel itu, berfungsi sebagai bukti bahawa dalam reka bentuk seperti wallpaper sempurna sesuai. Mereka boleh menarik semua dinding atau hanya satu, menggunakannya sebagai aksen. Di samping itu, ia tidak dilarang untuk memilih panel kayu ringan, kerja keras bata. Adalah wajar bahawa warna siling adalah sedekat mungkin putih. Ia tidak disyorkan untuk menggunakan friezes dan panel. Untuk reka bentuk kain siling kain siling yang sesuai, plaster, cat. Reka bentuk yang rumit dalam kes ini tidak dialu-alukan.

Ia bagus jika apartmen mempunyai tingkap besar. Bahagian dalaman Scandinavia tidak menerima tirai besar, yang menghalang penembusan cahaya dan udara ke dalam bilik. Adalah lebih baik untuk memberi tumpuan kepada langsir cahaya yang telus, mewujudkan suasana bilik kebebasan dan ketaksaan. Kain yang ideal adalah muslin. Walau bagaimanapun, anda boleh mempertimbangkan pilihan lain: tirai, muslin dan sebagainya. Ia juga dinasihatkan supaya tidak membebani kumbahan dengan pot bunga dan hiasan.

Bahagian dalam apartmen dalam gaya Scandinavia sama sekali tidak menyiratkan kehadiran pintu dalaman. Sebaik-baiknya, jika ruang itu dianjurkan oleh jenis studio. Sekiranya tidak mungkin untuk menyingkirkan pintu, adalah wajar untuk cat produk dalam warna yang ada di dinding. Terima kasih kepada ini, mereka akan bergabung dengan mereka, yang akan membantu untuk mengelakkan beban lebihan ruang.

Peraturan utama yang harus diikuti ketika memilih perabot, mengatakan: ia harus kecil. Gaya Viking mempunyai banyak persamaan dengan minimalism. Kedua-dua arah memberi penekanan maksimum ke atas kepraktisan dan kefungsian. Sebagai contoh, apabila memilih perabot untuk ruang tamu, anda boleh mengurung diri anda ke sudut lembut, almari dan meja kopi.

Jika pedalaman diwujudkan dalam gaya Scandinavia sebuah apartmen satu bilik, perabot pelbagai fungsi dialu-alukan. Katakanlah, kerusi-kerusi dan sofa, jika perlu, berubah menjadi katil, meja dengan mudah boleh dilipat dan dibentangkan, melaksanakan pelbagai fungsi. Apabila membeli perabot adalah yang terbaik untuk memberikan keutamaan kepada produk dengan reka bentuk laconic. Pedalaman utara suka kesederhanaan garis, ketiadaan dekorasi rumit. Secara organik sesuai dengan bidang ini.

Hiasan, seperti perabot, tidak boleh banyak. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa aksesori tidak boleh menjadi terang. Sebaliknya, dengan bantuan mereka sering diletakkan aksen warna, menghidupkan bilik, yang tanpa mereka kelihatan tidak keren. Anda boleh menggunakan kusyen berwarna-warni, lebih suka permaidani berwarna. Di samping itu, pasu besar dialu-alukan.

Bahagian integral dari pedalaman Scandinavia adalah rak terbuka dan relung. Mereka digunakan untuk mengatur pelbagai patung dan pasu, hidangan elegan. Juga, jangan lupa tentang foto keluarga yang boleh bingkai bingkai yang terang. Keselesaan di dalam bilik akan menghasilkan produk yang diperbuat daripada seramik dan tanah liat. Kaca dialu-alukan, mencerminkan cahaya dan membuat udara lapang. Dari situ boleh dibuat pasu, rak. Jangan berputus asa pada lukisan. Walau bagaimanapun, keutamaan adalah lebih baik diberikan kepada lukisan dengan lukisan yang ditujukan kepada tema marin. Sudah tentu, cermin juga dialu-alukan, yang mempunyai fungsi yang sama seperti unsur kaca hiasan.

"The chip9raquo; Pedalaman Scandinavia

Lebih ramai rakan senegara kita memilih gaya Scandinavia di bahagian dalam apartmen. Rusia adalah sebuah negara di mana reka bentuk semangat Vikings mengalami beberapa perubahan, memperoleh "cip" sendiri 9raquo;. Sebagai contoh, ia dianggap bergaya bagi kita untuk memilih hiasan menggunakan sebilangan besar bunga segar. Secara tradisional, keutamaan diberikan kepada periuk dan pasu yang besar, yang bukan sahaja dapat menghiasi rak dan meja, tetapi juga dipasang di lantai. Adalah wajar bahawa produk dibuat dalam warna cahaya, manakala bunga boleh hampir mana-mana warna.

Gaya Scandinavia di pedalaman pangsapuri

Walaupun hakikat zaman asal gaya Scandinavia masih abad ke-50 abad ke-20, ia tidak kehilangan kaitannya hari ini. Reka bentuk, yang berdasarkan kesederhanaan dan kefungsian semua barangan dalaman - jadi mencirikan gaya Scandinavia secara umum.

Gaya Scandinavia di pedalaman mengisi bilik dengan udara, cahaya, ringan

Asas dan sejarah gaya Skandinavia di pedalaman

Pengasas gaya Scandinavia-kawasan pedalaman, atau kerana ia kadang-kadang dipanggil, fungsionalisme Denmark, dianggap Emil Arne Jacobsen - Arkitek dan pereka dari Denmark dan Alvar Aalto - pakar Finland dalam reka bentuk dan seni bina.

Penguasaan warna cahaya adalah ciri khas gaya Scandinavia

Ciri-ciri utama gaya Scandinavia di pedalaman termasuk:

 • penggunaan bahan semula jadi (dengan cara ini, gaya Scandinavia ini sama dengan boho);
 • banyak cahaya;
 • hiasan terhad;
 • kelaziman palet menenangkan warna - putih, susu, biru muda, hijau pucat, kuning air, kelabu mutiara - warna buih laut, air sejuk, kabus, pasir cahaya dan awal pagi;
 • banyak ruang;
 • perabot dan dinding - warna cahaya;
 • penutup lantai - pokok, gabus, lamina cahaya atau nada semula jadi;
 • telus, langsir cahaya.

Gaya Scandinavia di ruang tamu

Gaya Scandinavia dicirikan oleh skema warna yang tenang dan semula jadi dan beberapa aksen yang terang

Apabila menghiasi gaya Skandinavia, tekstil semulajadi digunakan: bulu, bulu, linen, kapas

Cara menguruskan bilik dalam gaya Scandinavia: petua dan gambar

Keistimewaan dalaman Scandinavia adalah kebanggaan mereka. Ini dicapai melalui sejumlah besar warna putih, tirai telus, bermula sebagai cahaya semulajadi yang mungkin, dan penggunaan lampu tiruan yang aktif.

Sekalipun bilik menghadap ke utara atau sesuatu yang dikaburkan, itu bukan halangan untuk menghiasnya dalam fesyen Scandinavia. Sebanyak mungkin lampu lantai, lampu, candelier, sconce - hanya dialu-alukan di dalam bilik.

Kelimpahan cahaya - peraturan lain pedalaman dalam gaya Scandinavia

Warna kayu semulajadi, yang digunakan untuk hiasan atau unsur-unsur individu perabot, juga membawa kehangatan dan keselesaan ke pedalaman.

Terdapat juga aksen warna yang lebih terang dalam jumlah yang kecil: biru, ceri, rawa, merah jambu hangat, kelabu gelap atau hitam.

Warna aksen di pedalaman ini adalah penutup buku yang terang

Sebagai elemen hiasan pedalaman digunakan:

 • plaid, bantal, permaidani (sebaik-baiknya daripada tekstil semulajadi: linen, bulu, kapas, dll);
 • gambar di dinding dalam bingkai mudah atau tanpa mereka;
 • keranjang atau perabot rotan;
 • pasu kaca yang dipenuhi dengan batu laut, serutan kayu atau bunga kering;
 • seramik;
 • buluh (tentang bagaimana lagi untuk menggunakannya di pedalaman memberitahu artikel yang diterbitkan sebelum ini);
 • objek tanah liat;
 • cermin.

Bilik dalam gaya Scandinavia

Tumbuh-tumbuhan yang rapi, cantik, hijau merasakan dalam kawasan seperti itu dengan sempurna. Banyak cahaya, bersih, udara sejuk sahaja pergi kepada mereka, dan, oleh itu, kepada tuan mereka, untuk kebaikan.

Asalnya perabot dan hiasan di pedalaman Scandinavia hanya semulajadi yang digunakan:

Walau bagaimanapun, pelbagai tiruan tiruan bahan-bahan semulajadi hari ini memungkinkan untuk mewujudkan persekitaran Scandinavia jauh lebih ekonomik, tanpa kehilangan kualiti dan estetika pedalaman.

Malah bilik kecil dalam gaya Scandinavia kelihatan luas dan cerah

Ciri-ciri reka bentuk Scandinavia di bilik yang berbeza

Bagi situasi umum di dalam bilik, pereka menasihati:

 1. Gunakan perabot minimum.
 2. Secara aktif memohon pelbagai fungsi, perabot lipat.
 3. Biarkan ruang kosong sebanyak mungkin.

Dengan betul mengambil aksesori, perabot, lampu, hiasan, anda boleh dengan mudah membeli gaya Scandinavia, walaupun di sebuah pangsapuri kecil.

Gaya Scandinavia - pilihan yang paling sesuai untuk bahagian dalam apartmen studio

Mereka yang menghias ruang tamu atau bilik tidur dengan gaya ini, anda boleh memberi nasihat untuk menggunakan perapian, yang akan mengisi bilik dengan kehangatan dan keselesaan yang hebat. Bilik ini dialu-alukan dengan perabot ringan, meja kopi kaca, almari luar kayu dan penutup tekstil semula jadi. Gambar atau gambar bertema di dinding.

Jika anda merancang dapur dalam gaya Scandinavia, semuanya semuanya mudah dan ringkas. Tingkap besar, tekstil - tahan kotoran dan mudah dibasuh, dari hiasan - pasu kristal atau gambar berair di dinding.

Dapur dihiasi dengan gaya Scandinavia

Bilik mandi menggunakan sebanyak mungkin elemen:

Rak plexiglass dan, sekali lagi, banyak cahaya - sifat yang sangat diperlukan bilik mandi dalam gaya Scandinavia. Kombinasi elemen putih, hitam dan kayu akan memberikan kemewahan dan kecanggihan dalaman.

Ruang tamu dalam gaya Scandinavia

Memilih gaya Scandinavia untuk apartmen anda, anda tidak akan menyesalinya. Pedalaman moden dalam gaya ini adalah gabungan yang berjaya dari kesejukan dan keselesaan, ringan dan semula jadi, hawa dingin dan cahaya.

Dengan nasihat pereka Elena Tikhonova, menghias pedalaman dalam gaya Scandinavia akan lebih mudah. Lihat video:

Terima kasih kepada bahan semula jadi dan aksen yang betul, gaya Scandinavia tidak kelihatan sejuk

Gaya Scandinavia secara visual mengembang ruang

Gaya Scandinavia di pedalaman

Bilik kanak-kanak adalah ruang yang indah untuk penerbangan pemikiran dan imaginasi.

Gaya Scandinavia di bahagian dalam apartmen - satu gambar 15 projek sebenar

Laman Utama »Hiasan» Gaya Scandinavia di bahagian dalam apartmen - gambar 15 projek sebenar

Pangsapuri kecil agak kompleks dari segi reka bentuk. Apabila terdapat keperluan untuk meletakkan semua yang diperlukan dan memberikan rumah kepada pemandangan yang asli, anda harus memberi perhatian kepada gaya Scandinavia di bahagian dalam apartmen. Sangat ringan, mudah dan berfungsi, ia akan membolehkan anda berasa bebas walaupun di dalam bilik yang paling kecil.

Di sini kami telah mengumpulkan foto 15 pangsapuri moden dalam gaya Scandinavia, untuk mempelajari pelbagai ciri dan manifestasinya. Bersedia untuk melihat pangsapuri satu bilik tidur, dua bilik tidur dan studio yang menarik selepas ulasan pendek gaya yang menakjubkan ini.

Rahsia reka bentuk gaya Skandinavia di bahagian dalam apartmen

Bagi negara-negara Nordik yang memberikan dunia gaya dalaman Scandinavia, musim sejuk yang panjang, senja pramatang dan kekurangan cahaya matahari sepanjang hari adalah ciri-ciri. Oleh itu, kelimpahan putih terang adalah perkara pertama yang menangkap mata anda ketika melihat apartmen Scandinavia. Bersama-sama dengannya, warna kuning muda, coklat, hijau dan kelabu-biru semulajadi biasanya digunakan untuk membawa keseimbangan, keharmonian dan kesenangan ke dalam rumah.

Antara ciri ciri lain yang membezakan reka bentuk apartmen dalam gaya Scandinavia:

 • Minimalisme dalam pilihan perabot;
 • Dekorasi tekstil yang berwarna-warni - permaidani, bantal, bedspread dan lain-lain (tetapi bukan perabot upholsteri!);
 • Unsur-unsur popular gaya loteng adalah dinding bata, hiasan bohemian dan vintaj, lampu perindustrian;
 • Rak terbuka dengan buku dan hiasan;
 • Katil-loteng, yang membantu menjimatkan ruang;
 • Aksen kayu hangat;
 • Banyak tumbuhan rumah;
 • Lilin dan perapian.

Mari kita lihat bagaimana komponen-komponen gaya Skandinavia ini digunakan dalam 15 pangsapuri moden yang sebenar!

1. Satu apartmen bilik tidur dalam gaya Scandinavia

Apabila tidak ada ruang yang cukup di dalam rumah, beberapa bilik perlu digabungkan. Di apartmen dua bilik yang bergaya ini, ruang makan telah dipindahkan ke ruang tamu, yang membolehkan untuk membebaskan dapur. Tetapi jika anda perlu mempunyai snek cepat atau minum kopi, anda boleh melakukannya untuk kaunter bar yang menakjubkan dengan tingkap.

Garis lurus yang ketat dan unsur warna hitam menjadikan gaya Scandinavia apartmen ini lebih moden dan berani.

2. Gaya Scandinavian di pedalaman pangsapuri 40 meter persegi. m.

Pemilik apartmen ini lebih suka gaya Scandinavian yang lebih klasik dan hangat, walaupun mereka juga membawa ruang makan ke ruang antara dapur dan ruang tamu. Palet warna pastel dan bilik tidur kecil tetapi sangat selesa - itulah yang kami sukai terutamanya mengenai apartmen ini seluas 40 meter persegi. m Dan awak?

3. Pangsapuri studio Scandinavia dengan bilik tidur yang berasingan

Ia adalah perlu untuk menghapuskan sekatan dan apartmen seolah-olah berkembang dalam saiz. Dapur, ruang tamu dan lorong di satu kawasan, dan hanya bilik tidur dan bilik mandi ditutup di pintu. Sayang sekali pemilik tidak berkongsi foto itu, tetapi kami dapat menghargai elemen perindustrian dan peti sejuk vintaj yang cerah, yang memberikan studio Scandinavia ini daya tarikan istimewa.

4. Reka bentuk apartmen dua bilik dalam gaya Scandinavia

Tidak dinafikan, berehat dan bekerja di meja di bilik tidur besar ini adalah keseronokan! Lantai kayu dengan kain kertas dinding menyeimbangkan keputihan dinding yang mempesona, dan candelier yang subur menekankan ketinggian siling. Tetapi dapur di pangsapuri Scandinavia ini agak kecil, walaupun selesa. Dan apa yang lebih penting untuk anda: dapur yang luas atau bilik tidur?

5. Pangsapuri satu bilik dalam gaya Scandinavia, dibahagikan kepada dua zon

Apartmen satu bilik ini dalam gaya Scandinavia menghadapi kedua-dua belah rumah. Di sebelah kiri pedalaman ada dapur yang indah dengan balkoni, dan ada juga bilik mandi. Di sebelah kanan, pereka mencipta ruang tamu bilik tidur gabungan, yang akan anda ingini dengan aksen logam hangat anda. Elegant!

6. Pangsapuri Scandinavia moden dengan katil loteng

Bed-loteng - penyelesaian yang sangat baik untuk pangsapuri kecil, di mana tidak ada ruang untuk bilik tidur yang berasingan. Dalam tradisi terbaik gaya Scandinavia, ruang tamu (dan pada masa yang sama bilik tidur) apartmen ini dibasuh dengan putih, tetapi dapur tiba-tiba terkejut dengan nada merah coklat dengan nota merah jambu. Rak terbuka, lampu moden dan upholsteri upholsteri kelabu-coklat bergaya memberikan reka bentuk rumah daya tarikan istimewa.

7. Pangsapuri studio yang indah dalam gaya Scandinavian moden

Nada kelabu lembut dan hijau lembut digabungkan dengan dinding putih dan kayu membawa kepada reka bentuk apartmen ini keindahan hutan musim sejuk. Kesederhanaan dan minimalism perabot tidak begitu jelas, terima kasih kepada rak-rak dengan rak-rak terbuka, kerusi rotan yang indah dan pelbagai houseplants. Permaidani dalam bentuk kulit lembu mengenal pasti kawasan ruang tamu, dan sistem tempat moden di atas siling membantu menerangi setiap sudut studio yang luas.

Bagaimana anda suka cara ini untuk memisahkan lorong?

8. Pedalaman Scandinavia sebuah apartmen kecil

Pangsapuri kecil yang seterusnya dalam senarai kami adalah terkenal kerana eklektiknya. Walaupun mood umum di sini ditetapkan oleh gaya Scandinavia, anda juga dapat melihat permaidani Parsi di lantai, cetakan Jepun di dinding dan lampu papier-mache moden yang tebal. Semua perabot yang lain adalah minimalis elegan, dan hanya perapian dapur dan parket kayu adalah "herringbone9raquo; ingat kenangan zaman dahulu.

9. Reka bentuk apartmen minimalis dalam gaya Scandinavia

Dapur kecil dan ruang tamu hanya perlu bersatu dalam satu bilik! Ketiadaan sekatan, perabot minimalis dan tingkap besar menjadikan bilik cahaya dan rohani, dan reka bentuk siling, jubin berlapis di lantai dan aksen merah oren ceria membawa kesan hiasan yang menyegarkan.

10. Pangsapuri di gaya Scandinavia dengan hiasan kreatif

Hiasan haiwan dan bunga adalah bahagian penting dalam reka bentuk dalaman Scandinavia. Dia membantu membawa lebih banyak kehidupan, warna-warna cerah dan dinamisme ke apartmen, yang semestinya diperlukan semasa musim sejuk di Scandinavia.

Pada foto kediaman ini kita melihat motif asli yang lucu, yang digabungkan dengan perabot moden bergaya. Kawasan bilik tidur berada di platform yang berasingan, dan rak lantai untuk buku menekankan peralihan ke ruang tamu dapur.

11. Gaya Scandinavian di pedalaman pangsapuri 25 meter persegi. m.

Gaya Scandinavia membantu walaupun dalam keadaan di mana apartmen anda sangat kecil. Dapur, bilik tidur, ruang tamu dan lorong sesuai di sini di bilik yang sama dengan satu rak-rak tunggal. Tetapi siapa yang akan mengatakan bahawa pedalaman ini intim dan tidak menarik?

12. Pangsapuri yang terang dalam gaya Scandinavia dengan elemen loteng

Apabila saiz apartmen tidak mengehadkan anda, reka bentuk Scandinavia dapat menunjukkan dirinya dalam semua keindahannya. Ruang ini hanya memukau dengan warna-warna cerah dan keaslian hiasan, yang disorot oleh latar belakang cahaya.

Melihat dekat, anda dapat melihat bahawa untuk ruang tamu apartmen dua bilik ini dicirikan oleh estetika marin - dari palet putih-putih untuk ikan laut pada tingkap dan corak kapal pada kusyen. Kehidupan negara-negara Scandinavia berkait rapat dengan laut, sejak Vikings purba pertama kali melakukan kempen.

Tetapi bilik tidur dan bilik mandi mengikut trend moden yang terbaik - bentuk geometri dan jubin cerah dalam beberapa tahun kebelakangan ini merupakan trend utama dalam reka bentuk.

13. Pangsapuri Scandinavia ringan dengan aksen semulajadi

Bahagian dalaman yang menyegarkan ini menggabungkan motif organik dan perindustrian untuk kompromi yang ideal antara gaya Scandinavia dan bandar. Secara tradisinya, pangsapuri studio mempunyai perabot yang sederhana, tetapi elemen hiasan luar biasa mengejutkan kami hampir pada setiap langkah. Apa sahaja lampu (dengan cara itu, adakah anda melihat lampu di dinding?), Tingkap tingkap, hiasan dirajut di dalam bilik tidur dan gambar di dinding dapur!

14. Pangsapuri studio yang selesa dalam gaya Scandinavia

Ia adalah perlu untuk melembutkan warna sedikit dan sebuah apartmen kecil dalam gaya Scandinavian memperoleh kesan mewah. Daripada warna putih steril biasa, dinding di pedalaman ini dihiasi dengan cat krim putih, yang sangat selesa dengan palet abu-abu. Gambar hitam dan putih, lampu industri dan kerusi rotan membawa sentuhan nostalgia kepada reka bentuk.

15. Sebuah pangsapuri kecil dalam gaya Scandinavia dengan dinding bata

Apabila reka bentuk apartmen didasarkan pada gaya Scandinavia, pencampuran dan menambah unsur-unsur dari arah yang berbeza tidak sama sekali sukar. Mengenai contoh pangsapuri ini, kita boleh perhatikan bahawa pedalaman Scandinavia sangat mesra dengan unsur-unsur moden dan vintaj, industri dan luar bandar.

Katil loteng juga membantu ruang bebas, tanpa merosakkan pemilik tempat yang selesa untuk tidur.

Ini adalah gambar terakhir sebuah apartmen dalam gaya Scandinavia untuk hari ini. Sila nyatakan di dalam komen nombor siri apartmen yang paling disukainya! Terima kasih!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

48 − 45 =